Yorumlarınız için teşekkürler..
Listemde sadece Kymco, Sym ve Honda vardı, çin malı ben de istemiyorum.
2.nci el 'e de güvenemiyorum.. Ben titiz adamım, benim gibi titiz birisinin olmadığı sürece 2.nci el motor'a güvenemiyorum..
an 125 de dahil alp_tunay kardeşim..
Büyük jant'lı olması agility 125 den, agility city 125'e geçmeme neden oldu..
Evet o başlıkta yüksek benzim tüketimi olaylarını okudum ama ne yazık ki artık başlığa neredeyse kimse girmiyor..
o yüzden o olayın sonucu ne oldu bilemiyorum.. Ve o mesaj dışında internette bu probleme karşılaşmamıştım..
Umarım o da çözülmüştür ve inş. öyle bir problemle karşılaşmam!
200i'nin motoru aslında sadece 163cc ve enjeksiyonlu olduğu için daha az yakması normal bence..
ama zaten 3'ten zar zor 4.000tl 'ye çıkardığım için bütçeyi, ona ekstra 1.000 daha vermem de mümkün değil.. :S
Honda'nın aynı fiyatta spacy'si var ama o da küçük jant ve pizzacı imajından kaybediyor.. (ama temel olarak küçük janttan!
)
küçük jant aklıma yatsaydı, agility 125 'de hiç tereddüt etmezdim, çünkü mübarek taş gibi..
Onunla ilgili o yakıt problemi de hiç yok..
CITY'nin eşdeğer tüm alternatifleri hep daha pahalı ve "küçük jant güvenli değil" bilgisinden yola çıkarak bu karara vardım..
belki aynı paraya YBR 125 tercih edebilirdim ama o da scooter kadar pratik değil..
Scooter'ın ayak kısmına gerekince birşeyler koyabilmek, viteslerle uğraşmadan fıtı fıtı gidebilmek gibi avantajları yine ağır basıyor..
şu anda "hayır siz evlenemezsiniz!! şu sebepten..." diyen yoksa "münasip bi evlendirme dairesi" bulmak istiyorum..
Bu kızı nereden alsak?? Nerede bize kolaylık sağlarlar??
Hangi bayi güvenilirdir??