ben çatladım karar veremedim..ya siz...??
ben çatladım karar veremedim..ya siz...??
burdan belki cevap bulursun
http://www.motosiklet.net/forum/show...?t=8146&page=2
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
bence x9 500cc. sonuçta vespa scooter da kalite her yönüyle. ibre dizaynı da daha hoş. x8 kullanmıştım gerçekten çok güzel bi motor. x9 kesinlikle daha iyidir x8 e göre. parça durumunu bilmiyorum ama vespanın
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
mercedesle bmw kıyaslaması gibi olmuş yahu. her iki motorda çok kaliteli ve sana en iyisini verecek cinsten. hangisini alırsan al sorun yaşamazsın. ama karar senin tabi. hangisi hoşuna giderse onu al. birde senin için hangi kriterler önemli ona dikkat et. bagaj hacmi arkada oturacak kişinin rahatlığı, ergonomi vs.
2 tane açmışın yaw.
x9 diyom ben.
ben vespa kullanıyorum ama x9 da çok kullandım bence her yönüyle suzukiden iyi yedek parça servis oldukça bol italyan kalıtesi sonçta
raven adlı üyeden alıntı
+10000 diorum.. Ama Burgman her zaman 1 gömlek yukardadır. Servis, yedek parça (Tabi ihtiyacın olursa )
Türkiyede motor kullanıcısının dikkat etmesi gereken bir önemli hususta 2. el satış kolaylıgıdır.
Burgman bu anlamda Cumhuriyet altını gibidir.
2 yaşında bir x9 ve burgmanı yan yana görünce artık kesinlikle x9 diyorum....... İkisininde sahipleri orta seviyede kullanıcı...
Kesinlikle Burgman diyorum.Ama tipini barakar söylemiyorum kullanan bir olarak söylüyorum.Gerek motor,gerek şanzıman olarak çok başarılı bir motor kendileri...
İkisininde sahipleri aynı kişi deseydin soru işareti olabilirdi ama kullanımı nası eşit tutarsın anlayamadım?? Ayrıca kaza vs. gibi faktörleride unutmamak lazım..tekirdağ adlı üyeden alıntı
Herkes birşeyler yazıyor.
Bazısı hiçbirini bire bir görmemiş bile,sırf resimlerden başlıyor sallamaya
Bazısı bir tanesini kullanmış beğenmiş diyor ki en iyi budur. Eeee öbürünü bilmiyosun nasıl olacak?
Sevgili kardeşim sana yazılan yorumlar böyle.
Sen kararını buna göre mi vereceksin, 10 küsur bin YTL lik aracını alırken ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Mantıklı,Ama bir motorsiklet alirlen özelikke 10 bin küsür YTL veriyorsan TEST motorunuda kullanmalisin diye düşünüyorum.ledo adlı üyeden alıntı
The Dark Side Returns
X9 un ikinci eli zayıf bence Burgman al !
İkinci eli düşünüyorsan motor hiç alma , şahin doğan al onlar daha çık prim yapar......
Bu ne biçim bir mantıkdır.anlamak mümkün değil adam daha motor almamış siz diyorsunuzki ikinci eli zayıf x9 alma. ya bu insan bu işin ticaretini yapmayacakki alacak motoru keyfine bakacak...
Motorsiklet hiçbir zaman bir ticari araç olmamıştır.Onun için alınıp satılırken ticari kaygılar beslemek son derece anlamsızdır.
İki motoruda iyicene incele, hangisi hoşuna giderse onu al ve güle güle kullan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)