tabiki cbf 250 alay mı ediyosunuz yaw
tabiki cbf 250 alay mı ediyosunuz yaw
konu tamamen bıtmış baksanıza geyık muhabbetlerı bılem baslamıs
şşttt ortalığı velveleye getirme be Yok öle bişe ben sadece üzüntümü belli ettim...Düşük bütçeyle halim belli 2000model civarı race bunların içinde zx6r-600f var...Delirirsem srad750 alırım ondan uzak dururum ya şaka...Kendi adıma ort 7-8bin ytl bütçe ile sağlam bir motor sahibi olurum eş dost vs. vasıtasıyla Abilerimiz beni japondan başka motora binmeme müsaade etmez.Ayrıca kore alırsam giremem Daytona Moto Design'a
AKIN FİDAN
sen bırak koreyı akın abı al 600f zx6r eger onlardan bırını almazsan avazım cıktıgı kadar bagırırım valla akın abıyı sattılar transferettıler dıye valla
peki 2 cbr 125 i yan yana eklesek mi cbf 250 yi gecer yoksa tavuk mu yumurtadan cıkar?
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
aslında ikisini birbirne eklenrsen 300 cc oluyor bide nerdeyse aynı fiyat:
Cbf cbryi 5.viteste geçer 6.viteste.............................
yazıları okudumda gorkemle, darksilence kapıştımı onu merak ediyorum sonucu tahmin ediyorum ama
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
bende yeni konu atıyım ortaya..
Aprilia rs50 mi geçer cbr125 mi yoksa cbf250mi????
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
arkadaşlar siz iyimisiniz yaa nasıl bi düşünce buu hiç binmedinizmi ikisinede cbf ye3 kişi binicem cbr de 1 kişi olcak cbf 250 yi geçsinn o cbf yi ykarımm arkadaşlarr cbf çok serii neyi tartışıyoruz yaa
yakında cıbırı r6 yla filan da kıyaslamaya başlayacaklar bekliyorum az kaldı
CBR'yi mobilyetler gibi çift silindir yaparsak belki geçer CBF'yi
ha bu arada bazı arkadaşlar CBR'nin 150-155 km hız yaptığını yazmış
benim 150cc'lik mondial scooter'ım da 160-165 km hızı görüyor
arkadaşlar dalgamı geçiyorsunuz ya CBR bi tarafını yırtsa 150-155 km hız yapamaz
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
cıbır kendi başına kaç yapabilir? konu zaman azımına uğramış lütfen sonra tekrar deneyiniz
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)