Ramzey cup 100 veya mondial ukh 100 hangisi daha iyi
Reklamlar
-
s.a Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım kendime yeni motor almayı düşünüyorum bu benım ilk motorum olacak A2 ehliyetimi yeni aldım kısmetse mayıs ayında motorumu alıcem ama 2 motor arasında tereddüt ediyorum hangisini tavsiye edersiniz tecrübeli motor kullanıcı arkadaşların yorumlarını bekliyorum
avatarımdaki gibi modifiyeli motor yapmak niyetim var ama öle çok abartılıda olmucak orjinal nikenajları sökücem tek renk kırmızı istiyorum
jantlar: beyaza boyanacak
sele: beyaz renk üstüne örümcek deseni
tekerlek: kenarlarına kırmızı şerit çektircem
arka ve önce tekerleklere mavi neon taktırmayı düşünüyorum
sizce böle yaptırmıs olsam çok abartılı olurmu
not: sitede bütün arkadaşalar yan aynaları çıkartanlara kızıyorlar bende onlardan yanayım aynalara dokunulmayacak herkese teşekkür ederim iyi veya kötü yorum yapanlar için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 ----------
bu şekilde sıradan bir resim yaptım fotoshopta
Reklamlar
-
ikisinde hemen hemen aynı sınıfta ve kalitede cub lar kafan hangisine yatarsa onu seç derim
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
mondial ukh almayı düşünüyordum ama motorcu arkadaş ramzeyi almamı tavsiye edince kararsız kaldım burdaki yorumlara göre karar verip alacem
-
Emre_Özman adlı üyeden alıntı
mondial ukh almayı düşünüyordum ama motorcu arkadaş ramzeyi almamı tavsiye edince kararsız kaldım burdaki yorumlara göre karar verip alacem
çevren hangi markanın servisi ve yetkilisi daha çok ise onu tercih et
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:41 ----------
ama mondial 100mfm daha güçlü (kağıt üstünde)
istersen bide kymco nun 100cc cub larına bak
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
nerdeyse çogu motorların teknis servis ve yedek parçasını temin ediyor
-
reis illada cup alıcam diyorsan kaliteli hoş olsun diyorsan kymco straight 150 derim
-
vergiyle ugraşmak istemedigim için hemde yakıt az gitsin diyerekten cup 100 almayı düşünüyorum
-
ramzey al derim arkadaşta mondial var 1 yıl olmadı daha alalı ama sanayidekilerle kanka oldu..
-
Emre_Özman adlı üyeden alıntı
vergiyle ugraşmak istemedigim için hemde yakıt az gitsin diyerekten cup 100 almayı düşünüyorum
kymco activ100 cub senin için en akıllı seçim olacaktır ayrıca 97cc olduğu için vergiden muaf eğer alırsan sonra bana dua edersin
çinli ile hiç uğraşma kardeşim
http://www.kymco.com.tr/html/activ100.html
-
16 Aralık 2010, 18:19
teşekkürler görünüş olarakta fena deil
-
16 Aralık 2010, 19:04
Kanuni Elite 100'e Bakistersen... En azından Digerlerinden Daha İyidir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)