ramzey 200cc cross vs kanuni 250cc cross
Reklamlar
-
16 Ağustos 2011, 12:12
merhaba
kısa zaman sorna bu iksiinden birini almayı düşnüyorum.
mtoorumdao lmaı gereken özellikleri ksıaca anlatayım.
1)ben genelde arazide gezeceğim sağlam ve güçlü çekişili olmaı lazım
2)otoyola fazla çıkmayacagım ama az da olsa yolda da gitmesini bilmeli.
3)fazla param olmadıgı için bunarı tercih ettim başka marka-model söylmeyiniz.
ŞİMDİDEN SAĞOLUN.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------
50 kişi bakmış biri cevap yazmamış.arkadaşlar bu kadar mı fikrisizsiniz ya kimsenin fikri yok mu?
Reklamlar
-
21 Ağustos 2011, 16:51
yaw ne biçim site.güncel konuya yorum yapmıyo millet :(
-
23 Ağustos 2011, 11:00
valla dostum arkadaşlar seni yanıltmak istememiş demek.
çevrende kullanan varsa her iki motoru, onlardan da bilgi alabilirsin. diyeceğim.
benimde pek bir fikrim olmayacak.
ama ben ramzey 100 karaca kullanıyorum. bu zamana kadar memnunum. sıkıntım yok. ehh bundan sonrasını bilemez tabii insan.
-
23 Ağustos 2011, 11:17
sadece bir kez ramzeyi kullandım. çin malı bi krosa göre fena değil. benim motosikletimde mondi 150ut du o zaman. kanuni 250 yeni olduğu halde pek o kadar beğenildiği söylenemez. o yüzden ilerisi için pek olumlu şeyler söyleyemem ama 2005-06 ramzeyin halen kullanıldığını ve sahiplerinin diğer markalara nisbeten beğendiğini söyleyebilirim. o yüzdendirki 2. eli hala yüksek olan bi motosiklet. bunlar benim yorumlarım karar sana kalmış biraz klasik bi öneri olacak ama honda ve suzukinin bir dönem rekabet amaçlı çıkardığı 185 lik 4 zamanları krosları var. onları çok uzuca bulabilirsin. eski ama yinede tavsiye ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)