FJS 600 SILVERWING ABS Dikkatini çekiyormu abs var gerisi boş....
FJS 600 SILVERWING ABS Dikkatini çekiyormu abs var gerisi boş....
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
Nexus diyorum başka birşey demiyorum, şaftlı tek maxi-scooter
evet 15.000 ytl ama bagajı yoknx4_falcon adlı üyeden alıntı
şaft ne oluyor tam olarakOne_Way adlı üyeden alıntı
Hayatını koruyan şey bagaj değil Frendir
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
arkadaşlar resim eklemek istedim ama ancak bu kadar yapabildim kusura bakmayın ama www.sym.com.es adresinden bakabilirsiniz 250 maxiler arasına girebilir ve iyi bir rakip olabilir diye düşünüyorum kusura bakmayın...
dongul murat
yorumlar çok karışık.yinede sonuçta en iyi maxi bir türlü çıkmıyor.hangisii?????
bence burgman 650 veya piaggo X8
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
abs yok diye frendemi yok. eskiden absmi vardı???nx4_falcon adlı üyeden alıntı
ayrıca sırf abs si var diye onu alcak değilim ya. tamam güzel bişey ama işime yaramaz.
ama beni düşündüğün için teşekkürler
gropsy, senin dediğin bu mu. Sym gts 250
sende bu motordan var ha. nasıl memnunmusun motordan. ne kadara aldın ??
evet bu ben 6800 e aldım.çok memnunum harika ama resimdekini egzosu fln oynanmış galiba.ama olsun birde o 2.el falanmı fiyat ne kadar
dongul murat
yok ben o resmi google den buldum. bilmiyorum 2. el mi satılıkmı.
türkiyede varmı bu? yada türkçe sitesi varmı?
var tabide türkçe sitesi daha yok .yapım aşamasında...
dongul murat
arkadaşlar aprilla scarabeo 200GT kullanacısıyım maxi scootter sınıfında yukarda 500 ün resmi var performans ve lastik 16 bilginize 2 senedir hiçsorun yaşamadım
arkadaşlar en iyi maxi scooter suzuki burgman 650 executive abs dir.fiyatı 18.667ytl abs var en önemlisi hiç bir scooter da olmayan tiptronik vites hem otomotik hemde vitesli bunu tartışmak bile çok saçma eni iyi maxi scooter SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTİVE ABS dir.
Tıptronic şanzıman başlı başına bir artı Burgman için....... silverving de de ABS var ancak şanzımanı CVT....
Burgman maxi scooter sınıfının kralıdır bence....
Ya arkadaslar biraz yardimci olun yaw ben simdi yaza dogru gilera nexus 500 almak istiorum ama sizin yazilariniz biraz benim fikrimi sasirrti yani gilera ilk 3e bile girmiomu?
siz ce nasil bir motor?
oburkinlereden fatrki ne?
son sorum bu motorlarda hangi.erinde cd calar var belki sacma soru ama bazen oluor?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)