Bisan Roadstar 250 cc - Regal Raptor Dadw 250
Reklamlar
-
Arkadaşlar kararsız kaldım..
Bu iki motordan hangisi alınabilir?
Servis-yedek parça konularında hangisi iyidir?
Su soğutmalı mı olmalı hava soğutmalı mı?( çok uzun yolda kullanılmayacak,şehir içi kullanılacak..)
2.el değerleri nasıl olur?
Aldığımıza değermi??
Reklamlar
-
dadyw Raptor al. düşünme bile.
live to ride, ride to live
-
De afyonda servisi yok yedek parça yok bi arıza durumunda raptor patlar elimde diye takıldım kaldım...
-
Bisan 'dan az patlayacağı kesin
-
abicim adana da da servis var ama parça stoğu yok halihazırda. iyi bir usta bul. parçaları kargoyla sipariş edersin. bu senin için sorun olmaz.
live to ride, ride to live
-
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşcesine...
-
Arkadaşım Bisan Keeway'in getireceği motorla aynı. Zaten birkaç markada aynı malı getirecek. Bence mekanik parça sorunun olmaz. Grenaj parçalarında olabilir. Regal'inde parça durumu belli değil. Adana'da stok yok diye biliyorum. İstanbul'dan getirtmek demek. Hemen dedinmi bulunmuyor. Acayip iş.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
bencede regal al. hatta bununla ilgili bir topic var sitede oraya bir bak. hem su soğutmalı hemde kalite yönünden kendini kanıtladı. parça dersen belli parçaları hemen tedarik edersin. ama motorla ilgili yedek parça hemen olmaz. zaten aşağı yukarı tüm markalarda bu böyle. şimdiden hayırlı olun
SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak
-
Aslında bi tane Honda VT 750 C Shadow almak var ama 12,850 de iyi para...
Hiç uğraşmayacan bu çin mallarıyla... :(:(
-
Kendinde yazmışsın zaten!O paraya O,Öbür paraya öbürü!
-
regal raptor almalısın?
2006 modelinde cdı ateşlemesi var.
Çinlilerin en iyisi ve su soğutmalısı.
motorsikleti, felsefesini hissederek kullanabilen herkes özgürdür ve kardeştir.
-
Regal Raptor çok yaygınlaştı.
-
Super Moderator
İkisi arasında tabii ki Regal Raptor DADYW, ama bir süre bekleyebilirsen Roadstar'ın aynısını Motomax, Keeway Supershadow adıyla getirecek, o bence daha mantıklı bir rakip olabilir Regal'e.(Hem kalite, hem yedek parça, hem servis bakımından.)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler