Yamaha Virago 250 - Keeway Supershadow 250 - Bisan Roadstar 250
Reklamlar
-
Arkadaşlar, Yamaha Virago 250 modeli birebir aynısı ile şu anda Keeway Supershadow 250 ve Bisan Roadstar 250 olarak ülkemize getirilmekte. Bu işin aslı nedir? Yamaha gibi bir firmanın 2003 yılına kadar ürettiği ve en çok satılan modeli olan Virago 250 nasıl oluyorda Keeway ve Bisan olarak tekrar ülkemize geliyor? Nerede yapılır? kalitesi nasıldır? üreticisi kimdir?
Reklamlar
-
bunda şaşacak birşey yokki. yeni türeyen markaların ürünlerinin bir çoğunun kalıp olarak eski köklü firmalardan kopyalama olduğunu sana söyleyebilirim. örnek olarak Regal Raptor Honda Rebelin nerdeyse birebir kopyası gibi.işte böyle
SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak
-
pardon ben deaynı dertten muzdaribim.sanırım sohbet bölümüne aynı konuyu açtım.
hakikaten nasıldır bu aletler ben almanın arifesindeyim ikisi arasında kaldım...
-
goruntu aynı ama ıcerık farklı arkadaslar ne yapalım bızım ulkemızde kopyalama cok basıt
-
-
Çin'de birçok markanın patenti alınmadan izinsiz olarak ürünü yapıldı. Dergilerde vs yanınlarda bunlar çıkmıştı. Çok da şaşılacak bir durum değil. Adamlarda işçilik korkunç düşük. Neticede ne bulursa kopyalayıp üretiyorlar. Bu motorlar bu yaz çok satacak. Tip olarakta güzel ayrıca Türk halkının harley tutkusuda bunu perçinleyecek ve neticede motor satacak. Ayrıca bu çin markaları arasından istediğini alın. Parçalar aynı, tamirci bile aynı olacak.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Bisanın kendi sitesinde yok bu ürün, Toker ticaret nası bisan diye satıyor?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
görüntü aynı da ses farkeder siz merak etmeyin,,, bu arada regal raptoru yakından inceledim rebele o kadar da benzemiyor raptor daha yapılı duruyor,,Bunda şaşılacak birşey yok aslında,,sonuç itibari ile herşeyin taklidi var bu ayakkabıdada böyledir,,pantalondada,,arabada da,,bir çok alanda bu var..
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
bence gayet güzel olmuş..
bisan olması yedek parça ve servis açısından daha mantıklı.
sonuçta kötü bir motorsiklet olsa bisan markasını yazıp risk almaz bence...
-
SALCANO
SM 250-4 modelide acaba bu lisansla üretilen bir model midir ben bir benzerlik kuramadım ama??? http://www.salcano.com/MT/250_4.html
-
-
virago 250
Merhaba arkadaşlar benim de 91 model bir 250 lik virago var waala o motoru görünce şaşırdım tek kelimeyle bu kadar aynısı olur ama şunu söyliyim o motor gelsin türkiyeye 8-9 milyardan aşağı olmaz buraya yazıyorum.İmkanı yok japon işi ile çin işi bir olur mu hiç arkadaşlar ya.Çıldıracam wallaaa.
-
Arkadaşım, motor Isparta da Toker Ticaret firmasında satılıyor. Fiyatı ise 3.750 YTL. http://www.tokerticaret.com/bisanroadstar.html
-
yahu çin malı bir motor nasıl 8-9 milyar olur çıldırdınızmı siz,, bakma sen bunun görüntüsünün böyle olduğuna,,malzeme kalitesi ve işçiliği bir yamaha viragonun yerini tutmaz,,tutarsa zaten 3750 olmaz.
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
ccbbdd adlı üyeden alıntı
yahu çin malı bir motor nasıl 8-9 milyar olur çıldırdınızmı siz,,
bakma sen bunun görüntüsünün böyle olduğuna,,malzeme kalitesi ve işçiliği bir yamaha viragonun yerini tutmaz,,tutarsa zaten 3750 olmaz.
Aynen...
yanlız birde şu var..
kış aylarının yoğun olduğu bölgelerde senede 3 ay adamakıllı binebileceğiniz için tercih sebebi olacaktır...
sonuçta senede 3 ay binmek için 8-10 milyar bağlamak ne kadar akılıca?
-
abii ben bu alete bittim yaa
yemin ederim adanaya gelsin bu motor ben kendi motorumu satıp bu makinayı kaçırmam
-
TEL JANT diyorum,başka bir şey demiyorum...
-
kocaday adlı üyeden alıntı
TEL JANT diyorum,başka bir şey demiyorum...
neden? merak ettim
-
ccbbdd adlı üyeden alıntı
neden? merak ettim
Orjinal virago görüntüsü benim çok hoşuma gidiyor dolayısıyla bu modellerde onun benzeri oldugundan dolayı tel jant bence çok daha şık oluyor ayrıca motora bir tarz,kimlik kazandırdığını düşünüyorum.Alüminyum alaşım jantlar daha sağlam gözüksede nedense bu modelde bana cazip gelmedi.
-
evet bende tel jant diyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler