Slm arkadaşlar.Motorsiklet hayatıma 9 ay önce 0km bir cbr 125 alarak başladım çok geçmeden kesmemye ve tipi hoşuma gitmemeye başladı
açıkçası altımda küçücük kalıyordu.Dedim ki ben bunu satayım yerine daha büyük,kalıplı ve daha atak bir motor alayım ama 6000 tl yi geçmesin
aradan 3 gün geçmeden satıp,aklımda cok fazla soru işareti bulunan gt 250 naked aldım(Hyosung)Kullandığım 6000 km boyuunca 21000 km ye gelmesine rağmen aklımda hiç bir soru işareti bırakmayan
ve bu kadar menun olduğum motorumu racing tipine ola ilgimi farkettiğim için bu aralar satmatayım
.Bayramdan sonra da nasipse 2.el bir motosiklet almayı düşünüyorum.İşte bu kısımda siz değerli forum üyelerimizin nacizane fikirlerine ihtiyaç duymaktayım.
Binmek istediğim motor racing kasa bir motor.Çok hız yapması benim için açıkçası çok önemli değil gerçi 250 den sonra abartı bi düşüş olmasını da istemiyorum.bir kaç motor arasında git gel yaşıyorum
.Eğer Hyosng a kanuni el atmamış olsa hiç düşünmez gider bi gt250r alırdım.O yüzden gt250 r I biraz kafamdan silmiş gibiyim.cbr 250 motorunu hem fuarda hemde bu yazıyı yazmadan 1 saat önce istanbul park da inceledim ama ne yazık ki tipi hoşuma gitmiyor
bu motorun , eski kasa cbr 125 in farlarını neden koymamışlar diyesim geliyor.Geriye yine yazımı yazmadan önce istanbul parkta incelediğim rs 125 ve r 125 kalıyor
.rs 125 e verilen parayı hak ediyormu
?Gerçi tasarım harikası ve üzerinde yazan aprilia yazısı beni mest etti ayrıca 125cc olmasına ragmen hic banamısın demeden 250 lik ninjayla kapışabilir.Ama teknik konuda servis konusunda nasıl bilemiyorm.Veya r125 .?yazıyı da çok uzattığımı farkettim
.Nasıl bir motor aradığımı az çok anlamışsınızdır.Hızdan çok kasaya önem veriyorum acıkcası ,orjinallik çok önemli.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.Yardımcı olursanız sevinirim.