Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ramzey cup 100 veya mondial ukh 100 hangisi daha iyi

REKLAM ALANI

s.a Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım kendime yeni motor almayı düşünüyorum bu benım ilk motorum olacak A2 ehliyetimi yeni aldım kısmetse mayıs ayında motorumu alıcem ama 2 motor arasında tereddüt ediyorum hangisini tavsiye edersiniz tecrübeli motor kullanıcı arkadaşların yorumlarını bekliyorum

avatarımdaki gibi modifiyeli motor yapmak niyetim var ama öle çok abartılıda olmucak orjinal nikenajları sökücem tek renk kırmızı istiyorum

jantlar: beyaza boyanacak

sele: beyaz renk üstüne örümcek deseni

tekerlek: kenarlarına kırmızı şerit çektircem

arka ve önce tekerleklere mavi neon taktırmayı düşünüyorum

sizce böle yaptırmıs olsam çok abartılı olurmu

not: sitede bütün arkadaşalar yan aynaları çıkartanlara kızıyorlar bende onlardan yanayım aynalara dokunulmayacak herkese teşekkür ederim iyi veya kötü yorum yapanlar için

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 ----------

bu şekilde sıradan bir resim yaptım fotoshopta

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    ikisinde hemen hemen aynı sınıfta ve kalitede cub lar kafan hangisine yatarsa onu seç derim
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

mondial ukh almayı düşünüyordum ama motorcu arkadaş ramzeyi almamı tavsiye edince kararsız kaldım burdaki yorumlara göre karar verip alacem

Motosikleti
    Alıntı Emre_Özman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mondial ukh almayı düşünüyordum ama motorcu arkadaş ramzeyi almamı tavsiye edince kararsız kaldım burdaki yorumlara göre karar verip alacem
    çevren hangi markanın servisi ve yetkilisi daha çok ise onu tercih et

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:41 ----------

ama mondial 100mfm daha güçlü (kağıt üstünde)

istersen bide kymco nun 100cc cub larına bak
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

nerdeyse çogu motorların teknis servis ve yedek parçasını temin ediyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    reis illada cup alıcam diyorsan kaliteli hoş olsun diyorsan kymco straight 150 derim

vergiyle ugraşmak istemedigim için hemde yakıt az gitsin diyerekten cup 100 almayı düşünüyorum

_halil_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XY100-E 2011
    ramzey al derim arkadaşta mondial var 1 yıl olmadı daha alalı ama sanayidekilerle kanka oldu..

Motosikleti
    Alıntı Emre_Özman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vergiyle ugraşmak istemedigim için hemde yakıt az gitsin diyerekten cup 100 almayı düşünüyorum
    kymco activ100 cub senin için en akıllı seçim olacaktır ayrıca 97cc olduğu için vergiden muaf eğer alırsan sonra bana dua edersin

çinli ile hiç uğraşma kardeşim

http://www.kymco.com.tr/html/activ100.html

teşekkürler görünüş olarakta fena deil

Motosikleti
    loading...
    Kanuni Elite 100'e Bakistersen... En azından Digerlerinden Daha İyidir...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)