Yeni Başlıyorum Motor Şeçimi İçin Yardım . . .
Reklamlar
-
Merhaba ,
Ben 1,70 boylarındayım Kilom 80 Chopper / Cruise tarzı bir motor düşünüyorum , Bütcem 3000TL mümkün olduğu kadar 0 almayı düşünüyorum veya garantisi devam eden bir cihaz olması tercihim çünkü daha önce bir motor tecrübem yok başlangıç amacıyla çoğunlukta yakın yerlere getirip-götürebilsin yeterli , Bir arkadaşa sordum Jinlun önerdi ama onuda araştırdığımda 100km hızlara çıktığında epey bir sarsıyormuş , Sarsıntı durumu genelde mi böyle ? Veya Marka /Model olarak Yedek parçası ucuz olan , Servis ağı geniş olan uğraştırmayacak tavsiye edebileceğinz önerilerinizi bekliyrum.
Reklamlar
-
-
oz.07 adlı üyeden alıntı
En kral cevabi veren videodaki ustadimizdir.!! Baska cevaba ne hacet.
---------- Post added at 06:25 ---------- Previous post was at 06:23 ----------
tanell adlı üyeden alıntı
Foruma biraz göz attım.Yeni başlıyacağım için siz abilerimin e kardeşleriminde engin tecrübelerinden yararlanmak istedim. Öncelikle 90 kilo ve 1.85 m boyundayım bana göre bir motor arıyorum 2. el motor alıcam ( malum öğrenciyiz ) honda cbr 125 görünüşünü hoşuma gitti ama bazı arkadaşlarım o senin altında bisiklet gibi olur dediler
Bende kararsız kaldım işte yardımlarınızdan ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim bu arada bi kaç kere Scooter tarzı motorlara binmişliğim var Saygılarımla . . . .
Eger bi kac kere scooter tarzi motora binmisligin varsa, git biraz daha bin derim ben...
-
honda cbf 150 düşünebilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:30 ----------
evet :D gerçekten video güzel
│█│║▌║││█║▌│
© ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)