Arkadaşlar Fiyatı cazip geldi Kasası da düzgün genç işi nediyorsunuz sizce o Fiyat kategorisinde başka alternatifi şu anda Türkiyede yok gibi ?
Arkadaşlar Fiyatı cazip geldi Kasası da düzgün genç işi nediyorsunuz sizce o Fiyat kategorisinde başka alternatifi şu anda Türkiyede yok gibi ?
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
cbr 125, cbr 250...
son günlerde bu motorlar için açılan konular baydı artık....
mevcut topic leri bulup o başlıkların altına yazmanızı tavsiye ederim.....
112ciyiz
hakikaten ben yazmaktan bıktım siz konu açmaktan
honda kazıgı tatlıdır. yenmesi tavsiye edilir. başka söze gerek yok hemen alın
bak adam ne diyor...
ben de beğeniyorum motorlaı ama almayı düşünürsem mevcut konularda araştırır bakarım...
112ciyiz
Arkadaşın bişey dediği yok.O bahsettiği kazığı birisi atmış bu arkadaşa, sonradan farketmiş arkadaş.İkinci elden pert bir CBF vermişler, anlamayınca da almış motoru.Sonra da Honda'yı kötülüyor.Hocam satıcınızı kötüleyin, Hondayla derdiniz ne ??
Bütün dünya bilmiyor birşey, bir tek bahsi geçen arkadaş anlıyor ya.Salak gibi Honda alıyoruz.Ne kadar aptalız yahu...
Arkadaşım, CBR güzeldir, hoştur.İyi bir başlangıç motosikleti.Önceden kalıbına laf edilirdi, şu an gayet kalıplı ve kaslı durumda.Bulabilirseniz alınabilir bir makine.Her durumda tatmin edecektir.He nedir, maddi imkanlar kısıtlıysa, malum grenajlı makine, oluşabilecek hasarları göz önünde bulundurarak eski kasa ince CBR'larda düşünülebilir.Veya bir CBF 150, YBR 125 tarzında bir motosiklet alınır, acemilik atılır, ardından CBR 125 yerine CBR 250, Ninja 250 gibi bir motosiklete direk geçilebilir ki bence en mantıklı yollardan birisi de budur.Genelde insanlar beğenmez bu fikirleri, CBF falan almak karizmatik olmayabilir belki ama eğer bunu yaparsanız ilerde mantıklı bulacağınız bir hareket yapmış olursunuz.
Sonuç olarak, maddi imkanlar varsa sizi de yeni CBR kullanıcıları arasında görmek isteriz.Fakat eğer şartlar sınırlıysa bir CBF veya Ybr gayet mantıklı ve makul bir seçim olacaktır...
yine bilmeden konuştunuz
ben cbf 250 yi 8 bin verip sıfır aldım. 2006 yılında cbf 250 forumunda yaşadıgım sorunlar tek tek yazdım 53 sayfada bakarsınız.
http://img534.imageshack.us/i/alim0121.jpg/
Uploaded with ImageShack.us
Bilmem okudunuz mu, forumda birisi vardı,yanlış hatırlamıyorsam K1200LT ile ve BMW Borusan ile baya bi sorunları olmuştu.O konuda da araştırıp, aldığı motosikletin test motosikleti olduğunu, makyajlanıp satıldığını ve sürekli arıza verdiğini belirtmişti.Sizinki de böyle bir şey olmasın ??
Kaldı ki olan tek ihtimal, rodajı doğru düzgün yapamamışsınız.Ben 200 cc enduro ile 120 km/h yapıyorken alçak ve 250 cc bir motosikletin 120'yi geçememesi mantıksız bir kere.Geçenler var.Sorunu siz yaratmışsınız yani ;)
Kaldı ki keyif unsurunu da göz ardı ediyorsunuz.Olayınız beygir, son hız, hızlanma...
sadece ben mi bu motorun eksantirik zincirini uzatıyorum. yada amartüsör ayarı olmayan 180 kg lık olarak ayarlanan bu motora binip şikayet ediyorum. yag kaçakları sadece bende mi var. servisler niye cbf 250 den bıktı. hepside mi test motoru
keyif mi nerdeyse motorculuktan sogutacaktı.
tek avantajı satarken honda diye amplemini sattım. kandırmaya müsait honda diyorum motorun her yerini sök degiştir alıcısı bulunuyo
şimdiki cbr gibi motor gelmeden sevdiniz gelse neler olacak
bu arada 120 mi yapıyorsun etme eyleme 22 hp klx 250 su sogutmalı motor 2009 model 1000 km de 110 yapıyor
cbf 250 2 adet eskittim..aslında onlar beni eskitti... yağ yakması başlıca dert..zincir sesi çok ,başka motorda yok öyle bir ses..... yağ kaçakları engellenemiyor.. ön amartisör keçesi sürekli patlıyor... eğzantirik zinciri sürekli değişiyor... of of of.. tansiyonum çıkıyor yine...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Arkadaşlar haklısınız yeni konu yerine aratmalıydım .
gti_king @ Saol cevaplar için aslında geçiş durumum hiç olmayabilirde olabilirde benim durumum daha çok alındığı zaman kalan cinsden alıp satmayı şu anki durumum da yapamayabilirim .En azından aldığım zaman genç işi olsun fazlada pahalı olmasın gibisinden sonuçta Motorsiklet biraz göze ve insanın o anki zevki ve Tarzına göre oluyor :d
neyse ben burdan devam edim.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ligi-1280.html
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)