Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yardımcı oLursanz Sevinirm!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha - Ybr125
    Konuyu Doğru yere Açtım mı biLmiyorum Ve YanLışsa Özür DiLeyerek BaşLıyorum - ßenim JinLun 150-5 Motorm Vardı Ve 2 yıL kullandım Sattım!
    Şimdi Sıfır Motor aLmak İstiyorum! TecRubeLi DiLLerden Yardım aLmak İsterim!
    KıyasLama oLarak;
    Yamaha Ybr 125
    Honda Cfb 150
    MondiaL 250 destro
    Benim Kama Yatan Motor mondial 250 destro Çünki 2 siLindir oLması Su SoğutmaLı oLması Vede Marka oLarakTa Kendini KanıtLamış Ve parça oLarakta Uygun oLan Ve özeLLikLe bu modeLin GüzeL oLduğu'nu söLemişLerdir. Peki Sizce Ne aLmam Gerekiyor! ve Neden öyLe Lütfen Çin maLı Yok Japon Marka fLan die PoLimk yaratmayaLım Lüten! aciL cvb VerirSeniz Sewinirm Ve Cvp Veren ArkdasLarada çok Teşekkür Ederim Ve Aranızda Yeniyim! MutLuym (: KaLiteLi Site Düzgün Ve Gerçekçi YorumLar!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bi büyük bi küçük yazınca kafam karışıyo benim.

Motosikleti
    Yamaha - Ybr125
    (: özr diLerim aLışkanLık oLmş .s

Motosikleti
    Hyosung GT 250 R
    yamaha ybr125 düzgün kullan periyodik bakımlarını yaptır yeterli ... al bak keyfine derim

VIA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R- Afrika twin 1000L
    İkinci el temiz bir honda cbf 250 veya daha iyisi ybr250 seni mutlu edecektir.

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    belli bir tarzın yok sanırım
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Neden özellikle "L" dünde bir arkadaş yaptı bunu sordum ama cevap alamadım
    Motosikletli Kaplumbağa...

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Destroyu bilmiyorum ama YBR125 de CBF150 de kendini kanıtlamış motosikletler, mondial destro yu da başlığı altında inceleyebilirsin, alanların fotoğrafları ve yorumları çok bir sayfa olmasa gerek. Vergi indiriminden dolayı bayilerde bulamayabilirsin fiyatları da karşılaştır.

Bu nasıl hızdır bu arada kaç dakika önce üye olup başlık açtın

Bu arada şöyle bir karşılaştırma yapmak istiyorum, bazı kullanıcılar burayı fast-food restoranlar gibi gibi kullanıyor. Üye ol, cevapları al sonra uzaklaş. Bazıları da uzun uzun yemek yemeyi seven daha seçici kaliteli yemekler yiyen bu arada güzel sohbetler yapan daha elit kullanıcılar. Haliyle insan hissediyor bu kaliteyi..

Motosikleti
    Yamaha - Ybr125
    özür diliyorum alışkanlık dikkat edicem emin oLabilirsiniz 2eL almak istemiyorum arkadaşLar ya :S Sıfır olsun istiyorum ama mondial çok titremesi var ve çin die tuturmuşlar diğer konularda ybr ise çok yakıyor we hantal dediler yani 110 geçmiormuş cfb ise 120 civarı yapıormuş ve mondial göre daha hantal kalıyormuş dediler aklım çok karıştı ve 2 gün sonra motoru alıcam kararsızım ya :( yada 4.500 tl geçmicek şekilde hem yakıt hem hız olarak yani makas atabileceğim seri şekilde süre bileceğim ve rahat yatabilen bi motor lazım bana .s

Motosikleti
    Honda NX4 Falcon
    Honda cbf 150 derim ben (alabiliyosan VIA'nın dediği gibi cbf 250 daha ii olur). Unutma ki markalar arasında kalite, parça ömrü, kullanım kolaylığı, dayanıklılık olarak dağlar kadar fark vardır. Benim param yok dersen anlarım ama sakın ola çin mallarıyla japon mallarını kıyaslamak gibi gereksiz bir hataya düşme. Unutma arada çok fark var...
    Enduro forever :cat:
    Bir gün 4 teker istersem 1 Motor daha alırım...:bounce:

Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı funny adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özür diliyorum alışkanlık dikkat edicem emin oLabilirsiniz 2eL almak istemiyorum arkadaşLar ya :S Sıfır olsun istiyorum ama mondial çok titremesi var ve çin die tuturmuşlar diğer konularda ybr ise çok yakıyor we hantal dediler yani 110 geçmiormuş cfb ise 120 civarı yapıormuş ve mondial göre daha hantal kalıyormuş dediler aklım çok karıştı ve 2 gün sonra motoru alıcam kararsızım ya :( yada 4.500 tl geçmicek şekilde hem yakıt hem hız olarak yani makas atabileceğim seri şekilde süre bileceğim ve rahat yatabilen bi motor lazım bana .s
    Bak söyledikçe aklımızda bir şeyler oluşuyor. bunlardan hiçbiri kesmez seni söylemedi deme..

Motosikleti
    Yamaha - Ybr125
    cbr125cbr arkadsım evet yeni üye oldum ama siteyi takip ediyordum biliyorum kalite bakımından evet çok kaliteli hani doğru yorumlar var çok aklıma yatmıştı mondial 250 destroy evet o başlık altında okudum daha dün hepsini okudum çin malı tartışması var ama mondial kendini kanıtlamış gb geliyor yamaha honda gb markalardan sonra alta kalan markaların en üstünde bi marka ve servis ağı geniş ve parçaları uygun ben kesinlikle mondial savunmuyorum fikirlerim bunlar yanlışım varsa tabiki özr dilerim sizler daha iyi bilirsiniz ve öğrenmek için geldim buraya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------

evet kesmez ben bundan eminim arkadaşım benim asıl gözümde olan GSX-1300R Hayabusa yada buna eşit bi motor en kötüsünden GSX-600R isterdim tabiki ama şuan üni. öğrencisiyim vede baba eline bakıyorum yani imkansız denilicek kadar az ama askerden sonra kendi işim olunca alıcam ne olursa olsun 2 kere kaza yaptım ve bu bi hastalık bırakamıyorum bağımlılık motor olmadan olmuyor (:

Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    cbr125cbr arkadsım evet yeni üye oldum ama siteyi takip ediyordum biliyorum kalite bakımından evet çok kaliteli hani doğru yorumlar var çok aklıma yatmıştı mondial 250 destroy evet o başlık altında okudum daha dün hepsini okudum çin malı tartışması var ama mondial kendini kanıtlamış gb geliyor yamaha honda gb markalardan sonra alta kalan markaların en üstünde bi marka ve servis ağı geniş ve parçaları uygun ben kesinlikle mondial savunmuyorum fikirlerim bunlar yanlışım varsa tabiki özr dilerim sizler daha iyi bilirsiniz ve öğrenmek için geldim buraya
    Niye 2 gün sonra motoru alıyorsun ki

Ybr125 110 yapar ama 110 ile gitmez
    CBf 150 120 yapar ama o da 120 ile gitmez.

Bu motosikletler 80-90 km lerde sorunsuz kullanılır bana göre o kmlerde zevk verir. Sonra yamaha çok yakıyor dersin cbf yağ yakıyor dersin.

Birde niye makas atıyorsun canına mı susadın

Bu sınıf motosikletler ile nereye niye yatarsın ki

Zor sorular vesselam

arkadaşlar bende cg 125 var bugüne kadar devrini almamıştım değiştireceğimden dolayı vekalet almak istedim adam ben vekalet veremem diretince mecbur devir aldım 75 tl öle gittişimdi sigortasını yapmadan yani üzerime ruhsatı trafikten çıkarmadan bunu diğer bir kişiye devir yapabilir miyim sigorta masrafına da girmek istemiyorumyardımcı olursanız çok sevinirim.........

Motosikleti
    Yamaha - Ybr125
    sigortasız tirafikte yakalanırsan eğer Cezası var ama devir verirken herhangi bir problem yaşamazsın senin yaptırmana gerek yok yani devrini alıcak kişi yaptırmak zorunda zaten

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 ----------

Benim mantığıma Göre araba ihtiyaç motor Zevktir!

VIA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R- Afrika twin 1000L
    Alıntı alupoyraz61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende cg 125 var bugüne kadar devrini almamıştım değiştireceğimden dolayı vekalet almak istedim adam ben vekalet veremem diretince mecbur devir aldım 75 tl öle gittişimdi sigortasını yapmadan yani üzerime ruhsatı trafikten çıkarmadan bunu diğer bir kişiye devir yapabilir miyim sigorta masrafına da girmek istemiyorumyardımcı olursanız çok sevinirim.........
    Sigortasız motorla trafiğe çıkmak üstesinden gelemeyeceğiniz işler açabilir başınıza !! Muayene felan hadi neyse ama en çok dikkat edilmesi gereken evrak ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI dır.

yani henüz üstüme ruhsat çıkmadan devir yapabilir miyim noterden devir yaptım üstüme ancan yeni üstüme olacak ruhsatı trafikten çıkarmadım bu şekilde devir yapabilir miyim...

meyto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv250
    Konuyu Doğru yere Açtım mı biLmiyorum Ve YanLışsa Özür DiLeyerek BaşLıyorum - ßenim JinLun 150-5 Motorm Vardı Ve 2 yıL kullandım Sattım!
    Şimdi Sıfır Motor aLmak İstiyorum! TecRubeLi DiLLerden Yardım aLmak İsterim!
    KıyasLama oLarak;
    Yamaha Ybr 125
    Honda Cfb 150
    MondiaL 250 destro
    Benim Kama Yatan Motor mondial 250 destro Çünki 2 siLindir oLması Su SoğutmaLı oLması Vede Marka oLarakTa Kendini KanıtLamış Ve parça oLarakta Uygun oLan Ve özeLLikLe bu modeLin GüzeL oLduğu'nu söLemişLerdir. Peki Sizce Ne aLmam Gerekiyor! ve Neden öyLe Lütfen Çin maLı Yok Japon Marka fLan die PoLimk yaratmayaLım Lüten! aciL cvb VerirSeniz Sewinirm Ve Cvp Veren ArkdasLarada çok Teşekkür Ederim Ve Aranızda Yeniyim! MutLuym (: KaLiteLi Site Düzgün Ve Gerçekçi YorumLar!
    mondial kendini nasıl ne ile kanıtlamış merak ettim

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    ybr çok yakıyorsa ben elektrikli bsklete bincem
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bence 5000 tl verilecekse cbf bunlardan görüntü olarak önde ybr sağlamlık ve soruzluk olarak önde mondialde cc olarak önde evet mondial kendini kanıtmış ama kalitesizlik anlamında kanıtlamış imkan varsa hiç mondiale bulaşma kullanıcı olarak benden sana tavsiye
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)