Nexus yolda da önde gider zatenmostwanted_57 adlı üyeden alıntı
Nexus yolda da önde gider zatenmostwanted_57 adlı üyeden alıntı
Ben şahsen gilera nexus'taki konu mankenini beğendim
Oyum ona olsun, ne yani çok mu
Keeway Superlight 150 :cherry:
34 ED 0798 (namı-diğer "vın vın")
Nexus 500 hayalimdeki motor ama listede Silverwing 650 ve Burgman 650 varken onlara ayip olur
hepsi birbirinden güzel
kimi yakıt yönünden avantajlı
kimi konfor kimide güç
ama bana kalırsa italyanlar bu işi iyi biliyor
Nexus 500
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
honda silverwing 600 öne geçmişmostwanted_57 adlı üyeden alıntı
bana göre en güzel maxi scooter kymco xciting 250.herkesin bi sevdiği motor var bu da benim hoşuma giden motor.bahsettiğiniz motorlar bana göre en iyi motorlar. ufak tefek birbirine üstünlüklerine rağmen hepside taş gibi. allah herkesin gönlüne göre versin. bu kadar ayrıntıya gerek yok sanırım.
suzuki burgman 400 süper ama gılerada adamı manyak ediyor süper tip uapmış namussuzlar bide virajlarda rahatça yatabiliyomuş yalnız honda goldwing in sınıfı ne eğer oda maxi scootersa eminim en kralının o olduğunu düşünür herkes
CBR 125 R
AN Burgman 650 Executive ABS
Bir de siyah renk olursa tadından yenmez
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
Evet arkadaşlar Alın size yeni Nexus Ankete eski kasasıyla katılması biraz ayıp kaçar dimi ama, diğerleri gibi o da yeni haliyle sunulsun buraya
Eee ne diyorsunuz, sizce varmı bundan daha havalısı ve daha hızlısı Ben eski modelle bile dün Çeşme otobanında 203 km/s yaptıysam bu virajda yapar o hızı sanırım Nexusa boşuna dememişler maxilerin ferrarisi diye
Erkan, öyle bir cümle yazmışsın ki, hani pazar günü bulmacalar olur ya, "buradaki 7 hatayı bulun !" diye. Aynen öyle seninki de...BenErkan adlı üyeden alıntı
1) Senin ne işin var 203 km/h süratte ?
2) Niye Nexus un süratini ön plana çıkartıyorsun ? Başka özelliğimi kalmadı ?
3) "Yeni model virajda bile yapar bu sürati" kısmındaki viraj olayı ! Nexus'un birçok harika özelliği arasında viraj bulunmuyor ki !
4) "Yeni model virajda bile yapar bu sürati" kısmındaki süratın arttığı iması: Netice de motor vs. değişmedi ki, sadece tipi değişti. Yani seninki ne gidiyorsa o da o kadar gider, belki biraz daha fazla....
5 ile 7 arasını da başkaları bulsun
Sen de sakın alınma bana ! Bak, dikkatle okursan hem Nexus'u hem de eski modeli yüceltiyorum. Bir tek sana biraz sitem ettim. O da o kadar sürat yaptığın için...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Leventcim dilim döndüğü kadar sorulara cevap vereyimledo adlı üyeden alıntı
1- Benim aslında bu süratlerle işim olmaz ama bir sitede Nexus max sürati konusu çok uzadı ve bende de merak ve hırs yarattı. İlk ve son kez deneme yaptım ve bu hızı gördü. Aslında arabanın hakkını ve diye bir laf var ya, bu motorun da hakkıını vermeden kullanıyorum Genelde düşük hızlarla gidiyorum. Çünkü bu ara epey kaza oldu çevremde, yoksa motora güvenmediğim için değil asla
2- Sadece Nexus için demeyim de Gilera'nın hemen hemen tüm scooterlarında tamamen hız ve performans için düşünülmüş ve konfor 2. plana atılmıştır. Nexus aynı gruptan olan bir Piaggio kadar konfora ve değişik aksesuarlara sahip değildir ama hız, viraj ve frenaj olarak tam bir hız motoru gibi düşünülerek tasarlanmıştır. Piaggioda arka lastik 150 iken Nexus'da 160'dır. Nexusla virajları çok daha rahat ve maxiden beklenmeyecek kadar yatarak alabilirsiniz.
3- Zaten madde 2 de buna da cevap verdim kısmen. Resimlerden ve Gilera sitelerinden okuyarak edindiğim bilgilere göre Nexus gitikçe daha performans ve viraj kabiliyeti üzerine geliştirilmeye devam ediliyor. Bu yüzden de virajda yapabileceği hızlar da artmış olabilir diye düşündüm
4- Motorların süratini arttırmak için sadece motor şekli değişmesi gerekmez. Hızı etkileyen başka faktörler de vardır. Aerodinamik dizayn da çok önemli bir etkendir ve yeni modelden bu aerodinamik yapının daha da geliştirildiği çok net belli olmaktadır.
Son not: Etrafımda bu kadar kazanın yaşandığı bu dönemde bu hızı yaptığım için ben de kendimi kınıyorum
Yavrum Burgman 650 nasıl da kapatmış arayı
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
Genelde herkes kendi beğenisine göre ve birazda duygusal bakmış olaya. Özellikle ankette Burgman 650 varken neye göre Burgman 400 en iyi deniyor anlamak mümkün değil. Özellikler göz önüne alınırsa Burgman 650 maxi scooter'da son noktadır. İkinciliği ise Honda Silver Wing 600 alır. En büyük özellikleri ABS'lerinin olması. Tecrübelerimle söylüyorum ki ABS olmasaydı bugüne kadar bir çok kaza yapabilirdim. Unutmayalım ki motorda aranması gereken en önemli özellik "GÜVENLİK". Burgman 650 de diğer hiçbir scooter'da olmayan özellikler var : Otomatik ve manuel vites bir arada, otomatik katlanan aynalar, otomatik yükseklik ayarlı ön cam bunlardan ilk göze çarpanlar. E tabi herşeyin de bir bedeli var.
mkirdal olaya çok düz mantıkla bakmışsın. Motorun iyi olması cc ve abs ile düz orantılı olsaydı kawa er6f 600 lük abs li olmayan tüm racinglerden daha iyi bir motor olurdu! Ne alaka. Motorların iyi olmasını sağlayan başka birçok özellik vardır. Aslında burada başlık en sevdiğiniz maxi hangisi olmalıydı bence. Her modelin birbirine göre üstünlükleri var. Ben kendi motorumu örnek veriyorum. Marka olmuş diğer maxiler arasında konfor açısından sonlarda kalır, sert süspansiyonludur, ama bu konfor için düşünülmemiştir. Hızlanma ve viraj kabiliyetinde ise bu saydığın modeller bile zor kafa tutar Nexus ile..
Burgman 650'de yatar virajlarda evelallah
Gösterge tablosu değil, bir mutluluk tablosu
Gstring evet fena yatmıyor ama bundan kullandığında sakın virajlarda bir Nexus ile kapımaya çalışma sakınnn
Aklın g-string de kalmış anlaşılan...
Şahane poz budurrrrr........
Haketen ha elim sürçmüş pardonG-Strider adlı üyeden alıntı
Bunların hepsı ıyı ama burgman 650 vr gılera nexus 500 super
2011 Model Motoran Karry 125 (Çakma Vespa Gts 250)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)