Kanuni popcarn 90, Bws 100 gibi performanslımıdır?
Reklamlar
-
evet arkadaşlar başlıktaki gibi. yani bws 100 de gaza yüklenip kendimizi arkaya verince çok rahat tek teker uzun süre gidebiliyoruz. peki popcorn da o kadar performanslımı. ikiside 2 zamanlı. sanırım popcorn biraz daha az yakar 90cc olduğu için. yani çinli bir 100lük cubdan daha iyimidir popcorn kalkışlarda ve max hızada?
Reklamlar
-
arkadaşlar o kadar kişi okumuş allah aşkına kimseninmi bu sorulara bir cevabı yok?
-
ben bws sürdüm çok hoşuma gitti ama kanuni sürmedim... bws den popcorndan daha memnun kalacağını düşünüyorum çünkü biri yamaha biri kanuni..
önceki motorum yamaha 40.000 de sattım... ondan önceki motorumda kanunu idi onuda 25.000km sattım yamaha her yöneyle daha iyi kaliteli az yakıyor masraf çıkarmıyor ama fiyatıda biraz farklı tabi
ama ben o dediğin iki motorada binmem çünkü ikiside 2 zamanlı her benzin aldığında yağ koyacaksın falan bence zahmetli ve en önemliside çok fazla yakıyor... bende 4 zamanda daha az yakan motor al pişman olursun.. bu tabi benim fikrim...
-
-
bws değil de eski trekker ları hatırlar mısın peugeot. aman Allahım ne güçtü o ya o minik cüssede :D
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
3 senedir kullanıyorum,pek kuvvetli oldugunu söyleyemeyecegim ama bayır aşağı 100 düz yolda 85 görebildim ilk zamanlar şimdiyse bayır aşağı 85 düz yolda 75 görebiliyorum en fazla , sadece bir kere teker yapmayı denedm ondada maks. 2 metre falan gidebildim sanırım
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
Popcorn bir defa kullanmayı denedim bws in tırnağı olamaz, hem gidiş hemde malzeme kalitesi olarak
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
degerli yorumlariniz icin tesekkurler. bir de sanirim eski model bws ler daha performanslimis. kac model almami tavsiye edersiniz?
-
-
2003-2004 almanı tavsiye ederim
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
Denizli İl Temsilcisi
-
ismının aynıyerde teleffuz edılmesı bıle uygun değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)