105 70cc 3.8 hp, 103 ise 49 cc 2.6 hp güce sahip. 105 çok daha kuvvetli bir motordur.
105 70cc 3.8 hp, 103 ise 49 cc 2.6 hp güce sahip. 105 çok daha kuvvetli bir motordur.
Aptallık En Büyük Günahtır !
forevermore çok saolasın bilgiler için teşekkür ettim ...
105 çekişlerde kuvvetlidir ama 103 bir iki madifikasyonla düz yolda 105 den daha iyi gitmektedir.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
zaferkarizma kardeş walla ben pek düz yolda gitmeyecem karadeniz orduluyum köye gidip gelecem hafta sonları yollarda haliyle bayır çok dik değil ama bir mopedin zorlanacağı yollar o yüzden çekiş gücünü sordum genede yorumun için saolasın kardeşim
arkadaşlar bir ilanı inceledim motor hoşuma gitti pejo 105 19 karbüratör vs adam şey yazmış memeler küçük olduğundan az yakıyor yazmış peki bu çekiş gücünü etkilermi yokuşlarda felan motor bilgisi olan bi aydınlatırsa sevinirim ...
millet nerdesiniz yahu biliyorum çok soru sordum ama ilk defa motor alacam ve sonunda pişman olmak istemiyorum o yüzden yorumlarınızı bekliyorum
Canım kardeşim ,sen en iyisi bir kez daha düşün...Elindeki para ile 125 cc veya 150 cc ikinci el scooter alabilirsin .Nette sahibinden sitesini bir kontrol et ,ne motorlar var ...Mopet ile uğraşma ,yemin ediyorum dertli olursun
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
Çin malı scooterların çektirdiklerini moped çektirmez. azcık merakla her yerini söker takarsın çoğu sorununa müdahale edersin. İlk motor için bence uygundur. Senelerce bu ülkenin yükünü çekti mopedler
Aptallık En Büyük Günahtır !
kardeş ben arkadaşımın mobiletini sürdüm ve ne kadar keyif verici olduğuna kanaat getirdim vites derdin yok çek aragazını etraf seni izlesin moped ayrı bir tutkudur bunu belirtmek istedim
Harbiden yaa nasılda düşünemedim ,çekecen ikide ara gazı ,Ordu Fatsa,Ünye ...yürü babam yürü...
kardeş ben uzun yola gitmeyecem haftada bi kez köye gidecem o kadar yani bana bir moped yeterli zaten paramda mopede yetio yazdıklarımı okumamışın galiba
Valla ne alırsan al ,yazdıklarınıda çok iyi okudum sen sordun bizlerde cevap verdik sana doğru istikameti göstermeye çalıştık senin alacağın motosiklette benim hiç bir menfaatim olmaz ,gerçi sen en başından mopet almaya karar vermişsin zaten ...Çek aragazını millet seyretsin, Haa unutuyordum , kardeş dediğin kişi yani ben 49 yaşındayım ,hadi hayırlı olsun alacağın mopet ...
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
saolasın abi :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------
fz6_fazer tavsiyen için saol hemen araştırıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------
fz6_fazer şimdi baktım jawalarada çok kaba duruyo ya hoşuma gitmedi başka tavsiyelere açığım ama moped olacak sebebi ise ilk motorumun moped olmasını istiyorum zaten acemi sayılırım mantıklı degılmı ama
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)