Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

SYM joyride Evo 200- KYMCO grand dink 150 karşılaştırması; yardımınıza ihtiyaç var...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Toyota Verso
    Arkadaşlar, kendi motorumu kısmet olur satarsam 3000-3500 TL civarına joyride 200 yada grand dink 150 almayı düşünüyorum.Lakin iki motorun önemli farklılıkları var mıdır bilemiyorum. Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?

a) Hangisinin motoru daha sağlamdır?
    b) hangisinin servisleri daha yaygın olan?
    c) parçası daha ucuz olan?
    d) hangisi daha performanslı yada konforlu
    e) Yakıt tüketimlerinde ciddi fark var mıdır?

vs gibi konularda bilgi verebilir misiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    a:sym
    b:sym
    c:sym
    d:sym
    e: hiçbiri
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    Toyota Verso
    sağolasın kardeş...ben de SYM düşünüyorum ama çok cazip bir KYMCO düşerse...kısmet işte

Bu arada yazın bu aylarında Joy ride mayıs haziran fiyatlarına göre daha pahalı geldi bana, acaba bekleyip kışın alsam? Çok farkediyor mu 2.el yaz-kış fiyatları?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kymco Grand Vista 250/CBF 150
    Alıntı engin-x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolasın kardeş...ben de SYM düşünüyorum ama çok cazip bir KYMCO düşerse...kısmet işte

Bu arada yazın bu aylarında Joy ride mayıs haziran fiyatlarına göre daha pahalı geldi bana, acaba bekleyip kışın alsam? Çok farkediyor mu 2.el yaz-kış fiyatları?
    aldinmi motor

Motosikleti
    Toyota Verso
    mrb kardeş, ağustosdan beri kymco grand dink 150 kullanıyorum zevkle, henüz bi sıkıntısı yok çok şükür. Çok seri ve rahat bi motor, ayak uzatma daha geniş ve tekerler de büyük olaymış daha iyi olacakmış. Yaklaşık 30 TL ile 170km falan gidiyorum. Çok rahat 90 km hıza ulaşabildiği gibi 130km hıza da istenildiğinde ulaşılabiliyor.

Bundan sonra enjeksiyonlu bir 200cc kymco düşünebilirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    hayirli olsun Allah kaza bela vermesin..bende 250 ligini aldim cok dogru yapmisim

Motosikleti
    Toyota Verso
    Sağolasın kardeş, sen de kazasız belasız kullan inşh. Senin tüketimin nasıl? Büyük teker mi? Ayak uzatma yeri daha mı uzun? Rahat mı kullanışı vs?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    motor 250 cc olmasina ragmen yakitta cimri km.de son bakim ve ayarlardan sonra uzun yolda 110-120 sehir icinde 140-150 kurus arasi yakiyor uzun yola gitmediysen dene ne kadar az yaktigini göreceksin uzun yolda 80-100 arasi sehir icinde 50-60 arasi seyrediyorum..ön tekerlegin boyutlari 120-70-12 arka tekerlek 140-70-12 boyutlarinda yol tutusundan memnunum ama biraz daha büyük olabilirdi boyutlar motorun titresimi sifir ama parcalari cok pahali arastirdim aynalara dikkat et 300 lira aynalar ayak uzatma yeri tatminkar koltuklar rahat genel itibari ile memnunum senin izlenimlerin nasil

Motosikleti
    Toyota Verso
    hımm iyiymiş, ben de şiçinde işime çevre yolunda 90 ile diğer ara yollarda 50-60 km/s hızla gitmeye çalışıyorum ve totalde 27 TL ye 170 km yani km de 150 kuruş gibi yakıyor. 300 kuruş yakan aracımın yarısı, buna da şükür. O halde 150cc ile 250 cc neredeyse aynı yakıyor değil mi? Ya da ben işe yetişecem diye devirli kullandığımdan fazla yakıyorum.

Resimlerine baktım 150 cc ile 250 cc nin ebatları nerdeyse aynı galiba. Kaymak asfalt olmayan yollarda hele hele bol bozuk asfalt ve çukurlu yerlerde tekerin küçük oluşu dezavantaja dönüşüyor ve bel ağrısı yapıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    O degerlerin altina inebilirsiniz benzin sarfiyatinin en önemli etkenlerinden biri olan hava filtresini temizletmiyorum her 1000 km.de 1 motorun bakimini yamaha yetkili servisine yaptiriyorum bu sirada ustaya degistiriyorum cok faydasi oluyor fazla devirli kullanmamaya calisiyorum bakimlarini aksatmaz isek sanirim sikinti cikarmaz gibime geliyor motorun üstünde iken güveni kaliteyi hissedebiliyoruz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)