ben de ilk motorumu düşük bi bütçeyle almaya çalışıyorum bu aralar da, cgl 125 falan gözüme pek hitap etmiyor, çok da sağlam makine dedi güvendiğim insanlar ama ben şahsen ona binmek istemem, tavsiye eden arkadaş yanlış anlamasın, tanıdığım kullanan insanlar var, çok da sorunsuz binilebilen, az yakan bişeymiş bunlara diycek bi lafım yok da, biraz da göze hitap etmesini istememiz çok mu, tamam az para vermek istiyoruz, bazı şeylerden vazgeçmemiz gerekebilir ama...
şahsen ybr125 olsun, cbf'ler olsun, görünüm itibariyle hiç hoşuma gitmiyor buna karşılık 250 mct, tigerlar oldukça güzel bence, veya kanuninin racingi de görüntü itibariyle fena diil, ama bu kanuni, mondial, kymco, keeway gibi motorlar, cgl'ye binmemizi gerektirecek kadar mı kötü, yani kısaca tecrübeli arkadaşların şunu söylemesini rica ediyorum:
mondial, kanuni, jinlun, vs... görüntü itibariyle seni tatmin edebilirler ama aldıktan sonra o kadar arıza, problem yaratacaklar ki sana, bunun yerine keşke bir cgl125 alsaydım da doğru düzgün para biriktirip bir hayabusa alana kadar cgl ile idare etseydim mi dedirtir adama bu motosikletler?
yani 5-10bin lira (en kötü ihtimalle) biriktirene kadar şekli şemali görüntüsü tarzı nolursa olsun, hiç hoşuna gitmese de honda ya da yamahaya mı binelim?