Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

2011 honda cbr 125r & Yamaha yzf r125

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha YZF R-125
    Degerli yorumlarınız için herkese yine teşekkür ederim. YZF siparişi verdim 08.03.2011 tarihinde. Nisan ayında gelicek dediler 1. ya da en geç 2. haftasında. Ellerinde yokmuş,başka bayiide varmış ama teşhir motoru sonuçta görmediğim bir bayiiden almıyayım dedim ve fabrikadan direk bana gelsin diyerek sipariş verdim:D Motoru aldıktan en az 1-2yıl kadar daha değiştirmeyi düşünmüyorum zaten öyle hız tutkunu biri de değilim. Motoru park ettiğim zaman şöle bir gözü takılsın milletin yeter '' yeni motorum'' fln gibi bi başlık atmak istemiyorum daha gelmedi sonuçta. Ancak geldiği gibi bol bol fotograf çekip başlık açarım artık olumlu olumsuz herkesin yorumları için teşekkürler tekrardan

Khutuck biraz daha önce söyleseydin iyiydi ktm 125 duke

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Alıntı Ural ALP adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Degerli yorumlarınız için herkese yine teşekkür ederim. YZF siparişi verdim 08.03.2011 tarihinde. Nisan ayında gelicek dediler 1. ya da en geç 2. haftasında. Ellerinde yokmuş,başka bayiide varmış ama teşhir motoru sonuçta görmediğim bir bayiiden almıyayım dedim ve fabrikadan direk bana gelsin diyerek sipariş verdim:D Motoru aldıktan en az 1-2yıl kadar daha değiştirmeyi düşünmüyorum zaten öyle hız tutkunu biri de değilim. Motoru park ettiğim zaman şöle bir gözü takılsın milletin yeter '' yeni motorum'' fln gibi bi başlık atmak istemiyorum daha gelmedi sonuçta. Ancak geldiği gibi bol bol fotograf çekip başlık açarım artık olumlu olumsuz herkesin yorumları için teşekkürler tekrardan

Allah kaza bela göstermesin kardeşim, hayırlı olsun.
    Nazarlık için kan gerek , aklında olsun.
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

Allah kaza bela vermesin çok güzel bir seçim yaptın,hayırlı olsun.
    renk olarak hangisini seçtin.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Alıntı Ural ALP adlı üyeden alıntı Mesajı göster

süper tercih bir yere motoru koydun mu karizman olur

gti_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250
    Valla Duke ile daha bir karizman olurdu ama hadi hayırlısı olsun, güle güle kullan :D

Motosikleti
    Ninja 250r '12
    Honda cbr 125'ler taiwan üretimi. Yamaha yzf r125'lerin üretildiği ülke hangisi?

safkan japon diye biliyorum

Motosikleti
    Ninja 250r '12
    yeni başlıyacağım bende iki model arasında kararsız kaldım. 3.ooo fark var arada ama safkan japon'sa değer mi yzf için?

Motosikleti
    Kawasaki KLX 250
    3000 fark az değil.CBR derim...

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Bence CBR 125 ..fiyat farkı çok fazla...Ben cbr den oldukça ve ziyadesiyle memnunum..heleki yeni kasalar daha kalıplı daha dolu duruyor..fiyatta çok iyi..

Motosikleti
    Yamaha YZF R-125
    herkese teşekkür ederim Renk olarak beyaz olanı seçtim movibiker. ancak 2011 beyaz olanı seçtim o yandan felan 3çizgi geliyo siyah, bide hafif kırmızı çizgi var 3çizginin üstünde şık bişe yani :D
    Evet zaten yzf seçerken ilk düşüncem park ettiğimde milletin bakmasıydı artık gelince görcez bakıyolarmı

breath, eger maddi durumda bi sıkıntı yoksa yzf derim kalıp olarak daha kalıplı görüntü 10numara5yıldız :D senin kararına kalmış bişe bu sonuçta yzf kullanan birine sorarsan yzf, cbr kullanan birine sorarsan cbr der sana. düz mantık :D teknoloji olarak yzf biraz önde gibi ama kullananlar öyle diyo yani

görüntü düşünüldügünde saf kan race tarzı yamaha da

cbr 125 mi yoksa yzf 125 mi? ACİLLLL YARDIM

Merhabalar:
    Arkadaşlar iki motor arasında kararsız kaldım avantaj ve dezavantajları konusunda bilgi verin. Teşekkür ederim

Motosikleti
    Kawasaki KLX 250
    Aslında bu hacimde race makinelerine hemen hemen hiç bir avantajı yok.Yani yakıt ve parça ucuzluğu olabilir.O yüzden seçimler bir bakıma kötünün iyisi olacak, yanlış anlamayın.O nedenle servis, parça ve konfor olayını göz önüne almalısınız bence.Bu nedenle ben CBR diyorum.Avantajı yaygın Honda servis ağı, daha dik ve nispeten konforlu sürüş pozisyonu olabilir.

Genel anlamda YZF alanlar görünüş veya farklı olma duygusuyla alıyorlar diye tahmin ediyorum.Gerçekten de karizmatik motor.Fakat kullanım koşulları, maddi durum vesaire göz önüne alındığında CBR daha mantıklı görünüyor.Tipini de beğeniyorum açıkçası CBR'ın.

Sonuç olarak, racing tarzı üzerinde gelişmek istiyorsanız seçiminiz ekonomik ve yaygın bir motosiklet yönünde olmalıdır diye düşünüyorum.Geçiş motoru olarak kullanılacağından bu şekilde konuştum.Tamamen şahsi fikirlerimdir.

Kolay gelsin...

Motosikleti
    Ninja 250r '12
    bu arada yamaha yzf r 125 in üretim yeri Çin imiş. Ayrıca yamahanın 250cc altı tüm motorları orada üretiliyormuş.

Motosikleti
    Xmax250
    125cc alıp 2ay sonra hevesin kesilecek
    git ninja al 250cc 2.el o fiyata
    satarsanda aynı fiyata verirsin
    yamaha 125 alsan 2.000 zarar edeceksin
    kaldıki mutlaka değiştirmek istersin

Motosikleti
    Ninja 250r '12
    xburakx haklısın. Son birkaç gündür 250 cc'yi başlangıç olarak düşünmeye başladım. ninja sınıfında lider fakat o motora hiç içim ısınamadı. işçilik çok zayıf duruyo. servis olayıda zayıf diyor bazıları. ötv indirim sürecinde 250 cc ve altında ikinci el almak fiyatlarına bakıldıgında şu süreçte mantıksız gibi duruyor. cbr 250 nasıldır acaba?

anılbel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wolf 125/ VSTAR
    ural alamadın gitti şu motoru be ... neyse gelsin de bi bakalım nası gidiyomuş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------

Alıntı breath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xburakx haklısın. Son birkaç gündür 250 cc'yi başlangıç olarak düşünmeye başladım. ninja sınıfında lider fakat o motora hiç içim ısınamadı. işçilik çok zayıf duruyo. servis olayıda zayıf diyor bazıları. ötv indirim sürecinde 250 cc ve altında ikinci el almak fiyatlarına bakıldıgında şu süreçte mantıksız gibi duruyor. cbr 250 nasıldır acaba?
    görünüm itibarı ile gayet iyi duruyor. tabi üstüne oturman lazım son karar için.Mükemmel olduğu için söylemiyorum ama tr de honda diğer firmalara göre fersah fersah önde gibi.

KBC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı xburakx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    125cc alıp 2ay sonra hevesin kesilecek
    git ninja al 250cc 2.el o fiyata
    satarsanda aynı fiyata verirsin
    yamaha 125 alsan 2.000 zarar edeceksin
    kaldıki mutlaka değiştirmek istersin
    katılıyorum ...

arkadaş almış gerçi hayırlısı olsun kazasız belasız kullan inş.

125cc makina bi süre sonra sizi sıkacaktır bence, 8-9000 tl verebiliyorken bence en mantıklı olanı 2. el temiz ninja almaktı ve yzf canlı gördüm oturdum benim boyum 180 kilom 90 zayıfta olsam bu boylarda kişiler için pek uygun değil ve hiçte öyle iri felan değil minnacık bi motor , he görüntü süper gerçekten buda bigerçek, sonra yzf nin sesi bildiğimiz sivri sinek sesi :D sırf o ses yüzünden almazdım o motoru. bence en mantıklısı ninja , boyutları gayet iyi ve tatmin edici onuda üstüne oturup canlı canlı görme şansım olmuştu hatta bi ara almayı bile düşündüm . 0 km motorun verdiği kafa rahatlığı bazen bazı gerçekleri görmemize engel oluyor.
    En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
    Kötü motorcular bu günleri asla göremez.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)