Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Peugout Mobiletler

REKLAM ALANI
    forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    105 70cc 3.8 hp, 103 ise 49 cc 2.6 hp güce sahip. 105 çok daha kuvvetli bir motordur.
    Aptallık En Büyük Günahtır !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

forevermore çok saolasın bilgiler için teşekkür ettim ...

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    105 çekişlerde kuvvetlidir ama 103 bir iki madifikasyonla düz yolda 105 den daha iyi gitmektedir.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

zaferkarizma kardeş walla ben pek düz yolda gitmeyecem karadeniz orduluyum köye gidip gelecem hafta sonları yollarda haliyle bayır çok dik değil ama bir mopedin zorlanacağı yollar o yüzden çekiş gücünü sordum genede yorumun için saolasın kardeşim

arkadaşlar bir ilanı inceledim motor hoşuma gitti pejo 105 19 karbüratör vs adam şey yazmış memeler küçük olduğundan az yakıyor yazmış peki bu çekiş gücünü etkilermi yokuşlarda felan motor bilgisi olan bi aydınlatırsa sevinirim ...

millet nerdesiniz yahu biliyorum çok soru sordum ama ilk defa motor alacam ve sonunda pişman olmak istemiyorum o yüzden yorumlarınızı bekliyorum

tekintekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki BANDİT 650 S (Haydut)
    Canım kardeşim ,sen en iyisi bir kez daha düşün...Elindeki para ile 125 cc veya 150 cc ikinci el scooter alabilirsin .Nette sahibinden sitesini bir kontrol et ,ne motorlar var ...Mopet ile uğraşma ,yemin ediyorum dertli olursun
    doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...

forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    Çin malı scooterların çektirdiklerini moped çektirmez. azcık merakla her yerini söker takarsın çoğu sorununa müdahale edersin. İlk motor için bence uygundur. Senelerce bu ülkenin yükünü çekti mopedler
    Aptallık En Büyük Günahtır !

Motosikleti
    Alıntı forevermore adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çin malı scooterların çektirdiklerini moped çektirmez. azcık merakla her yerini söker takarsın çoğu sorununa müdahale edersin. İlk motor için bence uygundur. Senelerce bu ülkenin yükünü çekti mopedler
    Soyut bir bakış açısı olarak deyerlendiriyorum...

kardeş ben arkadaşımın mobiletini sürdüm ve ne kadar keyif verici olduğuna kanaat getirdim vites derdin yok çek aragazını etraf seni izlesin moped ayrı bir tutkudur bunu belirtmek istedim

Motosikleti
    Harbiden yaa nasılda düşünemedim ,çekecen ikide ara gazı ,Ordu Fatsa,Ünye ...yürü babam yürü...

kardeş ben uzun yola gitmeyecem haftada bi kez köye gidecem o kadar yani bana bir moped yeterli zaten paramda mopede yetio yazdıklarımı okumamışın galiba

Motosikleti
    Valla ne alırsan al ,yazdıklarınıda çok iyi okudum sen sordun bizlerde cevap verdik sana doğru istikameti göstermeye çalıştık senin alacağın motosiklette benim hiç bir menfaatim olmaz ,gerçi sen en başından mopet almaya karar vermişsin zaten ...Çek aragazını millet seyretsin, Haa unutuyordum , kardeş dediğin kişi yani ben 49 yaşındayım ,hadi hayırlı olsun alacağın mopet ...

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    Alıntı FrdnBy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar son bir sorum daha olacak pejo alacam ama 105 mi daha iyi 103 mü detay olarak yokuşlarda hangisi daha iyi çeker , çekiş gücü atikliği vs bilgisi olan anlatabilirmi acaba saolun ...
    105 daha değişik yapılmış gittikçe açlır bi videosu varda şimdi olmaz
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd

slm

Alıntı umtglsr adlı üyeden alıntı Mesajı göster

satılık
    Bende bir zamanlar eskı 100luklerı vardı pek tavsıye etmıyorum koy yollarında
    Vıteslı kullanırım dersen EFSANE KARA JAWA tavsıye ederım, köy yollarında

Alıntı tekintekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla ne alırsan al ,yazdıklarınıda çok iyi okudum sen sordun bizlerde cevap verdik sana doğru istikameti göstermeye çalıştık senin alacağın motosiklette benim hiç bir menfaatim olmaz ,gerçi sen en başından mopet almaya karar vermişsin zaten ...Çek aragazını millet seyretsin, Haa unutuyordum , kardeş dediğin kişi yani ben 49 yaşındayım ,hadi hayırlı olsun alacağın mopet ...
    saolasın abi :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------

fz6_fazer tavsiyen için saol hemen araştırıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------

fz6_fazer şimdi baktım jawalarada çok kaba duruyo ya hoşuma gitmedi başka tavsiyelere açığım ama moped olacak sebebi ise ilk motorumun moped olmasını istiyorum zaten acemi sayılırım mantıklı degılmı ama

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)