Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

honda cbf 150 mi? küba kh150-12d mi?

REKLAM ALANI
    search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Kardeş merhaba. Buyaz bende 100 kh ımdan ayrılıp kuba motorun ihrac ederek sattığı fastwind 200 r aldım. Bayide senin bahsettiğin motorlarada baktım. Motor güzel gerçekten. Ben hız yapıcam biraz diyorsan ve param kısıtlı diyorsan kubanın motorunu alabilirsin. Cbf i yolda hızda hertürlü yer. Cbf kullanan kurye arkadaşlar var 115- 120 arası son hız diyor. Servis ağı yaygın, parça bol ucuz. Ama ben aldığım motoru uzun süre kullanıcam dersen cbf 150. Bununda parçaları pahalı. Gerçi uzun süre parça ihtiyacın olmuyacak. Kubayıda bakımlarını aksatmadan kullanırsan ondada ihtiyaç duymazsın. Bana bu cbf miş ybr miş muhabbetlerindende forumlarda gına geldi. Al kubayı arkana bakmadan kullan. Balansörlü kubanınkide. Cbf le aynı hemde titresimi. Artı cbf gibide yağ yakmıyor. Heee bide bendeki motorada bi bak. Bende bunu almadan önce cbf alıcaktım. Bu çok hoşuma gitti aldım, iyikide almışım. Cbf öyle ahamlı şanlı motor değilmiş. Kullandım test ettim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    cbf 150 tabiki

cakmak3306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR600
    Kuba tabiki. En azından suya gırdıgınde stop etmez. Parçasıda ucuz.
    Mustafa ÇAKMAK A rh(-) Suzuki GSR 600

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı cakmak3306 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuba tabiki. En azından suya gırdıgınde stop etmez. Parçasıda ucuz.
    kaç kere soktun suyada istop etti acun0 dedi die hemen hoşuna giti benim sedin paçalarıma kadar su olan yerdende geçsem teklemiyor bile arkadaşım öle hurafeleri yorum die yazıcaksan yazma k.bakma
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)