Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zzr_250-zxr_250-zxr_400-gtr_250-xy_250-rs_250

REKLAM ALANI
    zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    arkadaşlar 250 cc için yardım istiyorum daha dogrusu kararsızım.

aradıgım özellikler :
    yakıt önemli deil.
    bakım masrafları önemli.
    yedek parça önemli.
    yedek parça fiyatları önemli.
    ürettiği güç önemli.
    saglamlık önemli.
    performans ve son hız önemli.

artık 250 ye geçmenin vaktinin geldiğini düşünüyorum 50.000 km yi geçik tecrübem var ve motorlarım manuel di. yakıt önemli olmasaydı hangi motoru seçerdiniz 250 klasmanında. veya bunlardan başka önerebileceğiniz bir motor varmı ?

sizler için bir anket hazırladım hangisi tercih ederdiniz ve etiğiniz motorları neden tercih ettiğiniz yazarmsıınız ?
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    TVS APACHE gitti...
    hyosung gt250 comet dostum kaliteli bi makine kullanımıda cok keyifli...
    İZMİT:cat:

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    GTR 250 ; Yakıtı az; Bakımı ucuz; parçası ucuz; 250 için seri bir motor; sağlamlığı yok Çarparsan motor dağılır aksi halde bişey olmaz
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    50.000 km tecrüben var...Ama 250 lik ler hakkında hiçbir bilgin yok...?!?!? Hiç bir bilgin yok diyorum çünkü maşallah herşeyi sormuşsun. Bugüne kadar da vitesli kullanmışsın... Üstelik yazdığın seçeneklere de bakıyorum da... RS250 felan...Pek doğru konuşan birisine benzemiyorsun.

hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    50.000 km tecrüben var...Ama 250 lik ler hakkında hiçbir bilgin yok...?!?!? Hiç bir bilgin yok diyorum çünkü maşallah herşeyi sormuşsun. Bugüne kadar da vitesli kullanmışsın... Üstelik yazdığın seçeneklere de bakıyorum da... RS250 felan...Pek doğru konuşan birisine benzemiyorsun.
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||

huska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 DL 650- '88 px200
    başlığı senin gibi motor bilgisi olan birinin açması biraz düşündürücü zafercim.sen karizmayı çizdirme al bi tane er-5 keyfine bak derim zzr,zxrda parça konusunda sıkıntı yaşayabilirsin 2005 2006 model temiz 2.el alabileceğin er 5ler var.bence hiç bulaşma 250 kategorisine,yaşın ve motor tecrübeni dikkate alarak kawa sempatizanı biri olduğunu bildiğimden er-5 senin için hem fiyat hem performansının tatminkar olmasından dolayı biçilmiş kaftan olarak gözüküyor

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yalnıs anladınız herhal kararsızlıgımdan doalyı böyle bir başlık actım. hiç bir bilgi die bişi yok bu motorların başlıklarını cok inceledim ama hal karar verebilmiş deilim. zxr 250 agır basıyor bnm için ama kullanıcıların ve sitedekilerin görüşlerini deneyimlerini duymak isterim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 ----------

Alıntı huska adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başlığı senin gibi motor bilgisi olan birinin açması biraz düşündürücü zafercim.sen karizmayı çizdirme al bi tane er-5 keyfine bak derim zzr,zxrda parça konusunda sıkıntı yaşayabilirsin 2005 2006 model temiz 2.el alabileceğin er 5ler var.bence hiç bulaşma 250 kategorisine,yaşın ve motor tecrübeni dikkate alarak kawa sempatizanı biri olduğunu bildiğimden er-5 senin için hem fiyat hem performansının tatminkar olmasından dolayı biçilmiş kaftan olarak gözüküyor
    önerin ve yazın için çok teşekkür ederim. tabikide illa bu motorları alıcaz die bişi yok ama fazla buyuk makina istememin nedeni cogunluk şe
    hir içi kullanıyorum o yüzden.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

ninja 250 al ama parça çok pahalıdır.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)