Selam arkadaşlar bu ay içerisinde bir choper tarzında motor almak istiyorum ama bu konulara hiç hakim değilim sizce hangi motoru almalıyım bunlara alternatif olacak sizin tavsiye edeceğiniz başka modeller varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Selam arkadaşlar bu ay içerisinde bir choper tarzında motor almak istiyorum ama bu konulara hiç hakim değilim sizce hangi motoru almalıyım bunlara alternatif olacak sizin tavsiye edeceğiniz başka modeller varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Selam Hosgeldİn DÜŞÜndÜgÜn İkİ Modelde GÜzel Motorlar Ama Zongshenİn Choperina Bİ Bak Derİm İlgİ Cekİcİ Ve Motoru Basİt Deİl Dayanikli Ve GÜÇlÜ V2 Sİlİndİr KullanmiŞlar.umarim Dİledİgİn Motora Kavusursun
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
valla bilader bende kanuni tiger 250 lik var yeni aldım bende motor iyi lakin çift silindir olsaydı daha iyi olurdu ikisi arasında tercih yapacak olursan kanuni iyi derim ben ama daha iyileride var tabiki
Mondial kullanıyorum,çok memnunum.Yalnız Kanuni biraz daha pahalı,tek silindir ve biraz daha ağır.İyi bakarsan yıllarca ikisine de binersin
mondial kullanıcısıyım ama tiger daha sağlam, daha oturaklı tipi de daha güzel. yakından ikisini de incelersen ne demek istediğimi anlayacaksın
kanuni pahalı ama bence chooper olarak ikisi arasından kanuni
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Bence biraz sabredip motosiklet fuarını beklersen yeni v2 motorları görme şansın olur.
Sana benim regal-raptoru tavsiye etmek isterdim ama ben de henüz 200 km yol yaptım. Ancak 4000 km ye yakın yol yapmış arkadaşlar var, şu an itibari ile memnun sayılırlar.
İçlerinde Tiger daha iyi. Teknolojik olarakta daha üstün. Tek silindir olmasına rağmen çoğu 2 silindirliden güçlü. Ayrıca Tiger fiyatıda düşmüş. 4020ytl civarı fiyat veren yerler var. Neticede soruna cevap olarak Tiger diyorum.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Ben bu soruyu çok saçam buluyorum..
Dostum artık bu sorular out oldu yahu...önünde koskoca bir forum var..her iki modelide sayfalarca anlatan yazılar..+ ları - leri herşeyiyle..ordan bak karar.ver..yok omu bumu..bu soruları bırakalım artık
ama illa soruyorum diyorsan Tiger derim
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
kuşkusuz tiger 250
Yolda Olmak Güzel...
Bence olayı şöyle düşünmek lazım.Mctyi bir kenara bırakalım eğer tigera 4 milyar küsür para vermektense regal raptor yada keewayin chopperlarını alırım daha iyi çünkü tigerdan hem daha kaliteli hemde çift silindirli v motorlar.Fakat mct de fiyatına göre gerçekten iyi bir makine.
Arkadaşlar öncelikle merhaba... Bu aralar bende cruiser tarzı makinalara ilgi duymaya başladım ve birkaç model arasında kararsız kaldım. Birçok makinayı denedim ve onlara dayanaraktan; MCT ile Tiger arasındaki farklara bakarsak Kanuni Mondial'e göre biraz daha kalitelidir ve Kanunin servis hizmeti daha iyidir. MCT de janlar tellidir ve birçok arkadaşımız tellerin kırılmasından şikayetçidir, kanunide böyle bir sıkıntınız olmaz. MCT de şık bir makina fakat Tiger daha kaslı ve heybetli cihazdır. Tiger daha güçlü bir motordur. Tigerda vibrasyon olayı tüm viteslerde kendini gösteriyor ama 15 dişli ile sorun gideriliyor. Kendi görüşlerime göre Tiger daha iyidir. Yinede seçim sizin.
bende bir chopper model almayı düşünüyordum ve uzun araştırmalar sonucunda ragal rapt0r 125 almaya karar verdim. çift silindir sıfır titreşim var makinede bence bu raptorlere bi bak
250 macit hem ucuz hem de çift silindir olması avantajlı.tiger yüksek devirde titrek tiger oluyor .2 haftaya kadar bende macit alıyorum kesinlikle tavsiye ederim.bi tavsiye daha sıfırın düşük cc sini almaktansa 2.el yüksek c almak daha mantıklı.
bakım konusunada bakarsak arkadaşlar V motorların bakımı daha zor ve daha pahalı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)