Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yeni Başlıyorum Motor Şeçimi İçin Yardım . . .

REKLAM ALANI

Merhaba ,

Ben 1,70 boylarındayım Kilom 80 Chopper / Cruise tarzı bir motor düşünüyorum , Bütcem 3000TL mümkün olduğu kadar 0 almayı düşünüyorum veya garantisi devam eden bir cihaz olması tercihim çünkü daha önce bir motor tecrübem yok başlangıç amacıyla çoğunlukta yakın yerlere getirip-götürebilsin yeterli , Bir arkadaşa sordum Jinlun önerdi ama onuda araştırdığımda 100km hızlara çıktığında epey bir sarsıyormuş , Sarsıntı durumu genelde mi böyle ? Veya Marka /Model olarak Yedek parçası ucuz olan , Servis ağı geniş olan uğraştırmayacak tavsiye edebileceğinz önerilerinizi bekliyrum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alphertunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25

gorkemuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hysong GV 250
    Alıntı oz.07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte bu yüzden güzel kardeşim.

Şunu da izleyiver bi zahmet : http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0
    Faydası olur..
    En kral cevabi veren videodaki ustadimizdir.!! Baska cevaba ne hacet.

---------- Post added at 06:25 ---------- Previous post was at 06:23 ----------

Alıntı tanell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Foruma biraz göz attım.Yeni başlıyacağım için siz abilerimin e kardeşleriminde engin tecrübelerinden yararlanmak istedim. Öncelikle 90 kilo ve 1.85 m boyundayım bana göre bir motor arıyorum 2. el motor alıcam ( malum öğrenciyiz ) honda cbr 125 görünüşünü hoşuma gitti ama bazı arkadaşlarım o senin altında bisiklet gibi olur dediler Bende kararsız kaldım işte yardımlarınızdan ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim bu arada bi kaç kere Scooter tarzı motorlara binmişliğim var Saygılarımla . . . .
    Eger bi kac kere scooter tarzi motora binmisligin varsa, git biraz daha bin derim ben...

Motosikleti
    kymco ck 125
    honda cbf 150 düşünebilirsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:30 ----------

evet :D gerçekten video güzel
    │█│║▌║││█║▌│
    © ΘRIGINAL PRΘFILE ®

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)