ktm italyan degil, Avusturya olmasin?
http://en.wikipedia.org/wiki/KTM_(mo...e_manufacturer)
ktm italyan degil, Avusturya olmasin?
http://en.wikipedia.org/wiki/KTM_(mo...e_manufacturer)
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
bu konu açıldığında x max yoktuda ondan. ayrıca ankete en fazla 10 şık koyulabiliyor
tamam o zaman şimdi x max var.Öyleyse en iyi maxi scooter xmax
Bravo Chaos106...Ayakta alkis tutuyorum...
Slogan Budur!!!
[B]Dance[/B] first [B]think[/B] later...It's the natural order...:wiinkk:
fiyat performans olarak en iyi maxi scooter yamaha x-max ( touring olarak mondial 125 kt benim motorum )
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
X max 250 gerçekten harika bir makina Kesinlikle 2500 cc sınıfında 1 numara. Daha üst sınıfta ise T max 500 (Black max) çok karizmatik duruyor..
xcıtıng500 üzerine scooter tanımam arkadaşlar.muhteşem bişey.sadece yakıt sarfiyatı biraz fazla.ama yol tutuşu harika.
xmax o kadar tutulduki son 6 ayda 2300(iki milyar üçyüz milyon) zam geldi .Talep çok olunca fiyatlara asılmasalar zaten ayıp olurdu.Ama olsun gene de verdiğin parayı sonuna kadar hakediyor.Performans desen var estetik desen var Yakıt tassarrufu desen oda var Etiketin kralı valla......
Tabii ki AN650 Burgman
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Bakın bakalım anketde ne cıkmıs..Yok sonradan piayasaya girmişmiş falanmıs filenmiş..Bazı gercekler asla degişmez...100.000 kere anket yapılsa sonuc değişmez..
Neye göre en iyi ?
Çok pahalı olunca mı en iyi ?(23,700 ytl )
Çok benzin yakıyorsa mı en iyi ?(100km de ortalama 7,5lt yakıor )
Yedek parça ve servis ağı zayıf olunca mı en iyi ?
Eğer en iyi bu yazdıklarıma göre ise evet en iyi scooter bu ama biraz gerçekçi olalım
Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca ..
kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
işin şakası tabi bu
mükemmel ötesi bir makine olan burgmandan baskası yalan derim ben...
doğru kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş lakin benim halim vaktim şükür yerinde kaldıki altımdaki makinenin fiyatı da çan çin çon mallarından kat ve kat fazla (10.150ytl onbinyüzelli ytl )Alınabilirlik oranı daha makul ve kalitesi tartışılmaz .Herkesin bindiği kendine güzeldir diyelim madem öyle bitirelim....
Bu arada karşılaştırmaları okudum.Benim motorum Silver Wing olduğu için özellikle oraları okudum.Burgman ile silver sahipleri arasında nerdeyse polemik denilebilecek durumlara gelinmiş.Ben şu kadarını söyleyeyim:Herkesin en beğendiği motor kendi motorudur.Benim niyetim Burgman almaktı.Ama Silver'in motor sesini duyunca hemen ona yöneldim.Teknik olarak burgman daha iyi olabilir.Ben bu tartışmaya girmek istemiyorum.Ama sürüş zevki olarak son sürat olarak düşünürseniz bende burgman 650 ye oy veririm.Bütün tartışmalar bir yana.Ben motor alırken önce gücüne,sonra tipine bakarım.Yakıt 3. sırada gelir.Param yetse burgman 650 alırdım.Kendi motorumdanda çok memnunum.Ama 180 ile giderken yanımdan geçen burgman 650 canımı sıkmadı desem yalan olur.Motor alırken önce tecrübenize sonra paranıza göre seçersiniz.Scooter'ın en hızlısı şu anda burgman 650 dir.Teknik özellik olarakta en yüksek teknoloji yine ondadır.Ama problemli olup olmadığını sadece uzun süre kullananlar bilir.Ben Silver ile hiç problem yaşamadım.Herkese şiddetle tavsiye ederim.
nexus veya beverly 500 şekilse şekil kaliteyse kalite hızsa hız gerisi hikaye
SiLverwing diorum
Born To Be wild,Live to Ride...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)