kardeş sohbeti birazda ben kızıştırayım o zaman Salcano wolf 125 al derim bir araştır istersen :D
kardeş sohbeti birazda ben kızıştırayım o zaman Salcano wolf 125 al derim bir araştır istersen :D
valla kardes maddi durum cortladı malesef ya yaza kadar bı aksılık cıkmazsa en cok2500-3000 bırıktırebılıcegım sanırım kuba kh150-12d nın tıpı cok cok hosuma gıttı kullanısınıda begendım bırde su salcano wolfa bakayım nası bısımıs kullanan arkadasım kaca aldın motoru bıde kac model?
Yaw bitmedi mi bu konu günlerdir devam ediyo.CBF150'nin nasıl efsane bir motor olduğunu bilmeyen kaldı mı?Sıfır almayı tavsiye etmem çünkü koruma demiri arka çanta derken masraf daha da yükselir.3.000 TL'ye 20 bin km'yi geçmemiş bi tane ikinci el almak en mantıklısı.Kuba muba geçin bunları.Commuterın kralı cbf150.İster şehir içi ister uzun yol , isterse dağ bayır , benzini içmez koklar.Gez gezebildiğin kadar.
kardeşim senın motor 125lık dı degılmı salcano kaç km hız yapıyor ve 100km ne kadar yakıyor bırde vıbrasyon olayı nasıl ya 2650 falan dıosun küba kh150burda 3000 ama sahıbınden de gordum bı kac bayıde de o fıyatlara 0km var senın evlatta ıyıydr ama bırı 125lık dıerı 150neredeyse aynı fıyat
kardeş ben kuba kullanmadım vibrasyon yoksa kuba al tabi 150 lik olduğu için daha seri ve daha atak olur benim motor aynı ybr gibi kardeş en fazla 110 yapıyor yakıt olarak şuan benzin 4 lira iken bile 9-10 kr arası yakıyor km de ben memnunum 1325 km lik yol yaptım 2 kişi hemde çadır eşyalarda vardı maşallah yolda tık bile demedi vibrasyon yok denecek kadar az beni hiç rahatsız etmiyor kardeş sana tavsiyem hangi motoru alırsan al ama iyice araştırmanı tavsiye ederim aldıktan sonra keşke dememek için
bende oyle yapıyorum zaten ya yaza motoru buyutecegım sımdıden arastırmaya basladım bı an once yaz gelsede alsam yenısını eskı evlat yoruldu benden 100cc motoruyla 4kısa mola ıle 350km yol yaptırdım.)))
ha senın motorda super he kokluyomus
evet 2.5 litre yakıyor 100 km de en fazla ama tabi ben devirsiz kullanıyorum çarşı içinde 5 e atıyorum 60-70 çarşı içi uzun yoldada 90 ı geçmemeye çalışıyorum genelde 80 civarı ondan az yakıyor birde uzun yolu her motor yapar yeterki fazla zorlama ve yağını eksik bırakma
her motor yaparda her ınsan motor ustunde 100ukh konforunda 7saat yol bıraz zor yapar kol dayanmıo valla
Merciless57 Kardeşim: Ben yaklaşık 1 ay önce Kuba KH150-12D aldım. Cbf150'yi de biliyorum. Şu an motorum 870km de. Bir kere aradaki fark 1000TL değil. Ben 2500TL'ye plaka ve ruhsat dahil aldım. Cbf150 plaka ve ruhsat dahil 4500-4700TL arası. Yani aradaki fark yaklaşık 2000TL. Eğer bir süre sonra cc büyütecem diyorsan kesinlikle cbf150'ye 2000TL fazladan verilmez. Ama uzun süre kullanacam 150cc bana yeter, her açıdan rahat olayım diyorsan cbf150 rakipsizdir. Mesela cbf150 Kuba'ya göre çok rahattır; hem artçı için hem kullanıcı için. Virajlarda oldukça iyidir. Şunu unutma hız olarak 3 aşağı beş yukarı 150cc motosikletler aynıdır. Kim aksini söylüyorsa motora modifiye yapmış demektir. Cbf150 düz yolda maksimum 130 civarı yapar.(birisi çıkar benim cbf 140 görüyor derse ya rüzgarı arkasına almıştır ya da hafif rampa aşağı iniyordur. Benim Kuba şimdilik sıkıştırmadan 110km diyor. Yani seçimini kısa zamanda cc büyütüp büyütmeyeceğine göre yap. Ayrıca KUba'yı diğer Çin mallları ile kesinlikle kıyaslama.
Cbf 150 en doğru tercih,küba ile tamircilere çalışırsın..
Çinden uzak dur derim,küba ve japon teknolojisi he.
facebook(Fazer Tutkunları)
sagolasın gardaş da burdaki bayi 3000lıra dedı bana sen plaka ruhsat dahıl nereden aldın 2500e kübayı bırde bende suan cup var100cc 5vites ve debrıyaj olayında yetersızım kendımı gelıstırmek ıstıyorum yanı uzun bı sure baska motor kullanmam sanırım kendımı gelıstırdıkten sora ımkanlar el verırse yuksek cc bı motorsıklet kullanırım sanırım dıe dusunuyorum kübaya yakından baktım harbıden dıer cınlıler gıbı kalıtesız durmuyor o yuzden bu motora merak saldım bırde govde falan baya kalıplı geldı göze dolgun bı tarzı var ayrıca sen almıssın motorun begenmedıgın yada surası boyle olsa daha ıyı olurdu dedıgın bı yanı varmı?
Kubanın her motoru aynı hepsinde titreme sallantı kontrol zayıf sportlarındada bi kaporta var gerisi aynı... Ybr den sonra kubanın güzel görünümlü 150 lik sportuna bindim motor sanki allaha emanet gidiyor gibi gaz veriyosun pat pat pat sonradan hızlanıyor 3. gaz verdimi titreşim 3. vistesten sonra tümden titreşim.. CBF sürmedim ama YBR den aşağı kalır yanı yoktur diye düşünüyorum. Kuba ile Honda ile aynı cümlede kullanılması lazım
merciless57 250cc ye kadar iki zamanlı da dört zamanlı da kullanmış ve en son ramzey125sport modeline 6 buçuk yıl sonra(çok sağlam motordu) veda etmiş biri olarak benim de sana naçizane tavsiyem ilk önce cbf150 ya da ybr125 dir.
NEDEN;yedek parça bol.herşeyden önce bilinen marka olduğu için 2. eli reşat altını gibi,yani zarar etmezsin.servisler işini ciddiye alıyor.(bu da ramzeye kapak olsun)teknik özelliklerini saymıyorum bile.NOT:şu sıralarda ben de sıradayım.inşallah birkaç aya kadar CBF e pincem.
aralarında kıyaslama olmadı olamayacagı gıbı kalıtetelerındede bı benzerlık olmaz :D olamazkı arkadasların dedıklerıne ketılıyorum .. bıde arkadsasın hangı motoru aldıgını bılen varmı
│█│║▌║││█║▌│
© ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)