ben aldım, hatta gelen partinin hepsi satıldı
bu arada doğru oranı yakalamak açısından kaç ünite gelmiş bunların kaç ünitesi satılmış olarak araştırma yapmanız daha sağlıklı olur kanaatindeyim.
biraz bilgi vereyim bu arada, hyosung almadan evvel çok araştırdım ettim diye konuşuyorum, artık kendimi firmanın avukatı gibi hissetmeye başlayacam
hyosung motor & makine 78 de kurulmuş, 79 da suzuki ile teknolojik işbirliği yapmış ve asya pazarında satılan suzukileri üretmiş, 1986 'da kendi ar-ge departmanını kurmuş, 87 de kendi üretimlerini yapmaya başlamış, 88 olimpiyatlarının resmi motosiklet sağlayıcısı olmuş aynı yıl japonya 'ya ihraca başlamış, aynı yıl 500.000 ünite motor üretmiş, 91 de ikinci fabrikasını kurmuş, 94 de avrupa pazarına italya 'dan girmiş, 96 'da üretimi yıllık 1 milyona çıkmış, 97 'de iso9001 belgesi almış, 2001 de üretim yıllık 2 milyon ünite olmuş 2011 'e kadar hedef yıllık 300 milyon ünite, geçen sene avrupa ve asya ülkelerinde distribütör ağını kurmaya başlamış, yine geçen sene ülkenin ilk 650 lik motorunu üreten ar-ge departmanı mühendisleri şu anda 1000 cc lik bir motor üzerinde çalışıyor, bu motora sahip modellerini seri üretime geçirdikten sonra dünyada ilk 5 üretici arasına girmek firmanın geçen sene göreve gelen CEO 'su Wan Ki-Hong 'un ve dolayısıyla hyosung 'ın en öncelikli hedefi.