Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arkadaşlar lütfen yardım aralarında kaldım

REKLAM ALANI

Arkadaşlar ben motor alacagım ama bu motorlar arasında kaldım bunların içinden hangisi daha hızlı ve atik benım bıraz tek teker merakım var eski motorumda yapıyorum değiştirmek istediğim için bi kaç motorun arasında kaldım runner alacak kadar bütçem olmadıgı için bunlardan birini almam gerekıyo lütfen içlerinden en hızlısı en atik hangisiyse onu önerin saygılar....

Tvs Apache 150
    Kymco agility 125
    Keeway arn 150

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Free_AnGeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250r '' ReD DraGoN ''
    Benim Tavsiyem '' Tvs Apache 150 '' olur . Lakin Kendim kullanmadım Ama yakın bir arkadaşım kısa süre kullandı . Sonra motoru satıp araba aldı :D

Yinede 150 lik değil 50 lik bile olsa . Kask + mont + eldiven . i unutmayalım ..
    yerinde Hızlı kullanalım ne kendimizin nede çevredekilerin '' hayatlarını '' tehlikeye atmayalım .
    ''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone

furkanmg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f
    kullanılcak amaca göre seçim yapılmalı ben motorumu almadan önce kesinlikle scooter almam diyodum fakat trafikte parmak kası yapıyosun resmen :D

benim tercihim heryanından kalite fışkıran agility olurdu

AguilaNegra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TVS benimde önerim olur. Özellikle yeni kasası cok hosuma gitti. Sorun cıkaran bı motosiklette değil alırsan pişman olmazsın görüşündeyim.
    Müsait bir yerde öleceğim.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    sen tek teker yapacak başka bi model baksan iyi olur çünkü bunlar teker yapmaya uygun değiller cross bakabilirsin mesala nacizane fikrim
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Yamaha YBR125 ESD
    Alıntı esoman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben motor alacagım ama bu motorlar arasında kaldım bunların içinden hangisi daha hızlı ve atik benım bıraz tek teker merakım var eski motorumda yapıyorum değiştirmek istediğim için bi kaç motorun arasında kaldım runner alacak kadar bütçem olmadıgı için bunlardan birini almam gerekıyo lütfen içlerinden en hızlısı en atik hangisiyse onu önerin saygılar....

Tvs Apache 150
    Kymco agility 125
    Keeway arn 150
    YBR Teker makinası

atiturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan BMW R 1150 GS önce R 1150 R vardı
    TVS Apache RTR

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)