Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 100 SFC SNAPPY X | Kuba xy100-e 2011

REKLAM ALANI
    M@SK3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    2000TL Max Bütçem var bu çinli cuplar plaka ruhsat dersek 2000TL anca eder. Sizce hangisini almalıyım .. Malum suan piyasada Mondial'in ukh modeli yok .. mfh olanıda berbat oldugunu biliyorum. bu iki marka model arasında kaldım. Kullanıcı arkadaşların tavsiyelerini + ları - leri bekliyorum. Şimdiden tşk. ederim.

Bu arada 2000TL ye japon yada çinlilerden kaliteli 2. el motor al diyenler olucaktır eminim.
    1. Motor temizmi, Ölümü pek anlamam.
    2. Yardım edecek tanıdıgım yok.
    3. ybr tarzı bişey degil sadece yarı otomatik istiyorum. [MOTOR HEDİYE GİBİ BİRŞEY OLUCAK KENDİME DEGİL]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kaan898 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoran torro,salcano astro 40
    ben motoran aldım .en az yakanlardan birisi.çekişinden de memnunum.düşünebilirsin.

M@SK3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    bana biraz bilgi verirmisin. motorun hakkında ..

nizamo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XMAX250 IRONMAX
    Mondial snappy tavsiye ediyorum eğer halen daha motosiklet almadıysan. Motosikletimle ilgili vermiş olduğum bilgileri buraya tıklayarak diğer sayfadan görebilirsin.
    HAYATTA; YAPABİLEN YAPAR, YAPAMAYAN ELEŞTİRMEN OLUR...

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    snappy kullanıcı olarak kesinlikle tavsiye edebilirim..yakıtı konusunda zaten 100 cc olan cub'lar aşağı yukarı aynı yakıyorlar..lakin bazı ufak detaylr sebebi ile snappy derim.mesela;

plastik kalitesi piyasadaki çinli cublar içinde en kalın etli olanıdır ve daha yumuşak bağlantı noktaları sebebi ile mfh gibi kırılıp dökülmez..

işçilik kalitesi olarak ta diğerlerinden daha iyi diyebilirim (göstergeler,plastik aksamın birleşme yerleri) gibi..

şase eski ukh serisi gibi değil..şase daha etli ve dolgun yapılmış,daha sağlam ve işçilik eskilere göre bir sınıf atlamış..

görsel olarak led parklar ve stop sadece snappy de ;)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)