Ben (250ccde) Yamaha xmax 250 ile GP1 250 arasında karar veremiyorum. 2007 model 2. elllerinde xmax 250 1000tl daha pahalı. Parca serviste ise sanırım yamaha daha avantajlı. Fiyat performansta hangisi kullanıcı dostdur?
Ben (250ccde) Yamaha xmax 250 ile GP1 250 arasında karar veremiyorum. 2007 model 2. elllerinde xmax 250 1000tl daha pahalı. Parca serviste ise sanırım yamaha daha avantajlı. Fiyat performansta hangisi kullanıcı dostdur?
Yamaha'nın Beldeyama ile problemleri olduğunu ve distribütörlüğünü iptal edeceğini duymuştum, Yamaha parça - servis yönünden şu sıralar sıkıntılı olabilir. Derbi (aslında tüm italyanlar Piaggio grubu, Aprilla, Gilera, Malaguti, Moto guzzi) yedek parça - servis - işçilik diğerlerine göre daha pahalıdır. Ama her iki seçimde (Yamaha - GP1) kalitesini kanıtlamış motorlar... 2.ellerde sanırım Yamaha daha çabuk elden çıkarılabilir ki Xmax' ın piyasası bayağı bir hareketli...
Sahi en iyisi hangisi.. Hortlamalı bence bu başlık! Jant büyüklüklerine göre karşılaştırsak?
Anketteki scooterların çoğu artık üretilmiyor bile, yerlerini yeni modelleri aldı. Ancak benim şahsi fikrim böyle bir kıyaslama yapılacaksa da aynı siklette olan maxiler karşılaştırlmalı. Yine şahsi fikrim 250 ve 400 klasmanında Yamaha xmax 500de tmax 500 üstünde ise Honda integra
Öncelikle konu çok faydalı açtığınız için teşekkürler. Fakat görseller gözükmüyor, güncellenebilir mi?
PIAGGIO XEVO 250 az yakar, atiktir, bakımları yapıldığı sürece ömürlük motordur, ve çok kullanıışlıdır, avrupa da ki en yaygın maxi scooterdır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)