Arkadaşlar öncelikle meraba kask alıcam ama bu kasklardan sizce hangisini alıyım veya sizin bu kasklardan başka tavsiye ettiginiz kask varmı Şimdiden Teşekkür Ederim
Arkadaşlar öncelikle meraba kask alıcam ama bu kasklardan sizce hangisini alıyım veya sizin bu kasklardan başka tavsiye ettiginiz kask varmı Şimdiden Teşekkür Ederim
dostum bende agv gp 1 var 46 desenli siyah vizörlü 2 sene oldu aldım hala taş gibi bence avg al daha hiç sorun yaşamadım
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
bu kaskların hepsi birbirine yakın kasklar,hepsi seni memnun edecektir.LS2 moby ucuz ve şu anda kullandığım bir kask.İşçiliği agv den daha kaliteli ama biraz daha ağır ve buğu yapabiliyor bazen;onun dışında güvenerek kullanabilirsin.
Kolpa Adamları
Düşün Kardeşim O Zaman Ama Agv DeLi Yani
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
Güncel.........
Güncelllll...
Kardeşim AGV Fiyatı 345 TL feyizoğlu Motorda
AGV GP-1 Kask Feyizoglu sitesinde 195 tl yazıyo....
sessiz kask ıstıyorsan ve 180 km hızdan sonra bıle guven verıcı tavsıye ederım kullanıslı bır kask Lazer Vertigo LX Kask
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)