Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motosiklet seçimi,biraz değişik bir durum...

REKLAM ALANI

Merhabalar,forumda anlayacağınız üzere yeniyim.Kendimce az-çok motosikletler hakkında da bilgim var.Fakat bana yeterli gelmiyor.Motosiklet tercihinde sorulan soruların neredeyse tamamına baktım fakat bana yakın bir durum göremedim.

Neyse,başlayayım durumu anlatmaya...Öncelikle 21 yaşımdayım,2 yıldır b sınıfı ehliyetim var ve 4 yıldır şehir içi-dışı aktif olarak araç kullanıyorum.Eskiden beri içimde bir motosiklet sevdası var,bu yıl gerçekleştirmek istiyorum.Sakarya'da oturuyorum,Kocaeli üniversitesinde okuyor ve İzmit'te kalıyorum.Yapmak istediğim ise;

Bahara girerken Adapazarı'ndan 800 tl gibi bir rakama 2. el cup alıp,onunla acemiliğimi biraz atayım diyorum.En az 2 ay kullanayım,alışayım diyorum.Trafikle bir sıkıntım yok,4 yıllık tecrübem var ve bir çok durumla karşı karşıya kaldım,kazaları gördüm.Bu yüzden kendime güveniyorum.Aşırı hız ve tehlikeli hareketler yapmam.Sonrasında yazın ortalarında 6 bin tl civarı kredi çekip,motosikleti yenileyip,ehliyetimi güncelleyip yoluma devam etmek istiyorum.

Sevdiğim 2 tarz var.Race ve chopper.Alacağım motoru en az 2 yıl kullanacağım.Bu süre içinde Adapazarı-İzmit arası e5'ten haftada 2 kere gidip-geleceğim.Bu yüzden en az 250 cc bakıyorum.Ybr 125,cbf150 gibi motorlarla çok yüksek devirlerle 90 km hızla gitmektense yüksek hacimli bir motorla yine 90 km hızla ama zorlanmadan gitmeyi tercih ederim.Tabi bir de motorun savrulması durumu var.

İsteğim her öğrencininki gibi,az tüketim,az sorun.Hyo gt250r ve gv250 düşünüyorum.Bir de yamaha,honda gibi markaların 250 cc chopper modelleri var.Fakat 10 yaşındaki motora 6-8 civarı fiyat veriyorlar.Tamam sağlam markalar ama,10 yaşında motorda illaki bir sıkıntı çıkabilir,tahminimce yakıt tüketimi de fazla olacaktır...Siz ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    6bin tl kredi alacaksanız hyosung 250 sizin için en iyi seçenek gibi görünüyor. (racing ya da naked için) o yollarda zaten daha düşük cc'de bir motor ile adapazarı - izmit arası gidip gelmek biraz riskli olur.

chopper için daha fazla alternatifiniz var tabiki.

ayrıca motosiklet ehliyeti almadan bu yollarda motosiklet kullanmayın, haklı olsanız bile kendinizi hak iddia edemeyeceğiniz bir duruma düşürmeyin.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Mubarek sen zaten her şeye karar vermişsin..
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    e5 azcık daha deneyim gerektirebilir
    arabadaki gibi olmuyor valla motorda giderken
    umursanmadığınız için (aslında umursanma diğil motorlar gerçekten gözükmüyor aynalarda ve çok yakınınızdan bi anda geçiyorlar)

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    ehliyeti güncellemekten kastınız A2 sanırım.bence bahar gelmeden A2 işini halletmeniz menfaatiniz açısından oldukça faydalı olacak,baharda motosikleti alınca ehlyetsizlikten başınıza gelebilecek belalardan korkmadan yolunuza devam etme fırsatını bulacaksınız...hayırlısı olsun....
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

@sametagir,ehliyet konusunda haklısınız,böyle düşünmemiştim açıkçası ben.b+a2 yapmak için cebimden ne kadar çıkar acaba bilginiz var mı?

@wolky-ksk,beni en çok düşündüren fakat belirtmediğim bir nokta da bu.Fakat güvenli takip mesafesi bırakıp,sollamaları da mümkün olduğunca kısa sürede yaparak bu sorunu da halledebilirim sanırım.

@siyahatmaca,hocam lise yıllarımdan beri aklımda olan bir olay bu.Fakat hevesten öteye gidemedi.Tabi bu sırada bir çok şey düşünülüyor

@overcloud,sizce chopper mı race mi desem?Chopper sürekli kafamın bir yanında fakat uzun yolda rüzgarın vücuda fazla çarpacak olması düşündürüyor beni.Ne de olsa sonbahar,ilkbahar ve karsız kış günlerinde kullanılacak.

Bir diğer sorum ise,biraz erken ama,kanuni sanırım hyo ile ortak gt250r üretiyor ve bu yeni motorlarda çok noktalı enjeksiyonlu motor var.Bu motor elbette daha az yakacaktır,peki kalite/servis açısından isminin Kanuni olmasının bir dezavantajı var mı?

hattat_hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda ANF 125İ İnnova & honda sh 300i
    hoş gelmişsin öncelikle ben 98 de araba kullanmaya başladım aktif olarak sonrasında ilk motorumu aldım 2004 te. öncesindede motor kullanmaışlığım vardı ama kendi motorum değil di. neyse motor çok farklı bir olay ama başlangıç olarak cup seçimin gayet yerinde. ehliyeti uzatma bence altı üstü 20 soru çözüp alacaksın son pişman olursun ma iş işten geçmiş olur...
    motosiklet konusunda bilgisiz olmadığın belli oluyor ama teorik olarak bilmekle trafikte motor üstünde olmak çok farklı çok çok dikkat etmen gerek...
    Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı AssistForte adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
    @overcloud,sizce chopper mı race mi desem?Chopper sürekli kafamın bir yanında fakat uzun yolda rüzgarın vücuda fazla çarpacak olması düşündürüyor beni.Ne de olsa sonbahar,ilkbahar ve karsız kış günlerinde kullanılacak.

Bir diğer sorum ise,biraz erken ama,kanuni sanırım hyo ile ortak gt250r üretiyor ve bu yeni motorlarda çok noktalı enjeksiyonlu motor var.Bu motor elbette daha az yakacaktır,peki kalite/servis açısından isminin Kanuni olmasının bir dezavantajı var mı?
    Ehliyet için cebinden 250 - 300tl arası bir ücret çıkıcak. tabi bunu bir anda ödemeyeceğin için bütçe sarsıcı bir durum olmuyor. yanlış hatırlamıyorsam aralık'ta bir sınav var. şimdi gidersen ocak sonu gibi ehliyet alırsın tahminimce.

chopper hiç kullanmadım ama çok beğendiğim chopperlar var. fakat sürüş pozisyonu itibariyle bnim için rahatsız olacağını düşündüğüm için amlayı düşünmedim. ayrıca chopperlarda (osbourne'un bana anlattığı kadarıyla) ön ve arka lastik arasındaki mesafe race/naked tarzı modellere göre daha uzun olduğu için motor kıvraklığını kaybediyor.

ben uzun yıllar dağ bisikleti kullandım. sürüş pozisyonu itibariyle T gidona ve yüksek sele ile öne doğru surekli eğilmeye alıştığım için cbr125 ve ninja250'de hiç güçlük çekmedim. fakat bu motorların oturuş pozisyonu hyosung gt250r'a göre kısmen daha dik olduğu için kıyaslamak doğru olur mu bilemiyorum. (hyosungların tasarımı biraz daha kambur)

kanuni'nin servis kalitesindeki endişelerine katılıyorum, bende bu yüzden 0km gt250 almak yerine ikinci el ninja'yı tercih ettim ama bu demek değildirki hyosunglar kötü motorlardır, aksine ekmek/köfte oranına baktığımızda son derece mantıklı.

bildiğim kadarıyla adapazarı'nda iyi ustalar var. hyosung'ta parça sıkıntısı yaşanmıyor, parçaları internetten ısmarlar kendi ustana götürür bakımını yaptırırsın

unutmadan, o bölgede 100 - 125cc bir motor ile e-5 gibi 3 şeritli ve kamyonların bol olduğu bir yola çıkma.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Güzel kardeşim aramıza hoş geldin.
    Bana soracak olursan o 800 TL'nin yarısını ehliyet için harca.
    Diger yarısınıda korumalıkların için harca.
    Almak istediğin motor çok pahalı değil. Ara dönemlerde çalışıp alabilirsin.

4 Yıldır aktif olarak otomobil kullanıyor olman senin için bir avantaj olabilir.
    Fakat motosiklet kullanabilmek için trafik kurallarını bilmek yetersizdir.
    Aynı zamanda sürüş tekniklerinide çok iyi bilmek gerekiyor.
    Unutma ki trafikteki 10 otomobilden sadece bir tanesi hem motosiklet, hem otomobil sürücüsüdür.
    Yani trafikteki sürücülerin sadece %10'u seni anlayacak, neler hissettiğini bilecektir, senin haklarına sahip çıkacaktır.
    Geri kalan %90'lık kısım senin için potansiyel tehtid'tir.
    Bunları bil ve tedbirlerini ona göre al.
    Unutma! kötü komutanlar önce savaşa girer, sonra nasıl kazanacaklarını düşünürler. Iyi komutanlar nasıl kazanacaklarının yolunu bulmadan savaşa girmezler.

Herşey gönlünce olsun...
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ehliyet için cebinden 250 - 300tl arası bir ücret çıkıcak. tabi bunu bir anda ödemeyeceğin için bütçe sarsıcı bir durum olmuyor. yanlış hatırlamıyorsam aralık'ta bir sınav var. şimdi gidersen ocak sonu gibi ehliyet alırsın tahminimce.

chopper hiç kullanmadım ama çok beğendiğim chopperlar var. fakat sürüş pozisyonu itibariyle bnim için rahatsız olacağını düşündüğüm için amlayı düşünmedim. ayrıca chopperlarda (osbourne'un bana anlattığı kadarıyla) ön ve arka lastik arasındaki mesafe race/naked tarzı modellere göre daha uzun olduğu için motor kıvraklığını kaybediyor.

ben uzun yıllar dağ bisikleti kullandım. sürüş pozisyonu itibariyle T gidona ve yüksek sele ile öne doğru surekli eğilmeye alıştığım için cbr125 ve ninja250'de hiç güçlük çekmedim. fakat bu motorların oturuş pozisyonu hyosung gt250r'a göre kısmen daha dik olduğu için kıyaslamak doğru olur mu bilemiyorum. (hyosungların tasarımı biraz daha kambur)

kanuni'nin servis kalitesindeki endişelerine katılıyorum, bende bu yüzden 0km gt250 almak yerine ikinci el ninja'yı tercih ettim ama bu demek değildirki hyosunglar kötü motorlardır, aksine ekmek/köfte oranına baktığımızda son derece mantıklı.

bildiğim kadarıyla adapazarı'nda iyi ustalar var. hyosung'ta parça sıkıntısı yaşanmıyor, parçaları internetten ısmarlar kendi ustana götürür bakımını yaptırırsın

unutmadan, o bölgede 100 - 125cc bir motor ile e-5 gibi 3 şeritli ve kamyonların bol olduğu bir yola çıkma.

300 tl sanırım kurs dahil değil.Ama pek zorlayacağını sanmıyorum şuan.100-125 cc bir motorla hayatta 3 şeritli bir yola çıkmam,zaten kısa süreli cup maceram sürekli Adapazarı içinde 1-1.5 km kısa mesafelerde olacak.İstiyorum ki ybr125 gibi bir motorla tecrübe edineyim fakat geçiş motoru olacağı için 1500-2000 tl vermek istemiyorum.Zaten alacağım cup motoru Adapazarı'nda bırakırım bir akrabama,kullanmayı bilen

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel kardeşim aramıza hoş geldin.
    Bana soracak olursan o 800 TL'nin yarısını ehliyet için harca.
    Diger yarısınıda korumalıkların için harca.
    Almak istediğin motor çok pahalı değil. Ara dönemlerde çalışıp alabilirsin.

4 Yıldır aktif olarak otomobil kullanıyor olman senin için bir avantaj olabilir.
    Fakat motosiklet kullanabilmek için trafik kurallarını bilmek yetersizdir.
    Aynı zamanda sürüş tekniklerinide çok iyi bilmek gerekiyor.
    Unutma ki trafikteki 10 otomobilden sadece bir tanesi hem motosiklet, hem otomobil sürücüsüdür.
    Yani trafikteki sürücülerin sadece %10'u seni anlayacak, neler hissettiğini bilecektir, senin haklarına sahip çıkacaktır.
    Geri kalan %90'lık kısım senin için potansiyel tehtid'tir.
    Bunları bil ve tedbirlerini ona göre al.
    Unutma! kötü komutanlar önce savaşa girer, sonra nasıl kazanacaklarını düşünürler. Iyi komutanlar nasıl kazanacaklarının yolunu bulmadan savaşa girmezler.

Herşey gönlünce olsun...
    Hoşbulduk hocam.800 tl cup'a yatırma diyorsunuz,bu benim elbette işime gelir.Fakat sadece kursta alınan ufak bir eğitimle gt250r gibi bir motora geçmek,sıkıntı yaşatmaz mı?Gaz-debriyaj ilişkisini kontrol ederim fakat ilk dönüşlerde bir çok kişinin düştüğünü duydum.Hele ki bu motosiklet ağır ve yapısal olarak ss türevi.Her taraf grenaj,ilk günden başım ağırmasın

Tekrar merhabalar...Uzun uzun araştırdım,baktım.En son 6 bin tl'ye sıfır gibi plaka takılmamış gv250 buldum.Giderlerimi biraz hesaplayınca,altından kalkamadım...6 bin tl kredi çeksem dedim,300 tl 24 ay geri öderim,e 100 km de 4.5 lt yakıt tüketse(ki gt250r sahipleri söylüyor 4.5 lt'yi) beni baya zorlayacak.Çünkü her yere bu meretle giderim,alıp ta kapının önünde tutacak halim yok

Sonrasında innova 125 ile karşılaştım.Zaten önceden de bildiğim bir motordu.Uzun yola da gidiyor.İzmit-Adapazarı arasındaki duble yolda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum,ne zaman orayı kullansam aşırı bir yoğunluk göremiyorum.Sadece İzmit girişi yoğun oluyor,onu da hallederiz.E yakıtına bakayım dedim,2.2 lt gibi değerler verilmiş.Uzun yolda 2 lt yaksam,ş.içinde de 2.5 lt yaksam 100 km de gerçekten de ekonomik...2. el 2500 tl civarı istediğim renkte buldum,siyah/gri.A2 Ehliyetim olsaydı bayramdan hemen sonra kredi başvurusu yapacaktım,fakat ehliyetim yok.Ehliyetimi alır almaz hemen alacağım innova mı

dostum ehliyetle ilgili en güncel bilgiyi veriyim, 2-3 hafta oldu ben A2'yi alalı.

Kurs: 150 TL
    Sınav Harcı: 80 TL
    Sınıf Ekletme Ücreti (harç gibi bişey): 77,85 TL
    Ehliyet Kart Masrafı: 60 TL (50'miydi yoksa tam çıkaramadım.)

Sonuç olarak toplamda 370TL gibi bir masrafın oluyo ama son ikisi emniyette ehliyetine sınıfı işletirken ödeniyor, sınav harcını kursa kaydolur kaydolmaz ödüyosun kurs ücretini de artık nasıl anlaşırsanız.

Herkes gibi benm de tavsiyem yarın ilk iş git bi kursa kaydını yaptır, kesin kararlı olduguna göre motosiklet konusunda..

Ben yıllardır erteleyip duruyordum da en sonunda bu yaz aldığımda bu kadar zaman boşuna niye beklemişim diye çok düşündüm, üstelik hiç zamanına bile mal olmuyor, derse falan bile girmiyorsun...

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Tekrar merhabalar...Uzun uzun araştırdım,baktım.En son 6 bin tl'ye sıfır gibi plaka takılmamış gv250 buldum.Giderlerimi biraz hesaplayınca,altından kalkamadım...6 bin tl kredi çeksem dedim,300 tl 24 ay geri öderim,e 100 km de 4.5 lt yakıt tüketse(ki gt250r sahipleri söylüyor 4.5 lt'yi) beni baya zorlayacak.Çünkü her yere bu meretle giderim,alıp ta kapının önünde tutacak halim yok

Sonrasında innova 125 ile karşılaştım.Zaten önceden de bildiğim bir motordu.Uzun yola da gidiyor.İzmit-Adapazarı arasındaki duble yolda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum,ne zaman orayı kullansam aşırı bir yoğunluk göremiyorum.Sadece İzmit girişi yoğun oluyor,onu da hallederiz.E yakıtına bakayım dedim,2.2 lt gibi değerler verilmiş.Uzun yolda 2 lt yaksam,ş.içinde de 2.5 lt yaksam 100 km de gerçekten de ekonomik...2. el 2500 tl civarı istediğim renkte buldum,siyah/gri.A2 Ehliyetim olsaydı bayramdan hemen sonra kredi başvurusu yapacaktım,fakat ehliyetim yok.Ehliyetimi alır almaz hemen alacağım innova mı
    Şimdi öncelikle kağıt üstünde durduğu gibi olmuyor bu iş...Motor işinde acemiyken bende aynısını yapıyordum;Şu kadar yakarım şuraya kadar giderim şu zaman motoru değiştiririm..bu ince hesaplar genelde tutmaz.

GV250 4.5 lt yakmıyor.Sen bir de yeni kullanıcı olduğundan çok zorlamazsın,4 ün altında yakarsın.İnnova ise çok ekonomiktir ama uzun yolda hacmi küçük olduğu için gazı açacaksın.Hele iki kişi gideyim dersen 3-3,2 gibi değerleri bile görürsün.

Sen ehliyetini al,araştırmanı yap,insanlara danış.Acele etme.
    Soruların olursa özel mesaj atabilirsin.
    Kolpa Adamları

hattat_hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda ANF 125İ İnnova & honda sh 300i

ben yeni innova aldım şu ana kadar en çok 100 km de 2 lt yaktı oda gayet makul istanbulda genelde trafiğin yoğun olduğu saatlerde motor kullanıyorum ama sıkışık trafik haricinde yakıt 100km de 1.8 lt geçmiyor, ve sıfır motor rodajı bitince kısmetse daha az yakar ama çok ta fark etmez tabi. yeni kasalar enjeksiyonlu olduğu için daha az yakıyor inş. ehliyetini alır ve innovana kavuşursun.
    Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş

Alıntı sinancvs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum ehliyetle ilgili en güncel bilgiyi veriyim, 2-3 hafta oldu ben A2'yi alalı.

Kurs: 150 TL
    Sınav Harcı: 80 TL
    Sınıf Ekletme Ücreti (harç gibi bişey): 77,85 TL
    Ehliyet Kart Masrafı: 60 TL (50'miydi yoksa tam çıkaramadım.)

Sonuç olarak toplamda 370TL gibi bir masrafın oluyo ama son ikisi emniyette ehliyetine sınıfı işletirken ödeniyor, sınav harcını kursa kaydolur kaydolmaz ödüyosun kurs ücretini de artık nasıl anlaşırsanız.

Herkes gibi benm de tavsiyem yarın ilk iş git bi kursa kaydını yaptır, kesin kararlı olduguna göre motosiklet konusunda..

Ben yıllardır erteleyip duruyordum da en sonunda bu yaz aldığımda bu kadar zaman boşuna niye beklemişim diye çok düşündüm, üstelik hiç zamanına bile mal olmuyor, derse falan bile girmiyorsun...

370 tl,hadi diyelim 400 tl çok ta önemli bir rakam gelmedi bana.Kurs ücretini kredi kartıyla geçip bir ay sonra öderim.Bilgiler için çok teşekkürler.Bana kalsa hemen yarın kayıt olacağım kursa fakat vize haftamız,11 tane ders vermem gerekiyor.Bayramdan sonraya bırakıyorum ehliyeti

Alıntı motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi öncelikle kağıt üstünde durduğu gibi olmuyor bu iş...Motor işinde acemiyken bende aynısını yapıyordum;Şu kadar yakarım şuraya kadar giderim şu zaman motoru değiştiririm..bu ince hesaplar genelde tutmaz.

GV250 4.5 lt yakmıyor.Sen bir de yeni kullanıcı olduğundan çok zorlamazsın,4 ün altında yakarsın.İnnova ise çok ekonomiktir ama uzun yolda hacmi küçük olduğu için gazı açacaksın.Hele iki kişi gideyim dersen 3-3,2 gibi değerleri bile görürsün.

Sen ehliyetini al,araştırmanı yap,insanlara danış.Acele etme.
    Soruların olursa özel mesaj atabilirsin.
    Ustam gözüm değerleri görünce gerçekten de korktu.Genelde 250 cc gv250 tarzı motorlar için 650 cc kadar yakar diyenler bile var bu forumda.Açıkçası 3.5 lt benim için psikolojik sınır.Haftada 5 gün 8-10 km kadar yol yapacak,okula gidiş için,bu yolun gidişi de komple bayır.Haftada 1 kere de 45+45 km kadar uzun yol yapacak,ben o yolu 90-110 km aralığında özel araçla 35 dk da tamamlıyorum.Innova ile 80 km hızla 45 dk da tamamlamak zoruma gitmezAyrıca şuanlık yanımda yolculuk edecek biri yok.

Alıntı hattat_hasan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben yeni innova aldım şu ana kadar en çok 100 km de 2 lt yaktı oda gayet makul istanbulda genelde trafiğin yoğun olduğu saatlerde motor kullanıyorum ama sıkışık trafik haricinde yakıt 100km de 1.8 lt geçmiyor, ve sıfır motor rodajı bitince kısmetse daha az yakar ama çok ta fark etmez tabi. yeni kasalar enjeksiyonlu olduğu için daha az yakıyor inş. ehliyetini alır ve innovana kavuşursun.
    2008 model 2.500 tl var Adapazarı'nda,niyetim ona bir bakmak tabi nasipse.

Baktığım gv250 vardı,düne kadar ilanı vardı sahibinden.com da,sanırım satılmış.Araç sıfır,plaka takılmamış haldeydi.6 bin tl fiyatı vardı.

Bir de şöyle bir ilana rastladım,liste fiyatı 8.500 tl ye kadar çıkan aracın sıfırını 6.900 e veriyorlar.Açıkçası biraz tedirgin oldum.

Bunun dışında 2. el 4.500-6 bin tl aralığında eski kasaları var.Önceden çok hoşuma giderdi fakat görünüm olarak ortada sürüyle çinli çakmalar var.Açıkçası bu hoşuma gitmiyor,yeni kasa alırım diyorum.Hele egzos tasarımı bitiriyor beni

Acaba aramızda kesin olarak sen 100 km de şu kadar litre yakarsın yada km de şu kadar kuruş yakarsın diyebilecek biri var mı?

gorkemuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hysong GV 250
    Sana şöyle bir öneri verebilirim. Bende hysong GV250 var, onu satmayı düşünmüyorum. Ama abimdede 2009 model garantisi vs herşeyi duruyor, yuki 250 cc chooper var. Ben ara sıra onuda kullanıyorum, gerçekten çok güzel motor. kullanım rahatlığı benim motora göre daha kolay. Ve acemiliği gidericek bir motor. Şimdi demeyin 250 cc olmaz diye, bende 250 ile başlamıştım. Adı üstünde 250 cc başlangıç motoru. Scooterdan farkı vitesli motor kullanmayı öğrenmeniz ve pratik yapmış olmanız. Bu bir avantajdır, fiyatlarıda ahım şahım diil. Yanlış anlama amacım satış yapmak değil, ama ilgilenirsen ekleyebilirsin. Fotoğrafları vs herşeyi duruyor. gorkemulsel@hotmail.com 0505 646 95 03

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------

He bu arada kilometrede şehir içi 120-130 kuruş civarı bişey yakıyo.. Yol uzadığı zamansa 90-105 civarı.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Gayet güzel ve bilinçli bir şekilde araştırmalarınızı yapmışsınız. Sizin gibi kullanıcıları görünce insan seviniyor.

Benden size bir alternatif gelecek. Kymco Venox250. Diğer motorlar kötü diye demedim ama cruiser düşünüyorsanız bunu da göz önüne alın derim. Galiba çin malı ama "orjinal" çinliler ile karıştırmayın sakın

gorkemuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hysong GV 250
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gayet güzel ve bilinçli bir şekilde araştırmalarınızı yapmışsınız. Sizin gibi kullanıcıları görünce insan seviniyor.

Benden size bir alternatif gelecek. Kymco Venox250. Diğer motorlar kötü diye demedim ama cruiser düşünüyorsanız bunu da göz önüne alın derim. Galiba çin malı ama "orjinal" çinliler ile karıştırmayın sakın
    Kymco çin malı değildir, Taiwanda parçaları üretiliyor. Montajı Çinde yapılıyor sadece. Bilginize...

mehmet cihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR1200X
    250cc motor ve E5 gibi trafikler şakaya ve acemiliğe gelmez.
    Güvenli sürüş eğitimi almayı düşünmüyormusunuz?

Alıntı gorkemuls adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kymco çin malı değildir, Taiwanda parçaları üretiliyor. Montajı Çinde yapılıyor sadece. Bilginize...
    venoxa bayılıyorum ben, inanılmaz güzel bence, benim favorim diyebilirim...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)