tabikide burgman 400 çünkü avrupada 2003 yılı en çok satan motor duruşu bile mannnnnyak ama istersen sende bizim tayfaya katıl mondial zat 150 iskenderun mehmet bilgin
tabikide burgman 400 çünkü avrupada 2003 yılı en çok satan motor duruşu bile mannnnnyak ama istersen sende bizim tayfaya katıl mondial zat 150 iskenderun mehmet bilgin
abi alacaksan majesty400 kalite harika bişe ama 250cc istiyorsan xmax250 var onada bak...
Yamaha, Suzuki, Honda, Piaggio tüm bu markalar gerek maxi scooter olsun gereksede racing olsun hepside kendi alanlarında kalitelerini kanıtlamış markalar. Kanımca şu iyi bu kötü demek yanlış olur çünkü hepsi çok iyi. Önemli olan seni cezbeden hangi marka, ilk baktığında hangisine kanın ısındı. Sonuçta bu firmaların teknolojileri farklı olsa da müsteriye sunmuş oldukları özellikler hemen hemen aynı. Ben bir x9 kullanıcısı olarak piaggio yu sana önerebilirim. Çok severek aldım ve (nazar değmesin) memnunum. Servisinde bir problem yok gerçi parçası pahalı diyorlar ama sonuçta eğer sıfır alacaksan zaten 2 yıl garanti veriyorlar.
Fuara git (motoshow) şöle hepsinin karşısında dur. Ve içine sinene karar ver. Ona sen bineceksin, sen süreceksin,
Kalbinin sesini dinle ( ulem amma duygulu yazdım :)))
Piaggio iyidir :queen:
Bana kalırsa tercihin burgman veya Silverwing arasında tercih yap ama eğer şehiriçi gezme için istiyosan PİAGGİO X8 derim benim tercihim bu olurdu ama malesef şimidilki asya 150t ye biniyoruz
ben de X9 250cc almayı düsünüyorum ama bu otv den dolayı fiyatlarda dengesizlik var birileri bana mayıs ayını gor fiyatlar dengeye girer dedi ne dersiniz 2005 model 2000 km civarında 7000 ytl fiyat uygun mu ?
anket ekledim
hadi bakalım oyları görelim
(gerçi biraz geç oldu ama)
Yamaha Majesty 400 ::: 1 numara :::
Gilera Nexus 500 tek geçerim, üzerinde kendinizi Atılgan'a binmiş He-man gibi hissediyorsunuz
Scooter ın kralı Burgman'dır alacak olsam
1-AN650
2-AN400 K7
3-Silverwing 600
AN650 Küçük Goldwing
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
yaa arkadaşlar bi scootera 10-15 milyar vermek bana çok mantıklı gelmio... biliorum şimdi bu sölediime kızan çok arkadaş olucak ama bu benim fikrim... hepsi çok güzel ama scooter neticede !!!
AN400 sende var diye Silverwing den daha iyi mi oluyor..Duffy adlı üyeden alıntı
Biri 600cc oteki 400cc hadi cc onemli degil diyorsan Silverwing ABS li (ABS Hayat kurtarir!!)
Yamaha T-MAX yada PİAGGO X9
başka bilmem
.........
mehmet abi bunlar aşmış sende yatır active'ı bu kadar olay bitmiş demektir.
çok güseL wala diyecek bişe yok
.........
yav bu xciting 500 gözüme çok güzel görünüyo...
varmı kullanan, kullanıpta beğenip-beğenmeyen...
vallaha ne diyeyim bilemiyorum ben de PIAGGIO X9 250 ile HONDA FJS400 arasında secim yapamıyorum tabiii birde bazı bayiler OTV den önce kendi üzerlerine motorları almıslar simdi uygun fiyata satıyorlar bu tarz elinde motor olan bayi bulabilirsem süper olacak eger bu koınuda bilgisi olan varsa bana yazarsa sevinirim ... 0 537 322 58 32 tel numaram
Merhabalar , ben Honda Silverwing kullanıyorum,bundan önce Burgman 400 vardı , fakat Silverwing son nokta şuan . Çok memnunun tafsiye ederim, çok keyifli ....
Birolsen gule gule kullan ama tecrubelerini yazarsan ( Hizlanmasi , Fren mesafesi , Rahatlik , Kadranlarin okunabilirligi vb.. ) sevinirim..birolsen adlı üyeden alıntı
ankette son durum
(29-04-2006 17:20)
gilere nexus çok az bir farkla önde. bakalım hangisi kazanacak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)