Arkadaşlar as 125-t almayı düşünüyorum kullanıcılarına soruyorum sizce nasıl bir motor çin oldugu için şüphe duyanlar var kullanıcıları yazssın lütfen.
Arkadaşlar as 125-t almayı düşünüyorum kullanıcılarına soruyorum sizce nasıl bir motor çin oldugu için şüphe duyanlar var kullanıcıları yazssın lütfen.
2 yıl kullandım,12500 km boyunca beni üzmedi.biraz elinin üzerinde olması lazım sık sık vidalarını kontrol edeceksin.çinçançon'ların içinde en az problem çıkaran motordur
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Kullanımı çok keyifli bir motordur. Diğer apaçi ve pizzacı scooterlarından ayırmak gerekir diye düşünüyorum. 16 aydır bende motor. yükseltmek için satmayı çok düşündüm ama bi türlü vazgeçemedim. 14bine yaklaştı motor öyle ciddi bir sorunu olmadı. motorunu elletmeden bi bu kadar daha gider diye düşünüyorum. bakalım.
10 numara bir motor. tabiki çinliler arasında ama cidden herkezin gözü kalır bu motorda söyliyim hele 2011 model alıcaksan
Herkese yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim
arkadaşlar bu motoru görsellere aradım bi vitesli motor çıkıyor birde nostaljik çıkıyor sizin dedikleriniz hangileri anlamadım?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)