MT 03 & ER 6 n & HORNET 900
Reklamlar
-
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
Reklamlar
-
yakıt mevzusundan dolayı mt 03 ya da er 6 n bakarım herhalde. kendimce hesap ettim 100 km de en az 10 tl farkediyor. 260 km de 25 tl kadar yapar )) benim çalıştıgım yerle evin arası git gel 260 km ))
-
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
-
KBC adlı üyeden alıntı
ooooo
ozaman kardeşim sen cbf 250 den vaz geçme
aylık hesaba vurduğun zaman deli para
gsr full depo ile 230-240 km gidiyor ş.içi 60 tl fulleniyo var sen hesap et artık
benim cbf de 60 tl ile 320-340 km gidiyor ya.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Otopsici arkadaş..biz burada 4 silindir makinalardan bahsediyoruz...GSR 6 litre yakar....900 Hornet 7 litre yakar...Artı biz şehir içinde tıngır,,mıngır gezmaktan bahsetmiyorumm...normal binimde bunları yakarlar..
Ayrıca bu gün Honda CBF 500 LER 8--10 binlira arası...900 hornette çiziksiz olarak 11--12 bin lira arası...Hangisi beleş olur..110 bg torklu 4 silindir makina her zaman binlira aşşağı verirsin mal satılır..Satmak istesem illa satacam desem 3 bin lira aşşağı veririm düşünmem bile..Ama makina çok iyi..46 yaşından sonra başka makinalar la uyuşamayız..
-
-
senin için bence en mantıklısı bi arkadaşın da dediği gibi , cbf dursun onu mecburi durumlarda kullan işe gidip gelirken mesela yeni alacağın motoru keyfi kullan arada bi onlada gider gelirsin işe bu senin için bence çok daha ekonomik olur.
-
KBC adlı üyeden alıntı
senin için bence en mantıklısı bi arkadaşın da dediği gibi , cbf dursun onu mecburi durumlarda kullan işe gidip gelirken mesela yeni alacağın motoru keyfi kullan arada bi onlada gider gelirsin işe bu senin için bence çok daha ekonomik olur.
şehiriçinde alırım bi beat falan ona binerim ))
-
Ne diyeyim Hayırlısı olsun artık 30 günün 22 günü işe gitsen 1300 tl benzin yakar :D
-
KBC adlı üyeden alıntı
Ne diyeyim Hayırlısı olsun artık
30 günün 22 günü işe gitsen 1300 tl benzin yakar :D
)) kendi otrudugum ev işe 1 km yok )) memleket 260 km git gel.
yoksa senin dediğin gibi olsa........ abooovvvvvvvv!!!!
-
garaguru adlı üyeden alıntı
)) kendi otrudugum ev işe 1 km yok
)) memleket 260 km git gel.
yoksa senin dediğin gibi olsa........ abooovvvvvvvv!!!!
ozaman korkma al bi 4 silindir
-
cbf i satınca bankadan 5000 tl kadar kredi çeksem kurtarır beni de
-
cbf i satınca bankadan 5000 tl kadar kredi çeksem kurtarır beni de
hadi hayırlısı , Aldığın zaman bu konuya aboneyim burayada haber ver aldım diye fotoğraflarınıda koyarsın merakla bekliyorum
-
KBC adlı üyeden alıntı
hadi hayırlısı , Aldığın zaman bu konuya aboneyim burayada haber ver aldım diye
fotoğraflarınıda koyarsın merakla bekliyorum
eyvallah. izmir'e, biner gelirim. ))
-
-
KBC adlı üyeden alıntı
buyur gel herzaman beklerim
motoru satmazsa bende bu yaz senin oralara gelicem inş
beklerim ben de. memleket fethiye, çalıştıgım yer Burdur Tefenni. salda gölünü yüzmeye gelirseniz haberim olsun)) istirahat zamanıma denkgelirse misafir ederim sizi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:22 ----------
KBC adlı üyeden alıntı
ozaman korkma al bi 4 silindir
5000 tl öğrenim kredisi borcum var. taksidi yeni başladı onu da ödüyorum. bizde borç çok
-
grenajlı motor düşünmüyorum! zaten öyle alcak olsam direk cbf 600 alırım. bi de motora cok para bağlayasım yok açıkcası. zaten kredi çekip alacagım
)))
fz6 grenajsızdır
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
otopsici adlı üyeden alıntı
fz6 grenajsızdır
zaten herkesde olmayan motordan olsun ki dikkat ceksin. nasıl iyi kıvırıyor muyum ) özellikle mt 03 o yönden iyi. evet güzel motor fz 6
-
650 ye kadar vergi ne kadar 650 nin üstü ne kadar?
-
650ye kadara 6.aylık 64TL 651 üstü 120TL 10ccden vergı 2ye katlıor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)