Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Abilerim Kardeşlerim :) Bi Bakarmısınız

REKLAM ALANI
    Faruk.UZN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba Abilerim ve kardeşlerim.

Motor Almak İstiyorum Kaç gündür araştırıyorum ama hiç bişey bilmediğim için boş bakmakdan başka bir işe yaramıyor.

Yaşım: 20 boyum 1.70 kilom 55

İlk Motorum Olucak : 1500 liraya kadar hatda mümkünse daha az ne önerirsiniz. Bana Amaçım alıçağım bu motorda sürmeyi örenip deneyim kazanmak.
    İlerde Cbr 125 alma planım var ama malumunuz önce bilmek gerek kullanmayı alçağım motorda scotor chopper tarzı dışında her şey olabilir.

Engin bilgilerinizden yararlanmak istedim.Teşekkürler iyi forumlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    güzel kardeşim sana en iyi önerim cub olur 2. el temiz az yakar çok gezdirir 1000 tl civarı temiz bi motor 200 tl ye mont 100 tl ye kask 50 tl ye dizlik 50tl ye eldiven geri kalan 100 tl ise devir işlemleri parçası ucuz sorun çıkarmaz vergi yok senin ebatlarında biri için çok güzel bi motor hem vitesli mantığını kavrarsın hemde fazla hız yapmaz daha ne olsun bu önerileri bir kenara yaz eğer başka maceralar ararsan bende günah gitti çin malı scooter gibi
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Herkes gibi bende.Motor eğitim öğretimine katkıda bulunacak gelişimini sağlaycak cub motorlardan öneriyorum.Cbr 125 i sürülmesi zor deil gözünde bu kadar büyütme..ama tabi ufak bişi sürmen gerekecek
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel kardeşim sana en iyi önerim cub olur 2. el temiz az yakar çok gezdirir 1000 tl civarı temiz bi motor 200 tl ye mont 100 tl ye kask 50 tl ye dizlik 50tl ye eldiven geri kalan 100 tl ise devir işlemleri parçası ucuz sorun çıkarmaz vergi yok senin ebatlarında biri için çok güzel bi motor hem vitesli mantığını kavrarsın hemde fazla hız yapmaz daha ne olsun bu önerileri bir kenara yaz eğer başka maceralar ararsan bende günah gitti çin malı scooter gibi
    Fazla söze gerek yok aynı fikirdeyim.
    Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...

cub motor noluyor onu bile bilmiyorum marka model verseniz çok yardımcı olursunuz

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    çelik cup
    gbi ürünler
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    4 vitesli yarı otamatik debriyajı olmayan önü genelde her marka ve modelin aynıdır.

20 yaşındasın 55 kilosun :( Bence sen ilk önce bir spor salonuna yazıl. Takviyelerle felan bi 5-10 kilo al öyle devam et.

Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 vitesli yarı otamatik debriyajı olmayan önü genelde her marka ve modelin aynıdır.
    Cublara Bakdım Şimdi Tüpcü Motoro gibi bunlar siz doğru olanı dersiniz belki Ama Kanunu Windy 125 ile Asya As125 Tarzı Motorlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    97 cc vergısız yarı otomatık yatay motor 6 litre benzın deposu olan en kullanışlı verımlı motosıklet cup bır cok motosıklet markasının cup modellerı mevcuttur .bak sahıbınden com adresınde dolu var .sec beğen ustana göster al gerı kalan paranlada kıyafetlerını tamamla öncesınde şunuda sormamız lazım ehlıyetın yoksa hiç bulaşma dırek gıt ehlıyetını al nefsıne yenık düşme

Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    97 cc vergısız yarı otomatık yatay motor 6 litre benzın deposu olan en kullanışlı verımlı motosıklet cup bır cok motosıklet markasının cup modellerı mevcuttur .bak sahıbınden com adresınde dolu var .sec beğen ustana göster al gerı kalan paranlada kıyafetlerını tamamla öncesınde şunuda sormamız lazım ehlıyetın yoksa hiç bulaşma dırek gıt ehlıyetını al nefsıne yenık düşme
    Ehliyete yazıldım Hocam.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı Erkut3512 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    20 yaşındasın 55 kilosun :( Bence sen ilk önce bir spor salonuna yazıl. Takviyelerle felan bi 5-10 kilo al öyle devam et.
    arkadaşın kilosu normal bence benim bi arkadaş var oda 1.75 boy 50 kilo civarı ama o aynı afrikalılara benziyor bu kadar kötü değildir cub bu oluyor ama mondial alma alır san 100 ukh al o yeni modellerden daha sağlam yani bundan
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    aynen sen biraz kg al ben 1.78 65 kg la cbf 150 ye biniyorum bazı durumlarda ağır geliyor.

Merhaba kardeşim, 1 ay önce sıfır bir scooter aldım, şimdi okula amerikaya okula gideceğim için para lazım o yüzden satmak durumundayım, malum kimseye bırakamıyorum. 2011 model 150cc'lik maxi scooter havasında geniş kasa bir scooter. Yuki 150. Arka görünümü racing gibi, çok değişik bir motor,rengi komple mat siyah gayet yakışıklı 2750ye aldım 2150ye satıyorum. motor daha 500 kilometrede. herhangi bir çiziği yada bi problemi yok. Daha plakasını bile çıkartmadım, senetle taksitli satan bi mağazadan aldığım için plakayıda benim çıkartmam gerekiyomuş falan. Okul işi kesinleşince plakayı çıkartmayıp motoru satılığa çıkarttım dediğim gibi motor sıfırdan farksız. ilandan inceleyebilirsin;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...621528/detay/?

0536 746 62 43
    Emre

Motosikleti
    o zaman kanuni windy s öneririm güzel motor.

http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunl...87LK&Id=40&k=1

http://www.mondialmotor.com.tr/tum-m...baslangic.html

http://www.yuki.com.tr/urun/13/yk100-16-yildiz

bu 3 ü arasında takıldım kaldım. fikriniz nedir ? ve bu motorlar 2 kişiyi çekermi. ? teşekkürler

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    ben mondial - kanuni arasında mondiali öneririm neden diye sorarsan gösterdiğin 100cc modellerin 2side aynı fabrika çıkışlı yüksek ihtimalle kalitelerininde birbirinin aynısı olduğuna şüpem yok fakat kanuni nedense karını mondiale göre daha fazla koyuyor mondial 1560 iken kanuni 1781 220tl farkın karsılığı kanunide aleminyum jant mondialde tel jant var karar senin
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    as125 al geç kardeş işini görür başlangıç motoru olarak

Motosikleti
    kymco ck 125
    kymco ck 125 önerebilirim
    │█│║▌║││█║▌│
    © ΘRIGINAL PRΘFILE ®

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)