yav bırakın cabbarın gitsin cbf150 lerle oynasın
yav bırakın cabbarın gitsin cbf150 lerle oynasın
Shot with SGH-E250 at 2007-08-16
cbr 155'i görüyor...
ama 155 görse ne 160 görse ne çıkar... ama sonuç olarak bu hıza ulaşabiliyor...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Km saatinin yanlış gösterebildiğii varsayım dışı sanırım......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
cbr 125 ailesi uyeleri bence artık bu baslıga birşey yazmayın.kimseyle muhattap olup konunun uzamasına gerek yok.herkes sallıyo bişeyler maşallah.yazanların da motorları ne cbr 125 nede cbf 250 ne ilginçtir.
yav bırakın cabbarın gitsin cbf150 lerle oynasın demiş arkadas yukarda kendi ne motor kullanıyo buyrun bakın.
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
"Delinin biri kuyuya taş atmış , kırk akıllı çıkaramamış..."
Diyecek başka söz yok.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yahu ammada asabisin kendim geçici süreyle dandik kros kanunicheeta kullanıyorum... 1 haftaya kadarda gs500...
benim orda yaptığım sadece bi espriydi....
laf sokmaya öylemeraklısınızkihiçfırsatını kaçırmıyosunuz... Alalhtan yüz yüze görüşmüyoruz kimseyle yoksa kançıkacak vallaa....
abicim motorcu adam farklıdır her zaman kimse kimseyle kan çıkarmaz herkes sever birbirini.ben ornek vermek istedim sana denk geldi.işallah gs 500 değil gs 1500 ün olur.allah en iyisini versin sana da. soyle bi donup bak sayfalara yazanların cogu ne cbr cı nede cbf ci.onu demek istedim konu uzadı gitti.ve 7 sayfa oldu hala kimse kimseyi anlamıyo.herkes kendi bildiğini kabul ettirmeye calışıyo
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
içimden bi ses cbr mı, scooter mı diye bi konu aç ta, çocuklar orda eğlensin diyor.
Beğenen beğenmiş; beğenmeyen binmesin...
iyide cbf i cbr süren deneme sürüşü yapan hakkında araştırma yapan herkes fikir beyan edebilir bunda garip bi durum yokki... ayrıca anlaşılmayacak bi durumda yok bayır aşşağı cbrla 155i gören 3-4 kişi tanıyorum... ama düz yoldada cabbar cbf in tozunu yutar sadece hatta vatandaşın biri konun özetinibile yazmış... bırak tartışsınlar tartışalım faydası var neden.. çünkü bilmediğim bi kaç şey öğrendim bu başlık sayesinde baştan sona kadarda okudum emin ol çok kişiye faydası olmuştur zaten....
Bence kilit vurulma zamanı geldi bu konuya , konu amacına ulaştı... Geçtiğimiz sayfalarda konunun cevabı verildi.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
@karmacoma
Çok güzel bir lafkimseyle kapışma , sağa sola yapışma.
@yusufkacmaz
Yusuf arkadaşım, ben işin doğrusunu söyledim. Performans kıyaslarken sadece motor hacmine veya gücüne bakılmaz. En önemli olan şeylerden biri kilo başına düşen beygirdir dedim, bazı arkadaşlar geyiğe sardı. Eğer sadece güç önemli olsaydı 120-130 hp arasında olan 600cc veya 170-180 hp arasında olan 1000cc yarış motorları 300-500 hp gücündeki arabaları geçemezdi. CBR125R ile CBF250 arasında, kilo başına düşen beygire de bakıldığında güç farkı vardır ama bu güç farkı abartı şekilde fazla değildir. Demek istediğim budur. Kimse boş yere gaza gelmemeli, altındaki motoru sevmeli ve adam gibi kullanmalı. Eğer kapışmak istiyorsanız size Cup yarışlarına girmenizi tavsiye ediyorum, her iki motor ile de yarışılıyor çünkü.kardeş bilgine saygı duyuyorum ama bi ara gt250r hakkında açıklamaların olmuştu kullanıcıları sebeplendi bizde neyin ne olduğunu anladık ama nedense cbr125 le cbf250 arasında öylebi kıyaslama yaptınki kilo milo cbr cı arkadaşlar biraz fazla gaza gelmedimi arada azbi fark yok çünkü
@alp_tunay
CBR125R yokuş aşağı 155-160 km/h arasında hıza çıkabiliyor. Normal yolda da 120-130 km/h arası maksimum hız yapıyor.Km saatinin yanlış gösterebildiğii varsayım dışı sanırım......
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
hepiniz birbirinize yazıp durdunuz ,biriniz al bu beninm motor diyip buda videosu diyemediniz sadece yazdınız
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Fotoğraf koydu ertekin ibrenin yanlış olmadığı ne malum dendi...video koysak yine inanmazlar Biz abartmıyoruz şahsen gerçekleri sölüyoruz.Ama boy'un ve görkem'in dedikleri hep başka taraflara çekildi.Sidik yarışı yapanlar onlara laf attılar
Düz yolda 1kereye mahsus olmak üzere iki kişi 140ı gördüm hava çok iyiydi yalnız sorasında iki kişi 130u geçemedim..Yeri geliyor düz yolda 110u geçemediğim de oluyor hava muhalefeti olduğu zaman...
AKIN FİDAN
@ultraukala
Ben sadece CBR125R'ye biniyor olup CBF250'leri çekemiyor olsam eyvallah. 1000RR ile yarışıyorum, CBF250'nin neyini kıskanayım? Motorların özellikleri belli, ancak buna rağmen kıyaslamayı bile doğru düzgün yapamayan var. Defalarca kez güç tek etken değil desek de adam tutturmuş kafasındaki saçma sapan düşünceye göre gidiyor. "Kilo başına düşen güç" önemli diyorsun, adamın dediği "boy bence sen bırak o faso fısoları dostum yok kılo basına dusen beygırmıs"... Ne diyeyim ki?Biz abartmıyoruz şahsen gerçekleri sölüyoruz.Ama boy'un ve görkem'in dedikleri hep başka taraflara çekildi.Sidik yarışı yapanlar onlara laf attılar
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
600rr küçük cc gt 650r nasi geçiyo
cbr125 küçük cc 250lik çinlileri nasi geçiyo imalarından sonra cbf250 yide geçer imaları o bilmemne yarışının kimin yaptığını belli ediyo bide cbf250 ciler sizinle bilmemne yarışı yapmıyoki bende dahil bazı kişiler bildiğimizi söylüyoz cbf beni geçiyo bende mp3 le müzik dinlerken cayır cayır bağıran cbr125 i rahat rahat geçiyorum ,ama kalkıpta burgman 400 le bilmemne yarışı yapmıyorum motorun haddi hüddü belli bilmemne yarışı yapanlara duyurulur
boy un dediği doğru adam motorunu çok seviyo kendisini dev aynasında görüyo
bide metalgod un sözüne katılıyorum allahtan yani adam lak diye kendi yaptığını sen yapmışın gibi üstüne atıyo parmaklarıyla, böyle leriyle polemiğe girmiycem ama saldırı oluyo haksız yere kafayı yiyom çoğunlukta olsalar zaten bu sitenin düğmesine bile basmam
kimse kadrana falan kamera koymasın, ben skull'a haber vereyim buraya bi kamera koysunlar , BBG evine döndü bura, önden bi olgunluk ifadesi arkadan son lafı koyma egosu , reytinge iyi katkısı oluyo, aynen devam..... !!
May The Force Be With You
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)