ybr 125 2009 mu 2010 mu 2011 mi
Reklamlar
-
o 5 tane madde sorun olsa bari,adam motora zamanında bakım yapmıyor sonra motor bozulduğunda geliyor forum sitelerine derdini anlatıyor kendiside yorumlarda sorunu bulamayınca'da en sonunda'da götürüyor tamirciye, senin saydığın 5 maddede 2 dk lık iş bir usta için.
Reklamlar
-
UqUR_ adlı üyeden alıntı
o 5 tane madde sorun olsa bari,adam motora zamanında bakım yapmıyor sonra motor bozulduğunda geliyor forum sitelerine derdini anlatıyor kendiside yorumlarda sorunu bulamayınca'da en sonunda'da götürüyor tamirciye, senin saydığın 5 maddede 2 dk lık iş bir usta için.
tabikide zaten burası paylaşım sitesi dikakt edersen hiç birinin motoruna markasına bakmadan yardım ediyorum konuların çoğunda beni görüyosundur özellikle teknik konularda bnm gözümde kötü motor yoktur hani ruslar demişya çirkin kadın yoktur az votka vardır. benm içinde öle. ben sadece insanların dar görüşlülükten cıkması için ugraşıyorum o kadar. tabikide sitemizden yardım alıp motorunu tamir eden yada kazıklanmaktan kurtulan çok kişi var bu bizler ve sitemiz için birrer artıdır.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
-
Recaİ adlı üyeden alıntı
Zafer seni bi gün çözücem ama ne zaman bakalım
bu arada Motorun stop etmesini çözemedi demiş bi arkadaş..Rolanti ayarını yapıcaksın sürekli bozuluyor rödaj döneminde sabit durmuyor..
uvvv aşkum bnm sen beni çözemen cnm bnm
-
duymadınmı hiç çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)