Bence de tek kral var oda suzuki Burgman 650
Bence de tek kral var oda suzuki Burgman 650
Gilera Nexus ucuz malzemeden yapilmis fakat 500cc ler arasinda T-Max ten sonra ikinci sirayi alabilir..
1. Burgman 650 Executive
2. Honda Silverwing 600
3. BlackMax
piaggionun x serisi son teknoloji iceriyor. Kesinlikle bir numara !
arkadaşlar bende ilk motorumu almayı düşünüyorum.allah izin verirse X8 olucak.X8 ile yazın hiç durmadan 150 km (şişli-m.ereğlisi)yapmayı planlıyorum.bir kaç sorum olacak:
yaklaşık olark ne yakar?
motor kuvvetsiz gelir mi?
sorun çıkartır mı?
şimdiden teşekkürler.
yahu karar vermek ne zor iş. bir gün burgman 400 diyorum, yokyok bu kadar para motora verilir mi diyorum, ertesi gün x8 e karar veriyorum, galeriye gidiyorum beverly den başkası yalan diyorlar. çıldırıcam. en son beynimi gazlıycam galiba...
x8 demiştim ki 250 liliği çıkıyormuş. arkadaşlar 250 lilik almak daha mı mantıklı yardımcı olur musunuz...
Ben beverly 250 alıyorum, lastik ebatları ve iyi yol tutuşu benim için tercih sebebi oldu.x8 in en büyük avantajı geniş bir bagaj hacminin olması,burda tercih senin en çok hangisini beğeneceğindir.
su an benim bildigim en iyi maxi scoter honda sılvervıng 400 cunku servis cok iyi ve hondanın sorunsuzlugu eklendiginde pek secenek yok gibi
Hem manuel hemde otomatik vites olması nedeniyle burgman 650 ......
tabi fiyatı da ona göre.....
Arkadaşlar ben bu maxiscooter olayını geçen seneden beri baya bi takip ediyorum , Türkiye piyasasında en çok Honda Silverwing 600 ve Burgman 400 ün tutulduğunu görüyorum.
Şu an birde Silverwing 400 geldi piyasaya fiyat olarak gayet iyi görünüyo ve dış görünüş olsun ebat olsun, 600lükle aynı. ben bu motoru ciddi manada düşünüyorum...
Arkadaşlar bide asıl soru, bu maxi scooterların yakıt değerlerini motoru kullanıcılarından tam olarak verebilecek arkadaşlar varmı... yakıt değerleri konusunda bir muamma hüküm sürüp gidiyo... Kimileri neredeyse bir otomobil kadar yaktıklarını falan söylüyo...
Marka model ve yakıt tüketimi bilgilerini kullanıcılar girerlerse forumumuza çok faydalı bilgiler kazandırmış olacaklar... TEŞEKKÜRLER.
Selam arkadaşlar ,
Öncelikle bende yaklaşık 1 yıllık motor ehliyeti var ama motorum yok,bu fuarda gidip gaza gelirsem biraz da zorlayarak bi maxi scooter almak istiyorum ve 1 senedir de forumlardan ,dergilerden , internetten devamlı takip ediyorum modelleri ve gelişmeleri..
Ankara da oturuyorum , burda motor kullanıcılarının sayısı dolayısıyla motor satışları istanbuldaki kadar değil , burda modellerin gerçeğini bile görmek mümkün değil bu yüzden fuarı iple çekiyorum. Benimde kararsızlığım aynı şekilde Burgman 400 , Piaggio X9 500 , Silverwing 400 , Majesty 400 arasında ..
Bunlardan şimdilik Burgman 400 ağır basıyo ama onunda teker ebatlarının küçük olması , tekerleri arasındaki mesafenin uzun olması nedeniyle tümsekler diyarı Ankara da zorlanıcağımı düşünüyorum. Silverwing 400 ise yeni bi model , bunuda fuarda incelemeyi düşünüyorum , bu modelle ilgili bilgisi olanlar bi zahmet bi kıyaslama yapabilirler mi Burgmanla.
Teşekkür ediyorum herkese...
burgman 400 mü aliim Gilera nexus 500 mü? yardım pls.
[B]Md[/B]
Gilera Nexus Motomax kampanyası var.
2500 peşin, kalanı 24 ay vade ile ayda 375
Toplamda 11.250 Banka kasko falan 12000ytl yuvarlanırsa.
Burgman 400 de de olsa öyle bir kampanya sanırım patlama yaşanır.
Burgmanlar ABS li mi?
2007 de kaporta değiştiraceklermiş diye duyunca beklemeye aldım.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Burgman 400 de ABS yok.. Burgman 650 Executive de ABS var..
650 nin kasasi ne zaman degisicek bilgisi olan varmi?
Bana hangisini beleş verirlerse bence en iyisi o dur
Suzukiler ve hondalar iyi x8 - x9 larda iyi gayet aslında hepsi iyi beee.
yamaha t-max ile suzuki burgman 650 ABS arasında kaldım
hepsi güzel ama bunlar ayrılıyolar biraz diğerlerinden!hani şu 100 metre finallerindeki 4 ve 5 numaralar gibi
bayrağa uzanan eller kırılsın!!!
Yamaha Majesty 400 çok güzel !
honda silverwing 600 ve 400 tartışılmaz rakipsiz
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
SYM'nin turkce sitesi http://www.motana.com.tr/urunlerimiz.php
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)