Selam arkadaşlar
Yaklaşık 4 sene GS kullandıkdan sonra Varaderoya geçtiğimde hissettiklerimi sizlere aktarmak istiyorum.İkisi arasinda 7 yaş var nekadar adil olur bilmiyorum.
2003 Gs le başlayalım
Artıları
-Mükemmel ötesi fren
-Muhteşem tork
-Virajda verdiği güven
-Harika oturuş pozisyonu
-Şaft
-Kıvrak
Eksileri
-Hava soğutmalı olması
-Gürültülü motor
2010 Varadero XL1000V/A
Artıları
-Ciddi anlamda Performans farkı
-Harika oturuş pozisyonu
-Su soğutmalı olması
-Gürültüsüz motor
-Sorunsuzluk hissi
-Kıvrak
Eksileri
-Yetersiz Fren
-Tork
-Zincir
Şimdi gelelim açıklamalarına
Varaderoda acceleration bmwye göre çok başarılı ama fren olayında bmwnin yanına bile yaklaşamaz bence.
Şaft kesinlikle çok güzel sorunsuz zincir de ise her geziden veya yıkamadan sonra yağlamak zamanla sıkıcı oluyor.
Tork bmwde çok başarılı iken Varaderoda bi okadar başarısız.Tabiki düşük devirlerden bahsediyorum:=) orta devirlerde ise Varadero ''Biri beni durdursun'' diyor resmen :D:D
Gs te 3 çantalı halde bile kesinlikle rüzgardan etkilenmezken Varaderoda sadece arka çanta olmasına rağmen 200 km/h ye ulaştiğinda rüzgarın motoru etkilemesi belki ben 60 kg'yım motora yeterli gelmiyorum oda bi ihtimal
:=)
Gelelim viraj konusuna Gs te motor hadı daha fazla yatır beni derken Varaderoda hop abi napıon kaldır kaldır diyor :D:D bilmiyorum belki daha alışmam gerek motora ama bmwde ılk bındıgımde bile böyle hissetmemıştim
Varadero otoban sürüşlerinde kesinlikle daha konforlu ve tatmin edici geldi bana
Umarim bazı soru işaretlerini çözebilmişimdir. İyi günlerrrrr............