Yardım ! Motor ve ehliyet
Reklamlar
-
Beyler merhaba, ben 17 yaşıma yeni basıcam eylülün 21 inde bende motosiklet ehliyeti almak istiyorm tahminen ne kdr tutar kurs sınav masrafları falan.. ve sınav ne zaman bana göre en yakın.. he bide arkadaşlar benm bütçem 2.5 3 milyar supersport bi motor istiyorm.. sizce ne alablrm bu fiyata ilk başta 250 r düşünüyordm ama fiyatları baya baya fazla geldi bana şimdiden cevaplayanlara teşekkür ediyorm ..
[B][U][COLOR="#FF0000"]Motosiklet bir tutkudur , Sende bu tutkuya katılmaya ne dersin ?[/COLOR][/U][/B] :sunny: :sunny:
Reklamlar
-
-Ehliyet için 17 yaşını doldurman gerekir.21 Eylül 1994 doğumluysan bu seneki sınava girebilirsin.95 isen seneye.
-Ekimde sınav var buna girebilirsin büyük ihtimal.Eylülün 22'sinde kursa git kaydını yaptır.Ekimde giremezsen aralıkta bir sınav var.
-Ortalama 300 lira kurslar istiyor bunun dışında 100 lira sınav ücreti 87 TL vergi ve 62 TL emniyete vereceğin ehliyet ücreti var.Bunun dışında masraf olmaz.
-Ehliyetini ortalama kursa başvurduktan 3 ay sonra eline alabilirsin.
-O fiyata başlangıç yapacağını da düşünürsek ekipmanlara da bir miktar ayırmak şartıyla 2. el CBF150 alabilirsin.Yanlız ruhsatı kendi üzerine alamıyorsun yaştan dolayı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)