Kardeslerİm Ben Motor Almak İstİyorum Bİrİsİ Mondİal150 Fİyati 2250 İkİncİ El Bİrİsİde Bİsan Pasİfİc125 Fİyatida 1.960 Sifir Ne Dersİnİz?
Kardeslerİm Ben Motor Almak İstİyorum Bİrİsİ Mondİal150 Fİyati 2250 İkİncİ El Bİrİsİde Bİsan Pasİfİc125 Fİyatida 1.960 Sifir Ne Dersİnİz?
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Kesinlikle Bisan pasifik 125.Ulen böle de komik oluo be adam benim karşımda oturuo yüzüme sormuyo da forumda soruo
ikisini de alma
ikisi de aynı kategoride olsa dahi bence her yönleriyle farklılar. ikisini de alma derim. sonra başın ağrır. bisan pasifik hemen her markada olan bir model(çin MARKALARINDA) mondial de italjetin jüpiter modelinden kopya. alırsan sen bilirsin ama almassan da rahat edersin. fuardan kredili falan iyi bir şey al.
He pasifiği, ne mondiali dostum, sakın yapma. Git bitane Honda al, dua edersin. Adı üstünde Honda, herşeyonda. Hem Japon teknolojisiile.
Bisan pasific ile aynı kasaya sahip Mondial 150RE geliyor.
Hem 150cc hemde 13 jant ve daha şık gözüküyor Fiyatı 1488YTL
Bence Mondi-al !
Iyidir Mondil Re 150 Zat 150 Nin Kasa Ağir Geliyor Iki Kişi Binince Cekmiyor Motor Bisani Ben Bisikletten ötede Bilmem:p
Bende Alacağim Motor Arastiriyorum Buradanda Iyi Fikirler Aliniyor
ikisinide kesinlikle alma al bitane 2. el yamaha daha iyidir...
fena diyil
honda activa al 150.000 km sonra bana dua edersin
kardeşim git SYM al SUZUKI'den hiç olmadı gt 2,elini al ama ne bisan nede mondial sakın alma daha doğrusu çin üretimi motor alma git bitane SYM al walla dua edersin
bende çin malı sürüyom ama. eğer alcaksan 1500 ytlden başka alma derim.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
illada bu ıkısı arası dıosan pacıfıc al zat cıların bası cok agrıdı dandık motor
abi honda activa al yada beat al.yıllar boyu kullan.
Tabiki kardeş honda cg 125 al..Bak ben satıyorum uygun bişeyler yaparız
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2218749
selam arkadaşlar bence eğer scooter alacam diyorsan bisan pasific al herkes çekemediğinden kıskanıyorlar küçümsüyorlar arkadaşımda 150rs mondial var motorun aynaları kırıldı 1 aydır bekliyor gelecek fiyatı iyi bu bisanda çin malı lifan motoru var ama parçası izmirde ben kaza yapmıştım konya zevk motora götürdüm adam sadece yağ parasını aldı benden ben çok para gidecek sandım ama gitmedi motoru 2005in ağustosunda aldım hala sıfır gibi hiç bozulmadı Allahtan yolda kalmadım ama larende caddesinde gönül motor var herkese bakıyorum adam mondial motora bineceğine mondial ona biniyor ben motoru alınca 5 arkadaşımda bisan aldı çokta memnunum motorun rektefesine kadar herşey garantide koltuğu ve hava filtresini bedava değiştirdiler eğerle konuşmak isteyen vrsa inveol_prof@hotmail.com buyursun hem sohbet edelim Allah'a emanet olun by.
Maddi durumun bunlara yeterli geliyorsa aman alma git japon malı al gibi bir şey söyleyemem,ama samimi tavsiyem şudur şimdiki duyduklarıma dayanarak..
abair kere her ikisininde sıfırını almanı önermem..ikinci el alırsanda mondial'i tercih et..ben her ikisinide kullandım,hiç bir motorun üstünde bisan'ın üzerinde tedirgin olduğum kadar olmadım..mondial nispeten daha derli toplu gibi geldi...bisan sahibi arkadaşlarıda kırmak istemem,herkes motorunu iyi günlerde kullansın..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)