Aklımda şu an Honda Cbf 150 var ama yinede tam karar veremedim ama büyük ihtimal Honda alırım.
Aklımda şu an Honda Cbf 150 var ama yinede tam karar veremedim ama büyük ihtimal Honda alırım.
Titreşim: sıfır! Çekiş: Harika. Dizayn: idare eder. Netice de bir Çin li. Ama YBR ile CBF 150 nin fiyat,yakıt ve performansı ile karşılaştırılsın, WİNDY S derim. Bugüne kadar motor (2 vites Komar,mobiyllette,pejo,puch,jawa 250,1969 model 250 lik sabit kafa MZ,CZ 180, Jawa 350, 1997 model MZ 301) kullanmış biri olarak Kanuni derim. Çünkü hafta sonları Çorum da kırkdilim mevkii var dağlık bir arazi ve dik bir rampa, çoğunlukla (YBR,Hondası...olan) arkadaşlarla buralardan geçiyoruz ve kanuni en önde. Haaa benim motoru toplarken biraz acele etmişler, o sebeple kablo ve kordonlar yerinde değil bir de sadece ve sadece virajlarda (90-100 km/h de) bence denge de bir problem var gibi bunların dışında süper...
Artık bu tür başlıklar yasaklanmalı...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Windy fiyat olarak uygun, yedek parçası bol ve ucuzdur fakat uzun vadede dayanıklılık ve sağlamlık açısından tercih etmiyorum. Kanuni yada mondial almak yerine birazcık daha katıp uzun vadede daha sağlam bir motor almayı tercih ediyorum.
parada sorun yoksa gil al bi cbf kulananlar memnun ama az yaksın dersende ybr al onu kullananlar dahada memnun apachiyi bilemem titreşim varmış kullananlar yakınıyor
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Evet katılıyorum size, bende CBF düşünüyorum. CBF; 100 km'de ne kadar yakıyor ortalama acaba? Bilgisi olan var mıdır?
İcatal Kardeş 'Windy' İçin denge Problemi var demişsin fakat diğer yandan motosikleti övmüşsün.Nasıl oluyor anlamadım.Denge motosiklette herşeydir bence.
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
Honda CBF'nin 100 Km'de tükettiği yakıt oranı ne kadar, bilen var mıdır arkadaşlar?
Sakin kullanımda 100 kilometrede 2 ile 2,5 litre arasında;
devirli kullanımda 100 kilometrede 2,5 ile 3 litre arasında yakar
Bu tip ve diğer tüm detaylı soruların cevapları aşağıdaki başlıkta, okuyarak çok detaylı bilgi edinebilirsin:
Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Çok teşekkür ediyorum AydoganX.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:02 ----------
Gayet ekonomik. Ben sanırım kararımı verdim. Honda CBF 150.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 ----------
Evet evet, CBF 150 almalıyım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:11 ----------
Titreşim sorunu yok, kaliteli, konforlu, uzun vadede dayanıklı-sağlam, en önemlisi içim rahat eder-aklım da kalmaz CBF'de.
Sonunda karar verebildim.
Honda, hayat onda.
ybr tek geçer 0 alacaksan ybryi alıcaksın o söylediğin 3 motordan da az yakar yağını koy bakıma falan götürme filitre falan değiştirme 10 sene binersin dünya turuna çıkarsın ; )
Bende diğer motorları eledim aklımda cbf150 var ama az yakan çok kaçan TVS aklımı karıştırıyor
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
seninle şuan aynı fikirdeyiz....benimde aynısı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:40 ----------
diğer kafamdaki soru işaretlerim silindi bu konuyu okuyunca yalnız tek derdim apachiyi aldığımda CBF 150 gibi tur yapabilcekmiyim(yani cbf 150 de cbf özelliği daha ağır apachide race gibi))ve görünüş olarak daha kalıplı cbf 150
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Ben motosikletin dengesi yüksek süratte(90-100 km/h de) hoşuma gitmiyor diye belirttim. Elbette denge herşey. Birde çift şaseli jawa 350 style ile windy_s' i karşılaştırma babında dedim. Windy gibi tek şaseli motorlarda yüksek sürat dengesizliktir. Ani frende arka tekeri yan tarafınızda görürsünz.Ama jawa larda çift şase olduğu için frende de ok gibi gider...
Honda CBF 150'de karar kıldım artık. Tüm yorum ve görüşlerini aktaran arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)