Bütce maksimum 3.000 TL olduğu için daha kask alcaz ıvır zıvır derken onun için ikinci el olsun istiyorum. Fiddle da o paralara yok city de
Bütce maksimum 3.000 TL olduğu için daha kask alcaz ıvır zıvır derken onun için ikinci el olsun istiyorum. Fiddle da o paralara yok city de
öncelikle kendi kullandığım honda dylan ı şiddetle öneririm fakat bütçeni biraz aşar o nedenle sym fiddle iyi bir seçenek olabilir tip itibariyle güzel bi scooter.
ona da baktım 30 binden aşağı dylan yok kilometresi de neyse temizi yok rakamlar çok ucuk 4.500 e psi 150 var. Dylan ada o rakamı istiyorlar. Ya hocam gözümü karartıp alcam sonunda bişey böle kafası bulanıyor insanın. Fiddle alayım dedim son üretilenler yerli sorunlu dediler. Sym V.S 150 alayım dedim artık üretilmeyecek parça sıkıntısı var dediler. hd 200 dedim su gibi içior yakıtı dediler. agility 125 yeni kasası var dendi yeni kasasına baktım sert süspansiyon rahatsız sele kaldık ortada anlıycan bu paraya da burgmana zaten binilmez birinden birini alcaz ya ne cıkarsa karşımıza artık
Kymco people s200 alabiliyorsan hiç aramana gerek yok. O paraya daha iyi scooter bence yok.
30 binde şuanda kullanıyorum. Hem görüntü olarak hem performans olarak ilk günkü gibi duruyor. Tüm bakımları kitabına göre yapılsın gerisinden korkma.
125 city lstikleri zor çeviriyor agility 2 kişi sıkıntı olur. Sanayi mahallesine (levent) yakınsan gel benim motoru gör incele karar vermene yardımcı olur en azından.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
vs150 yakıt olarak cok yakıyo alma derim ama aglity 125 al yada onun ctıty versiyonuna zorlanmıcaksan onu al derim
Mustafa Kemal Atatürk
Teşekkürler desteğiniz için. Kafamda sadece Kymco super 8 - city ve fiddle kaldı. sym hd 200 de var 2800 gibi bir rakama buldum 2. el 2007 model 17.000 de sanırım forumu incelediğim kadar ile yakıtı çok yaktıgındna şikayet ediliyor.
Arkadaşlar ben de Vespa Lx150 i.e marka scooter begendim bir tane. ilk motor deneyimim olacak. Ancak bilgiye ihtiyacım var. Bu Lx i.e olayı nedir? i.e olunca neler degisiyor? Ben üniversite okuyorum, okul biraz uzak onun için almak istiyorum. yani şehir içi. Hız konusu nasıl oluyor max kaç km mesela? Ayrıca alacagım motor 8750 tl 2011 model Vespa Lx150 i.e nasıldır özellikleri falan iyi midir? Artısı eksisi ne olur? daha iyi tavsiyeleriniz var mı? Bir de kask ve mont alacagım ancak motordan sonra bütce biraz dusuyo haliyle 200 tl kadar kask alacagım. kapalı- acık olarak ve marka bakımından neyi önerirsiniz? Mont acısından da fiyat o kadar gibi. belki biraz artış gösterebilir. Neyse kısaca bilgi ve önerilerinizi bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)