Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

2011 honda cbr 125r & Yamaha yzf r125

REKLAM ALANI
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    paran varsa yzf125 al yada cbr250 de alınabilir o paraya ama yoksa okadar gene cbr125 çıkar piyasaya:D bir hondacı olarak söylüyorumki yzf125 i tek geçerim
    Mustafa Kemal Atatürk

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    stepfunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR600 K9
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İkisini de boşver, KTM 125 Duke bak derim

Not:Aynası da yanında hediye

Tek kelime ile muhteşem. Fiyatını nedir, ne zaman gelecek gibi sorularım olacak. Bu motoru görünce kalbim daha değişik atmaya başladı

Motosikleti
    Triumph Street Triple
    Alıntı stepfunk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tek kelime ile muhteşem. Fiyatını nedir, ne zaman gelecek gibi sorularım olacak. Bu motoru görünce kalbim daha değişik atmaya başladı

8900 tl civarında fiyatla gelecek Türkiyeye ama birde gelse Nisan derken mayısa sarktı, Nedir bu motor kıtlığı bu sene anlamadım.

stepfunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR600 K9
    Alıntı architect adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8900 tl civarında fiyatla gelecek Türkiyeye ama birde gelse Nisan derken mayısa sarktı, Nedir bu motor kıtlığı bu sene anlamadım.
    spormoto'yu aradım konuştum. Mayıs ayı başında 3 adet gelecekmiş. Ellerindeki stok tükenirse yeni siparişlerin gelmesi 1 ay'ı buluyormuş. Fiyatıda 8500 TL civarı olacakmış, KDV+ÖTV dahil.

Bu fiyata alınırmı bilemedim..

kagy48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125/'12
    Vallahi kardeşim bende CBR 125 almak niyetindeyim. Tricolor. Önümüzde ki seneye imşallah. Ehliyet bekliyorum. YZF'ye o kadar para vereceğine 2003-2004 fazla hırpalanmamış CBR 600 RR'lar var. 13-14e maksimum. Ucuz ve sağlam yollu bi RR 600 al derim. 125lik motora dünya para verilmez. YZF 125 ve CBR 125 kafa kafaya gidiyor , test edildi arkadaşlar tarafından. Ha YZF'nin zincire yaptığı baskı daha sert ama performans olarak eşit. Yakıt olarak CBR çok düşük yakıyor. Direkt CBR 125 R 2011...

arkadaslar ben de aynı durumdayım bu ilk motorum olacak ama internetten teknik özelliklerine baktım cbr 1 cm kadar kısa genişlik ve yükseklik olarak yzf den fazla ayrıca ikisini de canlı gördüm 2011 kasa cbr görünüs olarak yzf den kesinlikle asagı kalmıyor fiyat olarak da cok daha uygun ben kesinlikle cbr 125 r derim

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    cbr ve yzf bana göre karşılaştırılmycak motorlar ilk yzfyi gördgmde 600cc sandım cbr birazdaha hafif duruyor uzatmıcam gerçekbi ss istiyosan yzf derim weya hyosung gt250r

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    o duke deli paradır ktm nin ucuz motoru pek olmaz.
    bence yzf r 125e o para verilmez.niye dersen 125lik motor cabuk sıkılırsın
    yzf 125lik alacagına hiç ninja 250r gordun mu görmediysen gercekte gormeye calıs foto ile olmaz.ninjada cok sekil ve yzfye göre daha rahat ve 250lik.egzoz falan taksan azda olsa ses alırsın ve daha uzun sure kullanırsın çabuk sıkmaz yani.ve ninja 250 ile yzf 125 neredeyse aynı fiyatta.bide cbr 250 olabilir
    sen bence sekile onem veriosun cunku yzf 125e o kadar para vermeyi dusundugune göre
    git ninja al bana dua et ninjada şekilse şekil 2011 beyaz rengi super ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------

Alıntı motodriftt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbr ve yzf bana göre karşılaştırılmycak motorlar ilk yzfyi gördgmde 600cc sandım cbr birazdaha hafif duruyor uzatmıcam gerçekbi ss istiyosan yzf derim weya hyosung gt250r
    bu 2 motorda zor motor ama
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Motosikleti
    Sağdan Soldan Takılıyoruz işte >
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İkisini de boşver, KTM 125 Duke bak derim

http://motomalaya.net/blog/wp-conten...n_90_re_01.jpg
    Not:Aynası da yanında hediye
    4 tane cup motor alırım o paraya
    İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::

Motosikleti
    Honda CBR125R
    abicim çok merak ediyorsanız www.altinelbiseliadam.com dan bakın biraz gerilerde 10. bölümde cbr125rdan bahsediyor 7. bölümde de r125den bahsediyor izleyin görün

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)