Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Başlama Motoru!

REKLAM ALANI

ben de ilk motorumu düşük bi bütçeyle almaya çalışıyorum bu aralar da, cgl 125 falan gözüme pek hitap etmiyor, çok da sağlam makine dedi güvendiğim insanlar ama ben şahsen ona binmek istemem, tavsiye eden arkadaş yanlış anlamasın, tanıdığım kullanan insanlar var, çok da sorunsuz binilebilen, az yakan bişeymiş bunlara diycek bi lafım yok da, biraz da göze hitap etmesini istememiz çok mu, tamam az para vermek istiyoruz, bazı şeylerden vazgeçmemiz gerekebilir ama...

şahsen ybr125 olsun, cbf'ler olsun, görünüm itibariyle hiç hoşuma gitmiyor buna karşılık 250 mct, tigerlar oldukça güzel bence, veya kanuninin racingi de görüntü itibariyle fena diil, ama bu kanuni, mondial, kymco, keeway gibi motorlar, cgl'ye binmemizi gerektirecek kadar mı kötü, yani kısaca tecrübeli arkadaşların şunu söylemesini rica ediyorum:

mondial, kanuni, jinlun, vs... görüntü itibariyle seni tatmin edebilirler ama aldıktan sonra o kadar arıza, problem yaratacaklar ki sana, bunun yerine keşke bir cgl125 alsaydım da doğru düzgün para biriktirip bir hayabusa alana kadar cgl ile idare etseydim mi dedirtir adama bu motosikletler?

yani 5-10bin lira (en kötü ihtimalle) biriktirene kadar şekli şemali görüntüsü tarzı nolursa olsun, hiç hoşuna gitmese de honda ya da yamahaya mı binelim?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rover'ı naptın? sen ondan haber ver...
    rover duruyo kardeş koç gibi maşallah motor hobi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 ----------

rover'ı naptın? sen ondan haber ver...
    yavuz abi senmisin abi

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    hemen ybr diyoruzda 2000 tl ye 30000 40000 km ybr almakta pek mantıklı değil,para biriktiriyorum.ehliyeti ve montu aldım.motoru almadan kask aldiven dizlik vb herşeyi alıcam.Benimde maksimum 2000 tl param olacak mart sonu gibi.mondial mg deluxe almayı düşünüyorum.2.ele uzağım tanıdığım hiç motorcu yok çevremde,kazık yemekten korkuyorum.

Motosikleti
    Alıntı RamonRojo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hemen ybr diyoruzda 2000 tl ye 30000 40000 km ybr almakta pek mantıklı değil,para biriktiriyorum.ehliyeti ve montu aldım.motoru almadan kask aldiven dizlik vb herşeyi alıcam.Benimde maksimum 2000 tl param olacak mart sonu gibi.mondial mg deluxe almayı düşünüyorum.2.ele uzağım tanıdığım hiç motorcu yok çevremde,kazık yemekten korkuyorum.
    sende benle aynı durumdasın bire bir ama senin ehliyet ve montun var benden fazla olarak )

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    Alıntı burakofly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rover duruyo kardeş koç gibi maşallah motor hobi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 ----------

yavuz abi senmisin abi

hoşgeldin burakcığım, benim sana bu konudaki tavsiyem ybr125 olur. boyu ağırlığı vs. gibi özellikleriyle kolay kontrol edilebilen bir motordur çünkü.

ybr için trabzon'da servisi yok demişsin ama trabzon'da zaten bir çok markanın servisi yok. olanların da bu konuda ne kadar yeterli olduğu tartışılır. sonuçta alacağın motoru yetkili servise götürmeyeceksin, iyi bir motor ustasına götüreceksin. ybr'de tofaşın kuş serisi gibidir, bir çok usta anlar, parçası kolay bulunur, satılırken çabuk satılır.

umarım doğru seçimi yaparsın. alınca aman trafiğe dikkat et. trabzon trafiği motosiklet konusunda hepten yabancıdır çünkü...

Motosikleti
    abi trabzonda hiç 2. el ybr yok şuan.. birde bütçe yetmiyo bunun kıyafeti ehliyeti falanda var sonuçta.. sen nerelerdesin askere gittim geldim elini ayağını çekmişsin herşeyden msnde de göremiyorum hiç

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    askerde olduğunu biliyordum, hayırlısıyla dönmüşsün... eski ortam kirlenince uzaklaştım biliyorsun.

ybr yoksa cbf bak diyeceğim ama ona da bütçe diyeceksin. o zaman sırf öğrenme amaçlı olacaksa, kanunilerin eski modellerine filan bakacaksın demektir. haa bir de trabzondan olması şart değil. motor nakliyesi bir otobüs bagajına bakar...

Motosikleti
    askerde olduğunu biliyordum, hayırlısıyla dönmüşsün... eski ortam kirlenince uzaklaştım biliyorsun.

ybr yoksa cbf bak diyeceğim ama ona da bütçe diyeceksin. o zaman sırf öğrenme amaçlı olacaksa, kanunilerin eski modellerine filan bakacaksın demektir. haa bir de trabzondan olması şart değil. motor nakliyesi bir otobüs bagajına bakar...
    bilmezmiyim bende uzaklaştım zaten sadece aydın abi kaldı seni gören cennetlik zaten abi
    sen şimdi bana ankarada da bakıver diyosun yani )
    kanuni vindy s düşünüyorum şuan 0 kkartına taksit falan yapıyolar kulanıcı görüşleri olumlu gibi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    orda aydın abi de kalmadı. eskiler pek yok artık...

nerden olsa bakılabilir diyorum özetle. yeter ki, senin şartlarını karşılasın. gidilip, görülmesi alınması, getirilmesi sonraki mesele...

Motosikleti
    orda aydın abi de kalmadı. eskiler pek yok artık...

nerden olsa bakılabilir diyorum özetle. yeter ki, senin şartlarını karşılasın. gidilip, görülmesi alınması, getirilmesi sonraki mesele...
    bakalım abi hayırlısı sen ne yapıyosun gelmiyormusun trabzona bırakmışsın tvciliği aydın abi öyle söyledi..
    senin rover ne alemde?

mayildiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 abs
    Mart 2010'da ilk motorum olan YBR mi aldım. Halen kullanıyorum. Aslında Başlanğıçta aklım hep çinli chopperlara kayıyordu. Sonuçta fiyatları çok ucuz, tarzı var, şekli var kafanı her çevirdiğin yerde rastlayamıyorsun. Albenisi çok ama yeni başlayanlar için nasıl olur bilemem, hiç kullanma şansım olmadı. Benim etrafımda herkes aman bulaşma onlara deyip bu motora yönlendirdi. YBR 125 yada CBF 150. Ben 7,000 km dir kullanıyorum en ufak arıza çıkartmadı. Gerçi 7,000 km dedigin nedirki yani, zamanla görücez. Chopper tarzı düşünürsende regalin 250 lik motorları gayet gözüme güzel gözüküyor, ikinci elinide 2000 liraya alabilirsin. Arkadaşın 150 lik regali vardı 80 km hızdan sonra aynadan arkanı göremiyorsun diyordu. Anlatılanlara bakılırsa regalde çin motorları arasında en iyilerden ve titresimi en az olan motormuş Biraz titreşimi varmış ama tarzıda var, artık sen karar ver hepsi bir arada olsun dersen bu paraya zor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    Alıntı burakofly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bakalım abi hayırlısı sen ne yapıyosun gelmiyormusun trabzona bırakmışsın tvciliği aydın abi öyle söyledi..
    senin rover ne alemde?
    valla işte uğraşıyoruz hayat meşgaleleriyle. memleket gözümde tütüyor. nasıl özledim anlatamam. rover iyi durumda, canavar gibi koşuyor hala...

adasel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF1000
    [QUOTE=FrdnBy;2189240]yauw şu bütçeşi belli olanlara yok biraz daha para kat şunu al bunu al diyenlere ayar oluyorum arkadaş adam yazmış 2000 tl diye aynısını benim konumdada yaptılar neyse kardeş sen o parayla mondial da alabilirsin modellerini bi araştır bakalım[/QUOTE

İnsanlar senin konunda da yazmışsa keyfinden yazmamış. sana yardım etmek için yazmıştır. ama sen sana yardımcı olmaya çalışan insanlara bu şekilde teşekkür edebilecek bir yapıdasın sanırım. iyi ki senin konunda ben tek kelime yazmamışım. sana en ufak bir yardım bile yapmamak lazımmış.

2000 liraya sürekli sıkıntı ve problem (maddi - manevi) yaratacak bir motor almaktansa -ki ucuz motorlar daha fazla sıkıntı yaratır bu da daha çok maliyet demektir - bütçeyi biraz arttırmak maddi açıdan daha avantajlı olacaktır. sıfır bir çinli alana kadar temiz bir ybr125 ya da cbf150 almak daha mantıklı. ayrıca bu motorlar kolay kolay problem yaşatmaz. ybr 125 ile dünya turu yapan var daha ne olsun. hangi çinli motora güvenip 400 km yolculuğa çıkılabilir.
    Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı adasel adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İnsanlar senin konunda da yazmışsa keyfinden yazmamış. sana yardım etmek için yazmıştır. ama sen sana yardımcı olmaya çalışan insanlara bu şekilde teşekkür edebilecek bir yapıdasın sanırım. iyi ki senin konunda ben tek kelime yazmamışım. sana en ufak bir yardım bile yapmamak lazımmış.

2000 liraya sürekli sıkıntı ve problem (maddi - manevi) yaratacak bir motor almaktansa -ki ucuz motorlar daha fazla sıkıntı yaratır bu da daha çok maliyet demektir - bütçeyi biraz arttırmak maddi açıdan daha avantajlı olacaktır. sıfır bir çinli alana kadar temiz bir ybr125 ya da cbf150 almak daha mantıklı. ayrıca bu motorlar kolay kolay problem yaşatmaz. ybr 125 ile dünya turu yapan var daha ne olsun. hangi çinli motora güvenip 400 km yolculuğa çıkılabilir.
    Sanırım siz biraz önyargılı yaklaşmışsınız.
    Arkadaşın dediğine bende katılıyorum.
    Böyle durumlar insanların bütçesiyle direk olarak bağlantılıdır.
    Sonuçta aradaki fiyat farkını bizler karşılamıyoruz.
    Kısıtlı bir bütçe söz konusu.
    Fakat konu başlıgında geçen motorlar yerine aynı fiyatta bir ''ybr'' öneriyorsanız o zaman belki haklı olabilirsiniz derim.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    valla işte uğraşıyoruz hayat meşgaleleriyle. memleket gözümde tütüyor. nasıl özledim anlatamam. rover iyi durumda, canavar gibi koşuyor hala...
    beklerim abi her zaman görüşelim arayı açmayalım..

zealous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc750X
    arkadas ben ilk motoruma 9 ay önce 2000 lira werdim keeway süper shadow 250 cc dei hiç motor kulanmasını bilmezdim aldım ilk hafta kendime etmediğim küfür kalmadı hayatında 2 defa scoooter a binmissin senin neine vitesli 250cc motor aptal dierek geçirdim ergun 15 dakka yarım saat bndim sonra bi baktı kolaymış yahuuu:D 250cc ye kadar her motoru alabilirsin ama kesinlikle çinli alma benimkineden biliorum sattım hyosung aldım şimdi acaip rahatım 2.el honca activa al ybr al 2000 liraya motor çok marka al kfan rahat olsun trabzonda her serwis de wardır
    hyosung gv 250

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)