ybr 125 2009 mu 2010 mu 2011 mi
Reklamlar
-
Arkadaşlar 0 km yamaha ybr 2011 almayı düşünüyordum fakat forumda hakkında pek iyi şeyler yazılmamış.Sizce hangi modelini almalıyım?Grenajlar kalitesiz falan deniyor 2011lerde.Görüntüsü de çok hoşuma gitmişti ama kararsızım şu an.Ybrnin 2010 veya 2011i ile 2009unu kullanan arkadaşlardan özellikle kurye arkadaşlardan yorum bekliyorum
Reklamlar
-
Yeni motosikletler eskiler gibi sağlam olmayabilir ama motor kısmındaki teknoloji bana göre daha her zaman daha iyidir.
-
ybr'ye altın topcase takmışlar ybr aynı ybr
-
UqUR_ adlı üyeden alıntı
ybr'ye altın topcase takmışlar ybr aynı ybr
sanırım kullanıyorsun.sağlamlık ve performans olarak nasıl eski modelleree göre?
-
fehmizcan107 adlı üyeden alıntı
sanırım kullanıyorsun.sağlamlık ve performans olarak nasıl eski modelleree göre?
eski model hiç kullanmadım fazla kıyaslayamam aldığımada memnunum inş sende alırsın bence bir üst model bir öncekinden iyidir,otomobildede öyle
-
zaten kötüleyen yazıları incelediğimde genelde cbf fanatikleri olduklarını gördüm ama sinek küçük olsa da mide bulandırıyor.Açıkçası kararsızlaştım.yardımın için teşekkürler sanırım 2011 alacağım.
-
2009. ybr yeni çıkanlarda motor çok kötü..
-
toor adlı üyeden alıntı
gördüğün kadarıylamı kötü, kullandığın kadarıyla mı kötü,havadan salladıgın kadarıylamı kötü
-
alıp devamlı kullanacaksan halen bayilerde 2008 ve 2009 ybr var fiyatları da makul
yok alıp satacaksan yeni model al satarken kolay olur bu benim düşüncem
bende 2008 city modeli var gayet memnunum 18.bin km,de sadece arka lastiği değiştirdim
-
toor adlı üyeden alıntı
Japon mühendisimisin sen 4700 tl ödeyip 3 bin km mi gezdin olağan üstü test merkezinmi var
Yamaha firmasını satın alıp tüm yeni modellerin kalitesi düşürülsün talimatımı verdin
Acizliğin bu kadarına pes diyorum bu yorumunu ciddiye alan varsa o kişi daha aciz demektir
-
Araçlarda her zaman son model satın alınır. 0 km alınacaksa bundan daha mantıklı bir davranış yoktur.
-
ben 2011 karar kıldım teşekkürler
-
Valla arkadaşım ben ybr'nin tüm modellerini beğeniyorum. Ama en son modeli biraz daha fazla teknoloji, estetik kokuyor sanki. Deponun yanıdaki grenajlar olsun, farı olsun, sinyaları olsun, egsozu olsun... Daha bir tatlı olmuş ybr. Diğer modellerinden kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Bence memnun kalınacak bir motor.
-
fehmizcan107 adlı üyeden alıntı
ben 2011 karar kıldım teşekkürler
Doğru karar, hayırlı olsun
-
arkadaşım 2011 modelini aldı...ne yaptıysa motorun stop etmesini çözemedi..sürekli rölantide de dengesizlik var diyor...karar senin...sıfırda olsa sorun çıkabiliyor...hazırlıklı ol...bu her ürün için geçerli tabi...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
hocaseko adlı üyeden alıntı
arkadaşım 2011 modelini aldı...ne yaptıysa motorun stop etmesini çözemedi..sürekli rölantide de dengesizlik var diyor...karar senin...sıfırda olsa sorun çıkabiliyor...hazırlıklı ol...bu her ürün için geçerli tabi...
0 aldıysa garantisi vardır hala problemı cözemeyip servisede götürmedıyse kötü olur tabi,inş düzeltirler
-
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
-ibrahim- adlı üyeden alıntı
Yeni motosikletler eskiler gibi sağlam olmayabilir ama motor kısmındaki teknoloji bana göre daha her zaman daha iyidir.
katılıyoum...
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
senin arayıpta bulamadığın yorumlardan bir tanesi zaten
-
UqUR_ adlı üyeden alıntı
senin arayıpta bulamadığın yorumlardan bir tanesi zaten
demi kanki hasret kaldım bu yorum lara yorumalr bnm için değil aslında. ben hergün ne motorlar görüyorum tamire gelen sizler görün yeter. ybr topiğinde bir arkadaş demiştiki bin tane ybr de 1 tane ancak fabrika sorunlu cıkar kendi motoru sorunlu cıkmıstıda evet 1000 tane ybr satıldımı bilmiyorum ama benim bildiğim 5 tanesi sorunlu cıktı.
1.si ybr topiğinde egzos sorunu
2. bu arkadaşın yazdıgı rolantide durmama
3. servise gelen farda düzensiz yanma sorunu
4.gene servise gelen gazda kesiklik sorunu
5.gene serviste gördüğüm gazda kesiklik sorunu
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)