Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: Hangisini seçmeli?

Katılımcı sayısı
313. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Hyosung -S&T Kanuni GT250R

105 33.55%
  • Honda CBR250R

130 41.53%
  • Kawasaki Ninja 250R

78 24.92%
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Honda CBR 250R - Hyosung GT 250R - Kawasaki Ninja 250R hangisini seçmeli?

Motovento
    REKLAM ALANI
    GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vallahi dostum beni çok güldürdün banlanmamanda sevindirdi beni =)
    inşallah gönlüne göre motor bulursun.
    Allah hepimizi güldürsün, kimseye kötü gün yaşatmasın hocam...
    Bi de benim dikaktimi çeken bir konu oldu.. CBR'in egzozu ben pek beğenmedim.. Ha hyosung'un egzozunu ( orjinal halini ) da hiç beğenmiyorum o ayrı bi konu..
    Hondadan daha küçük ( CBR125deki gibi ) bi egzoz beklerdim.. Hyosung ki bekçi düdükleri gibi duruyor, hondanınki de külah gibi ( bana göre )
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bu kadar tartışmayı çözemedim ama bence gt250 nin üstünde st kanuni yerine 4 japondan birinin adını yazsalar kimse burda bunları tartışmazdı kullanmayı bilene her motor sorunsuz gider bilmeyende 1 ayda kitler motoru sonrada gelir burda ağlar bende kanuni racer kullandım 3 senede 80 bin km yaptım ve motoruna anahtar değmedi 80 binde açtık motoru bi temizlik ister dedik pırıl pırıl duruyodu segman bile istemedi motor
    hayattayken yaptıklarınızın hiçbir önemi yok. önemli olan onları sizin yapmış olmanız.........
    çünkü sizin yerinize bir başkası yapmayacak :cat:

hondanın motosiklet web sayfası açılmıyor çöktü galiba site

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Motorun ne amaçla üretildiğini öğrenmek istiyorsanız buyrun izleyin :

http://www.youtube.com/watch?v=eDEg6_eiSnc

Bu motor R uzantılı ismine rağmen SS değildir. 170 - 180 basmak isteyenlerden çok, ne istediğini bilen ve keyifle kaliteli bir motosiklet kullanmak isteyenler için üretilmiş. Ben alsam hayatım boyunca en fazla bir kez son sürat denerim o kadar.

gtr varken tek silindir 26 hp honda alınmaz. 30 sn de 150 km hıza zor ulaşıyor. ama gtr 250 17 sn de 160 e yani
    gtr

gt 250 r fiyatı güncellenmiş yeni fiyat 8.549 tl. forumun başında söylediğim tutmuş gibi görünüyor.gtnin fiyatını 8000 8500 aralığında olduğunu düşünün demiştim.nakit olarak 8000 e alınır gibi geliyor bana.

106GT! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16 Fireblade SP Repsol...
    Zaten ÖTV indiriminden önce sahibinden.com' da 8400 - 8250 diye satıştaydı bu motor(GT250R) değişen bişey yok yani indirim filan yok ortada...
    GT! ...

Bu motor büyük ihtimal güç-tork bandını daha düşük devirlerden itibaren veriyordur diye tahmin ediyorum. Özellikle yeni ss kullanacaklar için daha uygun bir karakteristiği olur. Ninjada üst devirlerde verilen ivme ve güç duygusu bunda daha alt devirde yaşanacaktır.

Ha bu arada Honda varken gtr falan alınıp Kanuni servislerine mahkum olunup paranla rezil olunmaz. İsterse cbr250r nin içinden geçsin gtr, önünde sonunda Kanuni servislerinde yatıyor olacak.

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    ABS li cbr 250 kaç TL olucak bilen var mı? Temettüyü alınca alacağım, Nisan 1 diyince çekerim kapının önüne
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07 Moto Cage
    herkeze merhaba

Suan hysung 250r kullanıcısıyım.
    Bende 250r ı cumartesi fuarda gördüm, gördüğüm anda aha bizim hyoların fiyatı düştü dedim inceledim görünüş olarak kanuni racer i hatırlattı ve beğenmedim acıkcası tipini. Servis ve marka açısından alınır. Hyodan önce de cbf 150 kullanıyordum o ara bu fiyatlarda olsaydı 250r ı tercih ederdim.

Simdi hyoyu kullanıyorum bence gayet kaliteli ve sağlam bir motor. Markaya bakarak çok adi ve çin motorlar gibi görüyor millet, aksine gayet memnunum . Korkularım yersizmis diyorum.

Hyo ile 250r cok farklı motor bana kalırsa (görünüş, Hız, Hp). Honda sadece servis tarafında daha iyidir diye düşünüyorum ve parça fiyatlarının cbf 250 yi düşünerek hyodan fazla can yakacağı kanısındayım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 ----------

Cbr 250r suan 8500 tl ye alınabilir halde bilginize.

Yukarıdaki yazdıklarımıda kullanmadığım internetten baktığım bilgilere videolara göre yazdım. Elbetteki alıp kullananlar en güzel yorumu yapacaklardır.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    8500 iyi rakam da motor varmı ortada. Ne zaman satışa başlanacak. Satışa sunulduğunda fiyat aynı olacak mı. Şimdiden bu fiyat üzerinden ön siparişle alınabiliyor mu .
    Bu soruları soran ve cevap alan varsa paylaşabilir mi?
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    önce sl150 şimdi S&T gt250r

fuarda gördüm...beğenmedim

Hondayı gördük fuarda bu kadar cılız bir bir race olamaz... kalıp hiç yok... arka lastiğe bakıyorun incecik.... hiç yakışmamış... sırf adı honda diye bu alete o kadar para vermem...... Bende S&T var gayet memnunum... haa eksikleri yok mu ...var tabiki ama göz ardı edilecek türden... ama kalıp, duruş CBR'a göre çok iyi.... birde 250cc seni illaki kesmeyecek büyütmek isteyeceksin.... o zaman ucuz olanı ve 600 makinaya benzen hyo yu tercih etmek daha doğru olur bence....

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8500 iyi rakam da motor varmı ortada. Ne zaman satışa başlanacak. Satışa sunulduğunda fiyat aynı olacak mı. Şimdiden bu fiyat üzerinden ön siparişle alınabiliyor mu .
    Bu soruları soran ve cevap alan varsa paylaşabilir mi?
    ön satış var mı diye sormadım ama nisan ayında bayiilerde olacak diye bilgi verdi fuardaki honda yetkilisi. 8400'luk fiyata plaka masrafları dahil mi diye sorduğumda evet dahil, sadece 42tl'lik (yılda iki kere ödenen mtv) vergi bu fiyata dahil değil dedi.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

gti_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250
    CBR 250.Çok detay var.Bir ara yazabilirim vaktim olursa...

boşverin 30 sn de 150 ye çıkan motordan hayır gelmez zevk vermez

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah aşkına arkadaşlar, altınızda motor olmasa kaç taneniz aynı paraya gidip Honda yerine Hyosung alırsınız?
    Benim de 2 tane GT250R'ım oldu bu zamana kadar, çok da memnundum motorlarımdan, ama eğri oturalım doğru konuşalım. Japon kalitesi başka.

hondayı çok büyütüyorsunuz arkadaşlar ne bu fanatiklik daha düne kadar gtr ı övenler bu gün hondayı sever oldu.

Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön satış var mı diye sormadım ama nisan ayında bayiilerde olacak diye bilgi verdi fuardaki honda yetkilisi. 8400'luk fiyata plaka masrafları dahil mi diye sorduğumda evet dahil, sadece 42tl'lik (yılda iki kere ödenen mtv) vergi bu fiyata dahil değil dedi.
    fiyat 8810 diye biliyorum 8400e mi indi?hondanın sitesinde hala 8810 yazıyor

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hondayı çok büyütüyorsunuz arkadaşlar ne bu fanatiklik daha düne kadar gtr ı övenler bu gün hondayı sever oldu.
    Büyütmek değil güzel kardeşim, hakkı neyse o. Dünyada bugün Honda'nın yeri belli.
    Yeri geldi mi GT250R'ı da överim ve övdüm de.
    Piyasadaki fiyat-kalite orantısında bu zamana kadar satılan 250cc sportbike sınıfındaki en iyi geçiş motorudur Hyosung.
    İşte Honda yeni modeliyle bu dengeyi bozdu. 2 markayı da kullanmış biri olarak, açık yüreklilikle fikrimi söyleyebiliyorum işte.
    Kıyaslama yapacaksak mantığımızla yapmalıyız, duygularımızla değil.

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı movibiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyat 8810 diye biliyorum 8400e mi indi?hondanın sitesinde hala 8810 yazıyor
    8800 olcak yanlış hatırlamışım
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler