Diyen diyene...yok su malmıs yok efsaneymiş...sonuca bakın sonuca..su anda dünyanın en cok satan scooter ı hangisi bi bakın ondan sonra bide anket sonuclarına bakın..daha ne konusuoruz anlamadım...)
Diyen diyene...yok su malmıs yok efsaneymiş...sonuca bakın sonuca..su anda dünyanın en cok satan scooter ı hangisi bi bakın ondan sonra bide anket sonuclarına bakın..daha ne konusuoruz anlamadım...)
abi siz ne kadar uzatmışsınız yahu bu en iyi olayını gilera nexus deyin geçsin
Dünyanın en çok satan scooter i burgman mı , yoksa tüm honda scooter modellerinin toplamı mı ????
Birde bu iş zevk işidir , niye ısrar ediyorsunuz ki insanlara...
Maxi olsun birazda sportif bi ruh olsun diyen gider nexus alır.
Maxi olsun , heybetli , şatafatlı olsun , bakan bir daha baksın diyen gider , burgman alır...
görünüşü hoşuna gider bazısı , gider silverving alır.
şimdi nexus ile burgman ikiside maksi ancak , 5 serisi bmw ile M5 i karşılaştırmak gibi bi şey ikisini karşılaştırmak.
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
yaw tartışmaya gerek yok tabikide burgman 650 yaw dev gibi makine beeee ahh ahhhh
dongul murat
merhabalar bir motorsiklet tamircisi olarak Türkiyede ve dünyadaki scooter motor tarzında piaggio üzerine bir marka tanımam.gözünüz kapalı bu motorsikletlerin tüm modellerinden randıman alabilirsiniz.Ayrıca X9 bu kılansmanda kıyaslanacak bir motorsiklet değil.. Göstermiş olduğunuz motorsiklet modelleri kesinlikle X9 un rakibi olamaz.Eğer siz x9 u hiç kullanmadıysanız işte o zaman böyle kıyaslamalar ortaya çıkar. RAKİPSİZ X9 X9 X9
hondanın tüm modellerini anlayamadım ama neyse..
ayrıca Kimsenin ısrar ettii filen yok yaw.. sadece gercekleri sölüorus..herkesin görüşüne saygımız sonsuz..
ha bu arada m5 ile 5 serisi karsılastırması tam olmamıs..burgman-gilera ayrı markalar ama olsun bu görüşede saygımız sonsuz..
burgman 650 farkı bayağı açmış.
tabiikide honda silverwing başka hangisi olabilirki nokta.
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
arkadaşlr ben burgman 400 kullandım..ilk motorumdu...cidden çok rahat...üstündyken motorla bir bütün halinde hissediyosunuz...iyi akıyo..kimseye mahçup olmuyosunuz...aşırı şekilde rahat...eksileri: 2. eli tahmin ettiğiniz kadar yüksek değil..ama zaten artık hiç bir motorun 2. eli iyi değil....650 ye bindim..gereksiz derecede büyük...triptronik şanzumanda çok gerekli bi şey değil...sanırım firma bir adım öne geçmek için böyle bi şey denemiş...400 lük zaten yeterince büyük...
nexus un yeni modeli cidden çok cezbedici...insanın düşünmeden alası geliyor...ayrıca scooterların bir handikapı olan yere yakınlık nexus da düşünülmüş..2 teker arası v biçiminde açılmış....bu çok enmli bir avantaj......
rahatlık arıyan burgman 400 den şaşmasın...bakımlarınıda yaptırırsa sorunsuz biş şekil de uzuuun yıllar biner..nexus un yeni yüzü ise dış görünüme önem verenler için kesinlikle şaşılmayacak bir adres
herkese selamlar
selamlar herkeze. ben bir motor meraklısıyım ve kendime bir motor almak istiyorum fakat 4-5 milyar ciwarında bir bütçem var. maxi scooterlardan hanigisnin ikinci eline yeter param bana bi fikir verebilirmisiniz
arkadaşlar suzuki burgman varken siz hangi scooter ları tartışıyorsunuz anlamıyorum. amerika da bile en çok satılan maxilerin chevrolet i burgman tabiki
Bence Gilera Nexus, görüntü açısından çok albenili bir motor
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
SUZUKI BURGMAN650 EXECUTIVE in bulundugu bir sıralamada, en iyi maxi-scooter hangisi? diye sormak bile, bence Abesle iştigal etmektir.
BURGMAN650 yi çıkarın tartışmaya devam edin derim...
YOKSA SORU ANLAMINI YİTİRİYOR...
mericd
Suzuki Burgman650 Executive
YAŞADIKLARINI KAR SAYMA,
YAŞADIĞIN KADAR YAKINSIN SONUNA
Nexus kraldır...............................
benim birden fazla cevabım var:
sık sık şehir dışına çıksaydım ve parayı sokakta bulsaydım: burgman 650
keyfi yakın gezilerde bulsaydım: Silver Wing 400
tutkuyu özgürlükte değil, hızda ve akselerasyonda bulsaydım: nexus 500
benim bir kararım var: x9 250 evo. çünkü benim.
Selam arkadaşlar.ben bu kıyaslamada yaklaşık 23000 ytl fiyatındaki burgman 650nin,ortalama olarak 15000ytl değerindeki diğer modellerle karşılaştırılmasını uygun bulmuyorum.bununla birlikte nexusta,sportif özellikleriyle diğer gezi motoru tarzındaki scuterlardan ayrılır.hepsinin özellikleri farklı farklı.ben bi nexus kullanıcısı olarak motorumdan çok memnunum.viraj kabiliyeti, frenajı,akselerasyonu ve son sürati çok iyi bi motor.yol bilgisayarı,yükseklik ayarlı amortisörü,immobilizer ve uzaktan kumanda ile açılabilen bagaj gibi güzel özellikleri var.ayrıca piaggio yıllar önce gilera firmasını bünyesine aldı ve şuan nexsuslarda kullanılan motor 500lük piaggioda kullanılan motorun aynısı sadece bikaç beygir güçlendirilmişi.nexus piaggio kalitesine sahip bi motordur.diğer markalar hakkında fazla bilgi sahip olmadığım için fikir beyan edemeyeceğim.herkeze motorlarıyla kazasız belasız seyirler diliyorum.
Bence burgman OLdukça MAxi..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)