Tabiki Suzuki Burgman warmı başka soru ledo nun dediği gibi
Tabiki Suzuki Burgman warmı başka soru ledo nun dediği gibi
1-honda silvering 400
2-gilera nexus
her ikiside vitesli tercih etmeseydim ,almayı düşündüğüm hatta motordelisi.com'da açtığım topicte arkadaşların fikirlerini aldığım modeller,gerçi o dönem silver 400 gelmemişti aksi halde 1.tercihim olurdu
NOPAINNOGAIN
KAWASAKİZ750
Arkadaslar Hangi Motorlar Vtesli Hangisi Vitessiz Ama Gilera Nexus Icin Ne Diorsunuz Iimi
gılere nexus görünüşü çok güzel
Arkadasim Hersey Dis Gorunuse Bakmior Yani Ama Herkes Bir Solesin Fren Sistemi Ne ?
Sizce Nasil Yani Alcam Sizden Bilgi Bekliorum Nasuil Yanikac Basior Enson
Selamlar siteye yeni katıldım ve mart sonundaki motoshow a kadar karar vermek istiyorum. Yamaha Majesty 400 ya da Gilera Nexus 500 ama daha öncehiç motorsiklet kullanmadim ve açıkçası biraz korkuyorum. Şu an ehliyet işleriyle meşgulum. Sizca daha düşük cc bir motorla mı başlamak gerek? X8 200 de çok hoş
200 cc bir motorla köprüden karşıya geçmek sizce nekadar güvenli? ( Kozyatağı - Aksaray )
Teşekkürler
selam daha önce hiç motorsiklet kullanmadim ama çok geç olmadan başlamak istiyorum şu an ehliyet almaya çalışıyorum sizce küçük cc motorla mi başlayayım yoksa Majesty 400 ya da Gilera Nexus 500 kullanabilirmiyim acemi olarak ? )
X8 200 de çok hoş .. sizce 200 cc köprüden geçmek için yeterli olur mu? Kozyatagı-Aksaray arası gitmem gerek..
Teşekkür ederim
Unutmayınız.. Türkiye de yasıyoruz..
Yani;
fiyat+kalite+servis+yedekparça+2. el satış kolaylığı = BURGMAN
Zühtücüğüm, denklemini gördüm de sonuca nasıl vardın anlayamadımzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Şu denklem bir bakalım :
fiyat : ikiside aynı seviyede
kalite : scooter ın mucidi, dünyada bugüne kadar en çok scooter üretmiş satmış, yedek parça üretmiş "piaggio" daha mı az kaliteli ? Ya da işçilik kalitesi mi zayıf? Sen hiç X9 u yakından gördünmü ?
servis: sen korlasa gidiyorsun. Eğer iyiyse onlar aynı zamanda Piaggio servisi değil mi?
Not: Ben bunu Piaggio X9 ve Burgmana göre yaptım, başka birçok marka ve model olabilir
yedekparça: Hiç Burgman yedek parçası veya Piaggio yedek parçası ihtiyacın oldumu ki biri öbüründen daha iyi olduğunu bilelim? Ama parça fiyatlarını bi araştırıver istersen!
2.el satış kolaylığı : Ben bugüne kadar , elinden çıkartamadığı için şikayet eden ne bir piaggio sahibi gördüm ne de Burgman
Tek tek incelediğim zaman bu denklem : X9 = Burgman veriyor, gerisi zevk meselesi. Sen nasıl Burgman çıkarttın bi anlat da anlayalım
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
fiyat = hem alım aşamasında hemde son madde olan 2. el satısı ile orantılayarak baktıgında en az kayıpla cıktıgını görceksin..
kalite= ben piaggio kalitesiz demedimki..sadece burgman daha kaliteli dedim
servis= Ne güsel piaggio demekki burgman servisine güvenmişki servis yetkisi vermiş.
yedekparça= Parça bulunurlulugu açısından değil zaten parçaya olan ihtiyaçsızlığı vurgulamıştım. Dolayısıyle fiyat önemsiz. Bu konuyu Türkiyedeki taksicilere "kardesim neden tofaş kullanıosunuz" dediğimizdeki cevapla daha ii anlarız.."abi parçası ucuz" ) Halbuki parçaya ihtiyacın olursa parça fiyatı önemli..)
2.el satış kolaylığı.= satabilse satacak bi sürü x9 oldugunu araştırırsak buluruz.. ama satılıga cıkıpta satılamayan burgman asla göremeyiz..hemde 1. madde ile orantılayarak en az kayıpla...
Bak ne güsel açtık denklemi...
Ama mühim olan herkesin motoruna kazasız belasız ve motor kardeşliği ruhu ile binmesi öyle değilmi...
Ben tüm motorları ve motorcuları seviorum..
Bul da göster kardeşim, öyle ortaya karışık söylemekle olmuo bu işlerzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Neye göre vurguluyosun ? Sen hangisini uzun yıllardır kullandın da bu kadar net konuşuyosun ?zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Yoksa tanıdığın biri var da, onun da bi tanıdığının amcasının halasının kuzeni mi söylemiş
Not: ben daha didonu eğilen piagggio duymadım
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ledo adlı üyeden alıntı
Tabiki aynı soruları karşılıklı birbirimize yöneltebiliriz illa kişinin kendi kullanımyle bazı noktalara değinmesi gerekmior.. bide pazarın dinamiği ve eski kullanıcıların görüşleri ve deneyimleri var. Her ne kadar bu kişiler amca hala kuzen olmasada...
Valla, bizim burada bi moderator arkadaşımız var. İsmi BBRR.Ortopedist adlı üyeden alıntı
O diyo ki, her zaman düşük cc ile başlamak en iyisidir
Bi oku şurayı istersen : http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8723
Yamaha x-max 250 ye ne dersiniz?
bence piaggio X8 al. 1.300 ytl fark var ama fazlasıyla değer o miktara.cunuvar adlı üyeden alıntı
param yamahaya yetiyor dersen bulabilirsen temiz bir 2. el bi piaggio X8 alırsın.
yamaha x-max hakkında bi fikrim yok. bu x-max:
PİAGGİO X8 de bu:
fiyatı:8.300 ytl
Sanırım piaggio beverly 250 alacağım.Bir kampanya yapmışlar 7000 ytl ye veriyorlar.
Gençler bir de Honda Silverwing 400 var, yeni çıktı 10.8000ytl sanırım fiyatı bu da yeni bir seçenek
ha bu arada bence alemin kralı Burgman 400 > 9.999YTL
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
nebilim geçen bi nezus 500 gördüm ışıklarda lafladık 180 kadran var görüyorum dedi ve önümde bi kalkışı var direk arka lastiğe odaklandım esniyor lanet tam benlik bi alet asla hantal değil ve gerektiğinde gerçekten güçlü bi makina
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)