Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

suzuki dl 650 mi? honda transalp 700 mü

REKLAM ALANI
    marques - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki vstrom 800DE
    herkese merhaba,

fuarında yaklaşmasıyla birlikte insanın motosiklet sürme aşkı, yol yapma aşkı artıyor. kararsız kaldığım iki motor için fikirlerinizi rica ediyorum. tavsiyelerinize şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    omersirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gara Yılan, Nam-ı Diğer Bandit 650 SA ve F 800 S
    Ikisini de kullanmadim ama moto on dergisinde karsilastirma vardi.o yaziya gore ben sahsen kl 650 daha cok begenmistim.dl eski, herhan kasa yenileyebilir, TA pek tutulmadi,beklentileri karsilayamadi,satis rakamlari malum.bence ikisini de kullani oyle karar verin boyle yoklama ile olmaz bu isler..
    Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd

slm

XL 700 takıpcısıyım, konu guncel

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Merhaba ben şahsen V strom alırdım nedeni;
    1- Transalp 700cc olduğu için bi üst vergi diliminden ödeme yapıyosunuz , yani 264 tl fazladan ödeme yapıyosunuz
    2- Dl 650 daha güçlü ve daha konforlu, taransalp uzun yolda sele yüzünden rahatsızlık verebilir
    3- Yakıt olarak v strom 650 cc makinalar içinde en az yakanlardan biri(benzinin 4 tl olduğunu düşünürsek önemli bi olay)
    4- v strom sağlam ve kronik sorunu olmayan bi motor
    5-ikinci el elinden çıkarması en kolay makina diyebiliriz hatta öyle birşeyki nerdeyse aldığın fiyatın 2-3 milyar altına rahatça elden çıkarabiliyorsun tabi Dl 650 için
    6- Transalpe göre daha kalıplı duruyor
    7-gerektiğinde yanlış hatırlamıyorsam 67 hp lik gücüyle bir anda dizginlemesi zor bir hız canavarına dönüşüyo
    8-yeni transalplerin altının daha yere yakın olduğunu okumuştum bi dergiden
    9-Dl 650 6 vites olduğu için uzun yolculukta hem motoru yormuyo hem daha ekonomik bir sürüş sağlıyo
    10-Okadar kişi V strom 650 yi tercih ediyorsa vardır bir hikmeti diye düşünüyorum
    *Honda kötü bir makina yapmaz transalp ise kendini kanıtlamış bir motor ama v strom bu klasmanda liderliği eline geçirdi, fakat 1000 cc de Honda varadero ,dl 1000 den daha iyi olduğunu okudum Sen bunları nerden biliyon diye sorarsan hayalimdeki motor Suzuki V strom DL 650 olunca insan bütün motor karşılaştırmalarını ,testlerini okuyo

Biraz karışık yazdım kusura bakma Saygılar
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    öncelikle bu iki motoru amatör yorumlarımla karşılaştırmam gerekirse:
    ta700 enjeksiyonludur,dl650 de enjeksiyonludur.
    ta700 5 vites, dl650 6 vites
    ta700 motor hacminden dolayı bir üst vergi diliminden değerlendirilirken, dl650 649 cc motor hacmiyle alt vergi diliminden değerlendirilmektedir.
    ilk başta öne çıkan özellikler bunlar.onun haricinde ikisinde de abs opsiyonel bildiğim kadarıyla.ikisinin de enduro özelliği tartışılır ama honda sanki biraz daha enduro gibi geliyor.ama kle650 ye de göze atın derim.umarım kendimce yardımcı olabilmişimdir.
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    zor bir soru
    MOTOR bence bır hastalıktır.

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    dl parca lazım olursa tahmını kac gunde gelır_?

Motosikleti
    Çok yakında...
    Parça konusunda sıkıntı olmadığını duymuştum ama kullanan birisi yardımcı olsa bu konuda daha bilgilendirici olur diye düşünüyorum
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

srknbdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki kle 500
    dl dl olma!! dl al
    bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın

Motosikleti
    Çok yakında...
    Arkadaşlar buğün bişey öğrendim v stromun fiyatı 26.100 Tl olmuş. Yeni alacaklara duyurulur

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    İki motor da araziden ziyade asfalta yönelik makineler. Transalp'in arazi yeteneği biraz daha yüksek sayılabilir, Vstrom enduro görünümlü turinge yakındır. Kullanım amacına bağlı olarak KTM 690 Enduro da düşünebilirsin, fiyatı iki motorla hemen hemen aynı.

barış52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Softail Breakout
    dl kullanmadım hic ama bir önceki motorum 2010 transalp idi. yukarda bi arkadasın dedigi gibi konfor yönünden uzun yolda rahatsız etti beni. buna bi çözüm bulabilrseniz güvenlik 10 numara bence ki zaten bir motorda en önce gelen unsur bu olmalı. ama yine bahsedilen vergi miktarı, yakıt vs gibi unsurlarda dikkate alınmalı

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    DL650 kullanıyorum ve her yönüyle tavsiye edebilirim.
    Kuzenimin Transalp'ini de kullandım. DL den daha Enduro gibi dursa da DL yine alırdım....alanlar kesinlikle pişman olmamıştır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:30 ----------

Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar buğün bişey öğrendim v stromun fiyatı 26.100 Tl olmuş. Yeni alacaklara duyurulur
    Bu çok vahim..ne bu yav 26.000TL çok büyük bir rakam...bir hata olmasın?
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    DL650 kullanıyorum ve her yönüyle tavsiye edebilirim.
    Kuzenimin Transalp'ini de kullandım. DL den daha Enduro gibi dursa da DL yine alırdım....alanlar kesinlikle pişman olmamıştır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:30 ----------

Bu çok vahim..ne bu yav 26.000TL çok büyük bir rakam...bir hata olmasın?
    Yok hata değil ne yazıkki V stromu olan arkadaşlar sevinir , yeni alacak olanlar hayaal kırıklığına uğrayabilir

Motosikleti
    Çok yakında...
    Birde suzukinin ürünleri arasında DL 1000 i göremedim satışını bitirmiş olabilirlermi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)