paran varsa yzf125 al yada cbr250 de alınabilir o paraya ama yoksa okadar gene cbr125 çıkar piyasaya:D bir hondacı olarak söylüyorumki yzf125 i tek geçerim
paran varsa yzf125 al yada cbr250 de alınabilir o paraya ama yoksa okadar gene cbr125 çıkar piyasaya:D bir hondacı olarak söylüyorumki yzf125 i tek geçerim
Mustafa Kemal Atatürk
Vallahi kardeşim bende CBR 125 almak niyetindeyim. Tricolor. Önümüzde ki seneye imşallah. Ehliyet bekliyorum. YZF'ye o kadar para vereceğine 2003-2004 fazla hırpalanmamış CBR 600 RR'lar var. 13-14e maksimum. Ucuz ve sağlam yollu bi RR 600 al derim. 125lik motora dünya para verilmez. YZF 125 ve CBR 125 kafa kafaya gidiyor , test edildi arkadaşlar tarafından. Ha YZF'nin zincire yaptığı baskı daha sert ama performans olarak eşit. Yakıt olarak CBR çok düşük yakıyor. Direkt CBR 125 R 2011...
arkadaslar ben de aynı durumdayım bu ilk motorum olacak ama internetten teknik özelliklerine baktım cbr 1 cm kadar kısa genişlik ve yükseklik olarak yzf den fazla ayrıca ikisini de canlı gördüm 2011 kasa cbr görünüs olarak yzf den kesinlikle asagı kalmıyor fiyat olarak da cok daha uygun ben kesinlikle cbr 125 r derim
cbr ve yzf bana göre karşılaştırılmycak motorlar ilk yzfyi gördgmde 600cc sandım cbr birazdaha hafif duruyor uzatmıcam gerçekbi ss istiyosan yzf derim weya hyosung gt250r
o duke deli paradır ktm nin ucuz motoru pek olmaz.
bence yzf r 125e o para verilmez.niye dersen 125lik motor cabuk sıkılırsın
yzf 125lik alacagına hiç ninja 250r gordun mu görmediysen gercekte gormeye calıs foto ile olmaz.ninjada cok sekil ve yzfye göre daha rahat ve 250lik.egzoz falan taksan azda olsa ses alırsın ve daha uzun sure kullanırsın çabuk sıkmaz yani.ve ninja 250 ile yzf 125 neredeyse aynı fiyatta.bide cbr 250 olabilir
sen bence sekile onem veriosun cunku yzf 125e o kadar para vermeyi dusundugune göre
git ninja al bana dua et ninjada şekilse şekil 2011 beyaz rengi super ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------
bu 2 motorda zor motor ama
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
abicim çok merak ediyorsanız www.altinelbiseliadam.com dan bakın biraz gerilerde 10. bölümde cbr125rdan bahsediyor 7. bölümde de r125den bahsediyor izleyin görün
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)