honda iyidir bence, birde sıfır sıfırdır.
honda iyidir bence, birde sıfır sıfırdır.
abi hiç yoksa aralarında 40 beygir fark var. performans isteyenler için honda, hem de daha ucuzmuş. benim anlamadığım r6 nın fiyatı niye böyle özelliği ne yani ??
honda tabiki 1000cc ile 600cc yanyana karşılaştırmamn gerekirdi honda motorda ucuzluk yapmış 2004 fiyatı 25.750 idi honda hayat honda
ben zaten honda aldım.
arkadaşlar ben ne honda nede yamaha ya bindim. param oluncada yamaha yı da hondayıda düşünürüm.(ortamı yumuşatıyom ) zaten opara elime geçerse araştırır kullanır ona göre alırım. 1000 lik se her markanın motoruna teker teker biner (hondanın yeri ayrı tabiii) ama suzukinin önünden geçerken hayabusa ya gözün takılır ve ciğerin yanmaya başlarsa seni ne honda nede yamaha keser. asıl kamyon işte hayabusadır. gönüllerin fatihi bence boy hondamızı hakkıyla savundu.bir honda taraftarı ve jenson button fanatiği olarak hamaha, kawasaki yada suzuki daha süperinide yapsa ben honda alırım. başkasıda yamahayı tercih edebilir. bu birazda sempati meselesi neyse hepinizi saygıyla selamlar bol süratli kazasız belasız günler dilerim.
çapır yada reyzing önemli değil, önemli olan sen hangisisin.
@kimi
Yamaha YZF-R6abi hiç yoksa aralarında 40 beygir fark var.
Max Power 127 hp @14500 rpm
Max Torque 66 Nm @ 11000 rpm
Honda CBR 1000RR Fireblade
Max Power 172 hp 126.4 KW @ 11250 rpm
Max Torque 115.1 Nm 11.7 kg-m @ 8500 rpm
Honda 2 kat daha fazla tork üretiyor, üstelik çok daha düşük devirde.
Başka söze gerek yok sanırım
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
bende honda diyorum yamahada harika hondada fakat honda 998cc r6 599cc
aradaki farka bak bence cbr 600 rr ile karşılaştır gerçi yine honda derim ama
arkadaşlar bunlar aynı sınıf makineler olmadığı için kıyaslamak saçma.. her türlü honda'yı tek geçerim.. CBR1000RR son karar..
yamaha bizim orda lafı bile edilmeyen motor honda honda honda hayat onda
güç olarak kıyaslanamaz, ama aynı cc de 2 markayı karsılastırmıs olsak bile dunyanın en ileri motor teknolojisine honda nın sahip oldugunu soylemek yanlıs olmaz. Honda her zaman performans da onde olacak
Arkdaşlar, hiç race kullanmadım baştan söyliiym. Sonra bozuşmayalım. Sadece fikrimi söyliyecem. (fikrim taraflıdır bunuda baştan söyliiym, numayiş mumayiş çıkmasın). Bu motor denen illette plotaj çok önemli bakınız motoGP, ilk 10 a bakınız kaç honda var orada, kaç yamaha var peki, hmmm.. şimdi düşünelim biraz, honda teknoloji olarak daha iyi bu biiir, Rossi çok iyi pilot bu ikiiii. Şimdide gelelim, caddelere, Honda'nın caddelere sattığı race motorlar ile yarışlardaki motorlar arasında dağlar kadar fark vardır.Ama arzu eden cadde motoruna race kitleriyle o performanslara yaklaşabilir. Bazı dergilerde satıştaki 1000likleri karşılaştırmışlardı, Honda hız,performans vs.de en iyi değildi, çeşitli motorlar max hız, hızlanma, vs. gibi performans kriterlerinde birinciydi. Bu hondanın teknik olarak kötü olduğu anlamına gelmez. Bunu en iyi her iki motoruda kullanmış olanlar söyleyebilir. Honda caddeye dayanıklı, stabil, mümkün olduğunca optimum makinalar sürüyor. Yarışlarada canavarlarını sürüyor. motoGP de garaja gireniniz varsa o da ne demek istediğimi daha iyi açıklar, 30 dakika son sürat koşmuş motorlar garaja gelince rolantide nasıl çalışıyorlar, söyleyenlerin yalancısıyım, honda yarış sonunda garaja girince rölantide yine saat gibi çalışıyormuş, diğerlerinin sesleri oldukça düzensiz çıkıyormuş, 3-5 dakika sonra ancak kendine geliyormuş motorlar.
Dediğim gibi ben tarafım, (honda tutkunuyum zira) topikteki soruya cevabım, HONDA sesi yeter. CBR 1000i, alacan şööle garaja çekecen, çalıştıracasn motoru rölantide, karşısına geçecen, sonra herkesi susturacan sırf o sesi dinleyeceksin. Yaw hayali bilem güsel bea. Müzik gibi ses, oohhh, gel keyfim gel. Kimse alınmasın hiçbi motora kötü demedim. Zevk meselesi,kısaca, motorlardan biri Honda olunca nasıl objektif olmamı beklersiniz ki.
Pekiii ben size başka bir soru sorayım,
R1 = 30.000YTL,183HP,11.0kgm
600RR =20.900YTL, 117PS,66Nm
hangisini alırdınız. (çok param olsa filan yok, şu anki şartlarınızla cevap verin)
Sabah olsa da motora binsek.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
abi ne var ya bu honda da... Resmen yamaha ya cin malı gibi yaklaşmıssınız hehaheahhahe
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Evet doğru...motorda HONDA
cepte NOKIA
Saygılarımla...
2 dakikadır kesintisiz gülüyorum Cidden boy haklı ama.. (bu adamın zaten kulaktan dolma bilgiye+bilgisizliğe karşı aşırı bir zaafı var lafı buldumu gediğine düşünmeden koyar Sert olsada tarzını sevmemek mümkün değil.Tabi hakkınıda vermek lazım adam yıllardır SS makine kullanıyor ve söylenenlere göre mükemmel viraj kabiliyeti varmış. Helal olsun söylenecek fazla söz yok ;)Bulent abicim valla senin kullandığın Suzuki Katana ile kıyaslarsak, Honda Katana'nın yanında kainat güzeli seçilir yaw.
bence zewk meselesi bu şuna benzer dana eti 10 ytl kuzu etide 10 ytl hemen herkes atlar kuzu diye ama şimdi adamın zewki konuşur
kardeşim hem eski kasa r6 21.500 ytl yeni kasada 25.250ytl
hayal buysa işte hayabusa herkes hayal edebilir ama herkez zaptedemez msn adreslerim:reha44@yoshimurax1hayabusa.com [email]reha44@hotmail.com[/email]
34 rh 1144 hayabusa 34 ryt 6844 monero 200cc
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)