AGV Stealth ya da Shark Becool kullanan var mı?
Reklamlar
-
30 Haziran 2011, 02:40
Merhaba MT.net üyeleri,
kask ve kıyafet almamın zamanı artık geldi.
Baktığım modeller arasında Sharp'ın test rating değerlerine göre AGV Stealth 5 yıldız almış ve beyaz rengi görünüş itibariyle kafama yattı, bir de MT.net forum'da reklamını gördüğüm Shark Becool var.Aranızda bunlardan birini kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim?Bunlara ek olarak kask üretim tarihi kask için ne kadar ve neden önemlidir?Zira AGV Stealth eski üretimli bir kask diye tahmin ediyorum.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...
Reklamlar
-
30 Haziran 2011, 02:45
shark becoolu mağazada denedim tipi ve özellikleri çok hoşuma gitti görüş alanı çok güzel ses yalıtımı da çok iidi ama motor üstünde kullanmak lazım tam bilmek için
-
30 Haziran 2011, 03:37
valla dediğin modelleri kullanmadım dostum ama shark s600 kullandım eskilerinden çok sağlamdı malzeme kaliteside çok iyiydi lazer vertigo kaskımdan daha kaliteliydi.
şimdi kask alsam shark alırım ama distiribütörü nasıldır bilemiyorum yedek parça açısından.
-
gursus adlı üyeden alıntı
valla dediğin modelleri kullanmadım dostum ama shark s600 kullandım eskilerinden çok sağlamdı malzeme kaliteside çok iyiydi lazer vertigo kaskımdan daha kaliteliydi.
şimdi kask alsam shark alırım ama distiribütörü nasıldır bilemiyorum yedek parça açısından.
sharki Anes satiyor becool kullaniyorum ama tavsiye etmem aerodinamik kotu o kadar genis alanin gorulebilir olmasi da pek iyi degil gunes cok goze giriyor kask cok yuksek hizli suruyorsaniz boyuna fazla baski yapiyor visoru pek iyi degil malzeme kaliteli ses yalitimi gusel artilarida bunlar laf olsun diye soylemiyorum az kullanilmis siyah beyaz var bende isteyene 400 den veririm pm atin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)