Yamaha Virago 250 - Keeway Supershadow 250 - Bisan Roadstar 250
Reklamlar
-
lifan 250 yani namı değer roadstar birebir viragodur her parçasıda viragonun birebir uyar aynı motordur yani.. ss in biraz daha farkı vardır keeway firması kendi insiyatifinde bir kaç parçada değişiklik yapmış misal jantlar karbiratör gibi... ama temelde aynı motordur ss de..
bu arada amerikada hayla virago 250 üretilmekdedir..
hatta size şöyle söyliyim ben geçen sene roadstar konusuna amerikada yapılmış custom virago 250 resimleri koymuşdum ben farkına varmadım ama roadstarcı bir arkadaş gördü bir resimde motorun kapağı üstünde lifan yazıyordu.. roadstar konusuna girip geçmiş sayfalarda bakabilirsiniz..
Reklamlar
-
16 Ağustos 2010, 02:07
selam arkadaşlar ben uşakta otoruyorum.Motorculuğu ve motorları çok seviyorum.ama bu cin malları beni soğutmak üzere bu işten hep yolda kalıyorum.motora güvenip biyere gidemez oldum.O yüzden bende kontağına basıp Türkiye turu atabileceğim bir motor arıyorum.uygun fiyatta (5000 gibi)uygun modelde (98 ve üstü gibi) kawasaki en 500,yamaha virago 250 veya 535 yada suzuki intruider arıyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum saygı ve sevgilerimle.....
-
merhaba arkadaşlar.
bu hafta bisan roadstar alabilirim büyük ihtimal ile. 2006 model. arkadaşın dediğine göre temiz motormuş. cuma günü görmeye gidecem. tavsiye edermisniz? izmirde oturuyorum, servisi parçası felan sıkıntı çekermiyim?
cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden herkese kazasız sürüşler.
-
Selam arkadaşlar ölü bir topiği canlandırdım ama ben bu motorun ön çamurluğunu hiçbir yerde bulamıyorum bakmadığım site aramadıgım telefon kalmadı nerden bulucaz bu çamurluğu bi fikri olan varmı?
-
ghostriderrrr adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar ölü bir topiği canlandırdım ama ben bu motorun ön çamurluğunu hiçbir yerde bulamıyorum bakmadığım site aramadıgım telefon kalmadı nerden bulucaz bu çamurluğu bi fikri olan varmı?
Bir ara bana lazım olmuştu (satmadan önce) Dudullu da Aktaş motor istersem getirtebileceğini söylemişti. Ben de satma arifesidne olduğumdan değiştirmemiştim açıkçası. Telefonu : 0216 611 34 54 yanlış hatırlamıyorsam GaziAntep'te bir tedarikçiden getirttiğini söylemişti. Kargo ile halledebilirsiniz. İlgili arkadaşın adı Tayfun.
-
Yıllar önce bitmiş muhabbet ama banada bu modellerin herhangibirinin ön jant teli lazım takım olarak, bilgisi olan var mı acaba?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler